Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mutluerol

amma hava yaptın be :) özendirme milleti ben her gün şarj ediyom gün boyu edge ile webe giriyom. 28 saatte falan bitiyor. birde eta marka yedek pil aldım o da stepnede duruyor :) senin pilin markası üretim yeri falan ne yav ? gözümüz yok 8 güne çıksın :) ama banadaa lazım öyle bir pil aslında. yada kullanımdamı ihmalkarlık yapıyom ondanmıdır nedir..? yani bizimkinin az gitmesi..?

ne havası be :) rekor kırıyorduk burda
  • Hocam şu C6 anlatımı çok işime yaradı sağolsın, ilk kez yeni bir yazılım yükledik bakalım nasol olacak :)
  • anlatım harıka cok tesekkur ederım f@tih ama bıse daha sorucam sızce bu surum su an kullanılabılır durumda mı ve baktım ama begenmedım mesela senın yada orjınal surume gerı donebılıyorum degıl mı??
  • f@tih kardeş
    proper i yükledim sorunsuz kullanıyorum ama şöyle bir sorun ortaya çıktı.
    telefonu genelde çantaya attığım için arama gelince ters dönüp ( döndürme kontrolü ) aramalar susuyordu.bende aramlarda döndürme kontrolünü kapattım..

şimdi telefonu tuş kilidini aktif etmeden arama geldiğinde döndürme kontrolü aktif değil ve telefonu çevirsemde çalıyor.

ama telefonun tuş kilidini aktif edersem arama geldiğinde telefonu çevirdiğimde aramalar susuyor ( not: tekrar yazıyorum; aramalarda döndürme kontrolü kapalı )

böyle bir durum söz konusudur.

bu arada sizin ve birol'un modifiyeli c6 yazılımınızı bekleyeceğim.

saygılarımla
    halil tolga

• Tuş kilidini açınca yakınlık sensörü sesi kısıyo olmasın? Tamamen salladım şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Tuş kilidini açınca yakınlık sensörü sesi kısıyo olmasın? Tamamen salladım şu an.

sensörü denedim şmdi ne olur ne olmaz diye :D onla alakalı değil..tuş kilidi açıkken aramalarda döndürme kontrolü kapattığım halde yine çalışıyor.
  • C6 fw yüklediğim için deniyemicem :/
  • ya c6 yazılımı yükleyince telefonun kulaklık sesinde bi değişiklik olması mümkün mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaayvali

f@tih kardeş
    proper i yükledim sorunsuz kullanıyorum ama şöyle bir sorun ortaya çıktı.
    telefonu genelde çantaya attığım için arama gelince ters dönüp ( döndürme kontrolü ) aramalar susuyordu.bende aramlarda döndürme kontrolünü kapattım..

şimdi telefonu tuş kilidini aktif etmeden arama geldiğinde döndürme kontrolü aktif değil ve telefonu çevirsemde çalıyor.

ama telefonun tuş kilidini aktif edersem arama geldiğinde telefonu çevirdiğimde aramalar susuyor ( not: tekrar yazıyorum; aramalarda döndürme kontrolü kapalı )

böyle bir durum söz konusudur.

bu arada sizin ve birol'un modifiyeli c6 yazılımınızı bekleyeceğim.

saygılarımla
    halil tolga

Şu anda C6 yüklü deneme yapamıyorum .Ama soruyu okurken bile kafam karıştı

• jaf cmd17 block diye bir hata alıyorum. c6 yazılımını yükleyemedim.hep aynı hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Tuş kilidini açınca yakınlık sensörü sesi kısıyo olmasın? Tamamen salladım şu an.

quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

jaf cmd17 block diye bir hata alıyorum. c6 yazılımını yükleyemedim.hep aynı hata

yönetici olarak çalıştırmayı ve uyumluluk modunu vista vs.. yapmayı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay26 -- 24 Ağustos 2010; 19:50:08 >
  • Arkadaşlar youtube ve dailymotion videolarını nasıl izleyeceğim.Ben youtube için program yükledim giriyorum arama yapıyorum zero video bulundu diyor.Nasıl izleyebilirim videoları ayrıca dailymotion için ne yapmam lazım.
  • Şurası belki işini görür...
    www.youtubemob.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Arkadaşlar youtube ve dailymotion videolarını nasıl izleyeceğim.Ben youtube için program yükledim giriyorum arama yapıyorum zero video bulundu diyor.Nasıl izleyebilirim videoları ayrıca dailymotion için ne yapmam lazım.

Open Dns sitesindeki dns adresini kullanırsan izleyebilirsin.
  • f@tih c6 ıle ılgılı bı calısman olacak mı ?? su an sende deneme asamasındasın sanırım senın yorumların olmadan ındırmek ıstemedım ayrıca nerden ındırmelıyım orjınal pnht den mı yoksa bı suru arkadasların paylastıgı modıfıyelılerden mı acele bı tavsıye beklıyorum mumkunse :D tesekkurler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyre1907
    f@tih c6 ıle ılgılı bı calısman olacak mı ?? su an sende deneme asamasındasın sanırım senın yorumların olmadan ındırmek ıstemedım ayrıca nerden ındırmelıyım orjınal pnht den mı yoksa bı suru arkadasların paylastıgı modıfıyelılerden mı acele bı tavsıye beklıyorum mumkunse :D tesekkurler....

Kendi fikrimi söyleyeyim f@tih cevaplayana kadar. Modlu C6 kullanmak için çok erken. İlk çıkan modlu CFW'lerde sorunlar çıktı. Orjinalini kullanman daha iyi olur. Tamamen şahsi fikrim ben öyle yapıyorum takip ettiğim verilere dayanarak. Söylenene göre bu C6'yı modlamak V51 modlamak kadar kolay değil çok hata oluşabiliyor. Karar sizin tabi.
  • PRESS POWER ON NOW!
    Searching for phone...Not found!!!

Bu adımı geçemedim bir türlü.Tüm adımları uyguladım.Telefona format atmadım sadece orjinal son fw yüklüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_MAD

PRESS POWER ON NOW!

Bu adımı geçemedim bir türlü.Tüm adımları uyguladım.Telefona format atmadım sadece orjinal son fw yüklüydü.

Telefonun açma kapama düğmesine bastın mı_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

Orijinalden alıntı: The_MAD

PRESS POWER ON NOW!

Telefonun açma kapama düğmesine bastın mı_?

Bastım tabiki.
  • Peki Ovi Suite idi sanırım o programı filan kurdun mu telefonu tanımöası için driverler gerekiyor driverler onda var.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.