Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İddialı konuşmayı pek sevmem ama v51 için nerede ise hatasız iki ayrı sürüm CFW çıkardım.Onlarda bile birçok kullanıcı hatası ve FW ait özellikler bile sorun olarak algılanmışken ben de bu C6 sevdasını anlayamıyorum.C6 FW in 5800 a port edilmesinden kaynaklı sorunları birkaç ufak şey olarak değerlendirilmesini anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum.C6 hız bakımından 5800'dan üst seviyede;galeride ve müzikçalarda birkaç görsellik ve yan yatan sadece ve sadece tek bir Ev ekranına sahip olmaktan başka bir özellik göremiyorum.
    Bunları tartışma ortamı yaratmak için yazmıyorum.
    İsteyen 5800 için port edilmiş C6 CFW leri ile klavyesi olmayan (bakın çakma demiyorum ) bir telefon kullanır.isteyenler benim gibi v51 de kalır 5800 kullanır.

Başka bir konuda yazdığım mesaj

Olumlu :

- Tamamen bir N97 / C6'nız oluyor.
    - Telefon çok hızlanıyor.
    - Müthiş bir ev ekranınız oluyor. ( N97 HomeScreen )
    - Kamera daha kaliteli çekiyor ( modlu sürümde )
    - Galeride takılma,bir resmi açmak için birkaç kez dokunmak vs. hiçbir sorun yaşanmıyor.Galeri aşırı hızlı.Resim geçiş efektleri müthiş.
    - Artık galeride çoklu seçim yapabiliyoruz.Ki bu çok önemli.Bir sürü resmi tek tuşla hemen seçip istediğin işlemi yapabiliyorsun ( önemli ve herkesin istediği bir yenilikti bu )
    - Rehberde çok güzel değişiklikler var.Sağdaki çubuğu kullanırsanız alfabe harfleri sırayla çıkıyor. (( bunu anlatması biraz zor )
    - Oyun ve uygulamalarda FPS artışı.Takılmaların azalması. ( modlu sürümde )
    - Ana menünün sağ tarafındaki ikonların birkaç kez tıklandığında açılması sorunu yok.
    - Yan klavyede daha hızlı yazılıyor.Tepki süresi daha iyi.
    - Web tarayıcısında adres girmek için tuşa bastığınızda hem web adresi hemen altında da google arama satırı var.
    - Kaydırmalı tuş kilidi var.Tuşlar kilitliyken menü tuşuna basınca kaydırarak açacağınız bir sürgü bulunuyor.
    - Müzik çalar daha hızlı ve düzenli.
    - Birden fazla program aynı anda çalışırken takılma çok az.
    - Kısacası kamera ve klavye haricinde tamamen bir N97'n / C6'n oluyor.Daha ne ...

Olumsuz :

- Telefon açılırken yeşil tuş ışığı yanmıyor ( ki bu C6 özelliğiymiş )
    - Klavyede yazı yazarken silme tuşunu basılı tuttuğumuzda hepsini silmiyoe takılı kalıyor elinizi çektiğinizde sadece bir karakter silmiş oluyor.
    - Telefon şarj olurken Tuş ışıkları bazen kafasına göre yanıyor sönüyor vs. ama önemli birşey değil tuş kilidini açıp kapattığınızda düzeliyor
    - Alfanümerikdeyken teli yan çevirdiğinizde qwerty e geçiş yapmıyor.Listeden elle seçiyorsunuz. ( C6 ve N97'de qwerty klavye olmadığı için fiziksel klavye olduğu için bu böyle )

Bu kadar yenilik yeterli sanırım.

Klavyesi olmayan demişsiniz.C6 FW'sinde tüm klavyeler var.QWEERTY,alfanümerik vs. hepsi çalışıyor.Dediğinizi anlamadım.

Ha hocam bunları ben de tartışma olsun diye yazmıyorum sadece fikirlerimi beyan ediyorum lütfen yanlış anlama sonuçta burada fikirlerimizi birbirimizle paylaşmak için varız değil mi

En başta şunu söyleyeyim sana saygım sonsuz sen olmasan bir kere bizim telefonlarımız resmen dandik olacaktı.Çıkardığın tüm CFW'leri kurdum hepsi de gerçekten dediğin gibi hatasız ve çok güzeldi.Senin sayende telefonlarımız birşeye benzedi

Ama şu anda en iyi FW c6 FW'si olarak gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkese_merhaba -- 28 Ağustos 2010; 2:36:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: herkese_merhaba

Klavyesi olmayan demişsiniz.C6 FW'sinde tüm klavyeler var.QWEERTY,alfanümerik vs. hepsi çalışıyor.Dediğinizi anlamadım.

Ha hocam bunları ben de tartışma olsun diye yazmıyorum sadece fikirlerimi beyan ediyorum lütfen yanlış anlama sonuçta burada fikirlerimizi birbirimizle paylaşmak için varız değil mi

En başta şunu söyleyeyim sana saygım sonsuz sen olmasan bir kere bizim telefonlarımız resmen dandik olacaktı.Çıkardığın tüm CFW'leri kurdum hepsi de gerçekten dediğin gibi hatasız ve çok güzeldi.Senin sayende telefonlarımız birşeye benzedi

Alıntıladığınız msjnızı daha önce okumuştum; bilemiyorum neden bu C6 ya ısınamadım.Bu arada bahsettiğim mekanik klavyeydi.ısınamamamın sebebi büyük ihtimalle; telefonu kurcalamayı çok seven bir insanım.Yani +/- leri hızı filan beni pek ilgilendirmedi.C6FW'in 5800 uyarlanması ile 5800 ev ekranlarını burada kullanamamak,telefonu kurcalayamamak beni hayal kırıklığına uğrattı.Ev ekranları konusunda çalışmalarım olumlu sonuç vermedi.Ama halâ çalışıyorum.olumlu sonuç alırsam ;simple style için ilk ve son dememe rağmen C6 üzerinde birşeyler çıkarabilirim.Belki 10HS C6FW olur. Önceden almış olduğum bir telefonu altı aydan fazla kullanmazken 5800 alalı altı ayı çoktan geçti.Ama C6FW bana bu hali ile maalesef çok soğuk geldi,neredeyse telden soğudum.Aresmar bir başlıkta yazmıştı zaten ; fatih abi'nin C6FW ile burçları uyuşmadı diye .Neyse ; şakayla karışık benim düşüncelerim de böyle

DipNot: iyi dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 28 Ağustos 2010; 3:01:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: herkese_merhaba

Alıntıladığınız msjnızı daha önce okumuştum; bilemiyorum neden bu C6 ya ısınamadım.Bu arada bahsettiğim mekanik klavyeydi.ısınamamamın sebebi büyük ihtimalle; telefonu kurcalamayı çok seven bir insanım.Yani +/- leri hızı filan beni pek ilgilendirmedi.C6FW'in 5800 uyarlanması ile 5800 ev ekranlarını burada kullanamamak,telefonu kurcalayamamak beni hayal kırıklığına uğrattı.Ev ekranları konusunda çalışmalarım olumlu sonuç vermedi.Ama halâ çalışıyorum.olumlu sonuç alırsam ;simple style için ilk ve son dememe rağmen C6 üzerinde birşeyler çıkarabilirim.Belki 10HS C6FW olur. Önceden almış olduğum bir telefonu altı aydan fazla kullanmazken 5800 alalı altı ayı çoktan geçti.Ama C6FW bana bu hali ile maalesef çok soğuk geldi,neredeyse telden soğudum.Aresmar bir başlıkta yazmıştı zaten ; fatih abi'nin C6FW ile burçları uyuşmadı diye .Neyse ; şakayla karışık benim düşüncelerim de böyle

DipNot: iyi dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim.

Ben anladım hocam sizi.Fazla ev ekranı vs. olmadığı için kurcalayamıyorsunuz o yüzden de sıkılıyorsunuz dimi

Siz de haklısınız tabi ben sizin yerinizde olsam ben de sıkılırdım heralde çünkü sürekli kurcalamak gerekiyor yeni CFW'ler yapmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkese_merhaba -- 28 Ağustos 2010; 4:13:35 >

• arkadaşlar merhaba;

ovi maps haritaları c kayıt ediyor. bunu önlemenin yolu varmı? e kayıt etsin.
    teşekkürler.
  • cevap icin tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murad83
    arkadaşlar merhaba;
    ovi maps haritaları c kayıt ediyor. bunu önlemenin yolu varmı? e kayıt etsin.
    teşekkürler.

olur mu öyle şey yahu haritalar C ye sığarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL &  PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ]

Bu ana menü çok hoşuma gitti, 5800 kullanmıyorum ama hoş güzel duruyor.
  • bu c6 sürümünü sevemedim nedense provisual a geri döndüm...
  • Merhaba daha önce yine f@tih in paylaşmış olduğu C6 CFW konusuna bakıyordum daha sonra bu konuya gözüm çarptı. ikisi arasında kararsız kaldım.

benim telefonda şu anda hacksiz v51 var. 5800 black. acaba bu konuda paylaşılan versiyonla uyumlu mudur?
    konu başlığında v40 da yazınca tereddütte kaldım. eski versiyona geçmiş olmuyormuyuz bu şekilde? eski versiyona dönmenin zararlı olduğunu görmüştüm bazı konularda.
  • eski versiyona dönemiyoruz. C6 kurdum snra geri propere döndüm. İkisde V51
  • yani v51 in modifiyeli hali diyebilir miyiz bu iki CFW ye de?

bi de bende herhangi bir program yüklü değil. pc suite ve ovi suite yüklü. JAF yüklemeden önce bunları silmem gerekiyor mu?
  • ovi suite kurulu olması yeterli. Yani silme hiç program. Eqer yapabilirsen C6 kur. C6 biraz daha karmaşık. C6 widgetleri çok güzel o yüzden tavisye ediyorum. Eqer görsellik çok önemli deilse proper kullan benim gibi. İlk defa mı modifiyeli CWF kracaksın
  • Evet ilk defa kullanıcam. konuyu karıştırmamak için pm attım kontrol eder misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ailkayt
    Evet ilk defa kullanıcam. konuyu karıştırmamak için pm attım kontrol eder misin?

kardes dediklermi yap taammı
  • tamamdır smarty17 acemi olduğum için konuda diğer üyelerin kafasını karıştıracak bir sorum vardı o yüzden bu pm olarak gönderdim. yanlış anlaşılmasın. herşey için teşekkürler.
  • önemli deil. İnşallah sende dier arkadaşlara yardım edersn
  • şimdi kurulumu tamamladım. herşey süper görünüyor. telefon kişilik değiştirdi resmen :)
    ekran geçişleri, internet ve genel olarak hız önceden çok daha hızlandı.

paylaşım ve destek için teşekkür ederim.
  • 1 hafta önce bu hacki yaptım...Çokda memnundum...Şuan 2 sorunum var...
    1- LJG Jukebox müzik playeri yüklüydü ve çok güzel çalşıyordu...Bu sabah çalışmaz oldu...
    2-x-plore programı vardı çokta güzel çalışıyordu bu öğlen o da çalışmaz oldu...

Devamı gelecek diye korkuyorum...Ne yapmam gerek yardım edin lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araknafobia -- 2 Eylül 2010; 22:44:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

1 hafta önce bu hacki yaptım...Çokda memnundum...Şuan 2 sorunum var...
    1- LJG Jukebox müzik playeri yüklüydü ve çok güzel çalşıyordu...Bu sabah çalışmaz oldu...

Bence ilk olarak python paketlerini ve G-force kurup temizlik yap.sorunun çözülmezse ; LJG Jukebox ,5800 ile uyumsuzluk gösterebiliyor.LJG Jukebox ve Xplore yi sil (tekrar g-force ile temizlik yap ) sonrasında xplore yi tekrar kur.muhakkak yüklenen programlar çakışma yapmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

1 hafta önce bu hacki yaptım...Çokda memnundum...Şuan 2 sorunum var...

Son yükledğin programları hatırlıyorsan bi kaçını sil f@tih'in dediği gibi çakışma olmuş olabilir temizlik gerektiriyor anlatmış uzunca onları uygula ama uğraşmam rehber ve msj yedeklerimi alırım formatlarım diyorsan en kesin çözüm olur =)
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.