Jaf yüklerken Vista sorun buluyor ve yükleme yarım kalıyor.
Acaba bunun bir çözümü var mı?
Gerekli cevapları painkiller başlığında sorular kısmında bulabilirsin kardeş...
konu dışı ama bilgisi olan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var kardeşim benim tel v32.0.002 ya kotukoylu nün yapmış olduğu ” YENİİİİİİİİ! Blackstar X6™ NOKIA X6 V31 (RM-559) N8IKON/ MOD/HACK/JAF” bu cfw çalışırmı
quote:
Orijinalden alıntı: outlawist
konu dışı ama bilgisi olan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var kardeşim benim tel v32.0.002 ya kotukoylu nün yapmış olduğu ” YENİİİİİİİİ! Blackstar X6™ NOKIA X6 V31 (RM-559) N8IKON/ MOD/HACK/JAF” bu cfw çalışırmı
biraz daha anlaşılır yazsan daha iyi olurdu ama galiba c6 cfw sini c6 ya yükleyebilir miyim diye soruyorsun..cevabı soruda saklı yani ya da ben sorunu anlayamadım...
quote:
Orijinalden alıntı: PehlivanJedi
quote:
Orijinalden alıntı: outlawist
biraz daha anlaşılır yazsan daha iyi olurdu ama galiba c6 cfw sini c6 ya yükleyebilir miyim diye soruyorsun..cevabı soruda saklı yani ya da ben sorunu anlayamadım...
kardeşim benim tel x6 rm-559 v32.0.002 anladınmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme