Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smarty17

bn sna derdmi anlatamadm. Cwf olrk senin proper kullanıylrum.

Pandora karışınca araya ben yanlış anladım.o zaman dahaa önce dediğim geçerli.Tekrar sıfırdan temiz bir kurulum yapın.

Arkadaşlar bu arada C6 sorunlarını v.s. ilgili 3-4 tane başlık var oralarda tartışsak daha iyi olmaz mı ? V4.0 ile ilgili sorulanlar arada kaynıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 27 Ağustos 2010; 2:43:17 >
  • C6 şarz nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Daha önce de söyledim C6 yapıyorsun telefonu C6 desteklemeyen programın çalışmasını da beklemiyeceksin. 5800 tabanlı değil C6 tabanlı o firmware yanlış bildiğiniz zaten bu konu.

tamam saol aresmar. bilgilendirmen faydalı oldu.
  • quote:

C6 şarz nasıl

v51 den bi farkı yok pazartesiden beri deniyorum.
  • quote:

quote:

C6 şarz nasıl

Saat 12 de şarzdan çıkardım. Saat şimdi tekrar şarza koydum. Ama çok kurcaladım. Ve elli taneden fazla program yükledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

quote:

quote:

C6 şarz nasıl

Saat 12 de şarzdan çıkardım. Saat şimdi tekrar şarza koydum. Ama çok kurcaladım. Ve elli taneden fazla program yükledim.

Kardes kullandn cwf yzrmsn ayrca hangi prg kurdun. Cwf krnca prgler gidio. Linkleri koyarmsn ?
  • quote:

quote:

quote:

C6 şarz nasıl

Gene iyi dayanmış o zaman

• arkeşlar c6ya geçmemi tavsiye edermsnz
  • quote:

arkeşlar c6ya geçmemi tavsiye edermsnz

Ben etmem... Ama C6'yı seven ve savunan arkadaşlarda var tabi forumda.. Tercih size kalmış.. Sormak yerine yükleyip deneyerek kendiniz çözümü bulsanız daha güzel olur bence...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

C6 şarz nasıl

Kardes kullandn cwf yzrmsn ayrca hangi prg kurdun. Cwf krnca prgler gidio. Linkleri koyarmsn ?

orjinal c6 fw yi kullanıyorum. Şimdi üstüne bi de format attım, düzenledim. Tadından yenmiyor.
    Ne linki istediğini anlamadım :S
    Programları topluca yüklemeyi soruyosan LFile var. Ama ben Thingchance Autoinstaller Türkçeyi tavsiye ederrim.

• kullandn cwf diorum.lnki veirmsn
  • Bunu sorman garip. Ana konuda var ya ordan indirdim.

http://www.reis-ieagles.com/baslik1989.html Sitesinde de var.

Nokia 5800 (Türkçeleştirilmiş)
  • Tam detylı olrk anlatımı yok ayrca türkçeleştrmyi kendmmi yapacaım ?
  • gecen hafta provisual mod yükledim Ancak ufak bi sorunun var (Aynı sorun c6 dada varmı deneyen varsa söleyebilirmi ? haftasonu c6 ya gecicem)

uygulamalarda previous - next - play.pause diye uygulamalar var
    bunları telefonun sol-sag secim tusuna atadıgım zaman calısıyor fakat widgetizer ile ev ekranına koydugumda calısmıyor (programın arayüzünde calısıyor fakat ev ekranında tıkladıgımda calısmıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BacKStyL -- 27 Ağustos 2010; 8:30:02 >
  • Arkadaşım C6 da zaten ev ekranında müzik çalar kendinden geliyor. Gerek yok play pause filan gibi uygulamalara.
  • Benim teefonda şu çizgi çzigi çıkıp sonrada restart atma olayı oluyor bazen...
    Eğer işlem sırasında telefona birşey olursa geriye nasıl dönerim?
    Bu olayın geri dönüşü nasıl olur anlatabilir misiniz?

Birde forumda 2-3 tane hack var...Hangisi daha iyi...C6 dolaşıyor o nedir?
    Telefonum 5800 v5.1.0.0.6...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araknafobia -- 27 Ağustos 2010; 16:26:56 >
  • Açılıştaki 4 programın yüklenip yüklenmediğini nerden anlarız...Hızlıca bişiler oldu ben anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

Ben etmem... Ama C6'yı seven ve savunan arkadaşlarda var tabi forumda.. Tercih size kalmış.. Sormak yerine yükleyip deneyerek kendiniz çözümü bulsanız daha güzel olur bence...

Merak ediyorum neden etmiyorsunuz yahu?Şu ana kadar çıkmış en iyi FW kesinlikle C6 FW'si.Bir sürü yeni özellik yenilik var.
    Acaba neden tavsiye etmediğinizi sorabilir miyim?
    Birkaç ufak şey hariç hatası da yok.Herkes de memnun.

• fatih kardeşim öncelikle teşekkürler ben proper v4 ü kurdum bir kaç sorum olacakdı.

HTC ev ekranı temasında istediğimiz herhangi bir kısayolu eklebilir miyim eklenecek kısayolların arasında istediklerim olmadığı için mesela opera ya da msn nin kısayolunu ekleyecem ama bulamadım nasıl ekleniyo.(telefonda bu uygulamalar yüklü)

Bir de ben önceden kullandığım temayı şimdi tekrar yüklesem herhangi bir sıkıntı yaratır mı acaba yavaşlama filan olur mu çünkü şimdiki hızı gayet iyi.

soruları mı cevaplarsan ya da bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BacKStyL

gecen hafta provisual mod yükledim Ancak ufak bi sorunun var (Aynı sorun c6 dada varmı deneyen varsa söleyebilirmi ? haftasonu c6 ya gecicem)

uygulamalarda previous - next - play.pause diye uygulamalar var
    bunları telefonun sol-sag secim tusuna atadıgım zaman calısıyor fakat widgetizer ile ev ekranına koydugumda calısmıyor (programın arayüzünde calısıyor fakat ev ekranında tıkladıgımda calısmıyor)

Saydığınız 3 program sadece Orange EV teması Müzikçalar widgetinde kullanılmak üzere konuldu.Başka programlarda çalışmaması gayet normal.CFW ile ilgili bir sorun değil.

quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

Açılıştaki 4 programın yüklenip yüklenmediğini nerden anlarız...Hızlıca bişiler oldu ben anlamadım...

uygulama yöneticisinden bakabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: herkese_merhaba

quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

Merak ediyorum neden etmiyorsunuz yahu?Şu ana kadar çıkmış en iyi FW kesinlikle C6 FW'si.Bir sürü yeni özellik yenilik var.
    Acaba neden tavsiye etmediğinizi sorabilir miyim?
    Birkaç ufak şey hariç hatası da yok.Herkes de memnun.

İddialı konuşmayı pek sevmem ama v51 için nerede ise hatasız iki ayrı sürüm CFW çıkardım.Onlarda bile birçok kullanıcı hatası ve FW ait özellikler bile sorun olarak algılanmışken ben de bu C6 sevdasını anlayamıyorum.C6 FW in 5800 a port edilmesinden kaynaklı sorunları birkaç ufak şey olarak değerlendirilmesini anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum.C6 hız bakımından 5800'dan üst seviyede;galeride ve müzikçalarda birkaç görsellik ve yan yatan sadece ve sadece tek bir Ev ekranına sahip olmaktan başka bir özellik göremiyorum.
    Bunları tartışma ortamı yaratmak için yazmıyorum.
    İsteyen 5800 için port edilmiş C6 CFW leri ile klavyesi olmayan (bakın çakma demiyorum ) bir telefon kullanır.isteyenler benim gibi v51 de kalır 5800 kullanır.

quote:

Orijinalden alıntı: arşivci_06

fatih kardeşim öncelikle teşekkürler ben proper v4 ü kurdum bir kaç sorum olacakdı.

HTC ev ekranı temasında istediğimiz herhangi bir kısayolu eklebilir miyim eklenecek kısayolların arasında istediklerim olmadığı için mesela opera ya da msn nin kısayolunu ekleyecem ama bulamadım nasıl ekleniyo.(telefonda bu uygulamalar yüklü)

Bir de ben önceden kullandığım temayı şimdi tekrar yüklesem herhangi bir sıkıntı yaratır mı acaba yavaşlama filan olur mu çünkü şimdiki hızı gayet iyi.

soruları mı cevaplarsan ya da bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok teşekkür ederim.

Sorduklarınızı yapabilirsiniz.kısaca anlatayım.Ev ekranında sağ alt köşeden tırnağınızla yukarı doru çekin- açılan alanda toplam üç sayfa var ve "AddShortCut" kısayolu var.onu kullanabilirsiniz.Diğer kullanımlar için ; HTC (Genel olarak Tsunami diye geçer.)"Tsunami" diye forumda aratırsanız Tsunami Ev Ekranının nasıl kullanlacağına dair birçok başlığa ve bilgiye ulaşabilirsiniz.

İstediğiniz temayı elbette yükleyebilirsiniz.C ( tel hafızası) na yüklerseniz yavaşlama ,takılma gibi sorunların önüne geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 28 Ağustos 2010; 2:29:25 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.