Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Peki Ovi Suite idi sanırım o programı filan kurdun mu telefonu tanımöası için driverler gerekiyor driverler onda var.

Yüklemedim o aklıma gelmemişti .Bir deneyim bakalım olacak mı?Teşekkürler.
  • Tamamdır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_MAD

Tamamdır .

Yükledinmi
    Hayırlı olsun yeni telefonun : C6800 :D
  • c6 fw yüklerken son adımda hata oluştu telefonu gördü ve telin ekran ışığı yandı ama öyle kaldı buraya ss koyamıyorumda yardımcı olabilecek varsa sevinirim
  • telefonu bağlarken telefonu kapatıp da mı bağlıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genmex

c6 fw yüklerken son adımda hata oluştu telefonu gördü ve telin ekran ışığı yandı ama öyle kaldı buraya ss koyamıyorumda yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Korkmaya gerek yok... Telefonuna hard format at, JAF ile bağlantıyı tekrar yap. Yüklemeyi sorunsuzca yaparsın
  • bu c6 ya resmi programlar kurulmuyor, uyumsuz uyarısı veriyor. işcebi kuramadım ben. bilginiz olsun ..
  • @mutluerol

Gerçek C6'ya da kurulmaz o zaman. Programı yazana şikayet ediceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

bu c6 ya resmi programlar kurulmuyor, uyumsuz uyarısı veriyor. işcebi kuramadım ben. bilginiz olsun ..

Eminmisin hocam ..işcep yüklenmiyorsa ..bulaşmamam lazım.. işbankasıyla falan görüştün mü...

Bir de fatih ustanın c6 cfw sinde V51 yazıyor.. cihaz modeli olarakta 5800 xm diyor ... yanılmıyorsam diğerlerinde c6 yazıyordu belki fatih sürümünde çalışma ihtimali olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haddat -- 26 Ağustos 2010; 17:28:47 >
  • quote:

2 - Restart sonrası açılacak olan " bluespectrumHS " Ev ekranının alt tuşları kullanımında ilk olarak rehber i açabilir.

3- Sırası ile "Temel" - "HTC" - " Orange" - "vodafone" tekrar " Temel " Ev Ekranlarını belirleyin.

3 - Telefonu kapatıp açın.

4 - " Temel " Ev Ekranı ile açılan Telefonunuzda şimdi " samsung widget (bluespectrumHS) " Ev ekranını belirleyebilirsiniz.

samsung widget bnde beyaz ekran olarak çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: smarty17

quote:

2 - Restart sonrası açılacak olan " bluespectrumHS " Ev ekranının alt tuşları kullanımında ilk olarak rehber i açabilir.

3- Sırası ile "Temel" - "HTC" - " Orange" - "vodafone" tekrar " Temel " Ev Ekranlarını belirleyin.

4 - " Temel " Ev Ekranı ile açılan Telefonunuzda şimdi " samsung widget (bluespectrumHS) " Ev ekranını belirleyebilirsiniz.

JAF kurulumunu adım adım takip ederek telefonunuzu yeniden flashlayınız.

• Bu işlemi yapmanın riski nedir?
    Geri dönüş şansı varmıdır?
    En kötü ihtimalle hard format atsak eskiye döner mi?
    Telefonu bozma ihtimali var mı?
    Bu hacki yapmanın en iyi yanı nedir?

Birçok kez sorulmuş olabilir ancak çok sayfa var bakamadım...Yardımcı olursanız sevinirm...

Birde önceden başka bir hack konusu vardı o konuya ne oldu?
  • Risk olarak garanti kabul etmez. Geri v51e dönersin çözülür. HaRD format olmaz. NSUStu galiba onunla yababilirsin. Bnce en ii yanı sertifikasz uygulamaları kuruosun. Vede hızlı. Daha birçok var bnm bildim bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

quote:

JAF kurulumunu adım adım takip ederek telefonunuzu yeniden flashlayınız.

Pandora kullanıyordum. Ama samsunq ev ekranı olmuyordu vede şarz sorunu vardı. Bu hacktede skntı var. Bu samsnq ev ekranını tekrar flashlamadan kullanamazmıyım

• quote:

Pandora kullanıyordum. Ama samsunq ev ekranı olmuyordu vede şarz sorunu vardı. Bu hacktede skntı var. Bu samsnq ev ekranını tekrar flashlamadan kullanamazmıyım

Buradaki Visual ve Proper sürümlerindeki Samsung ev ekranlarında Beyaz ekran sorunu yaşayan olmadı diye hatırlıyorum.pandora ile ilgili Aaang arkadaşımın görüşlerin alırsanız size yardımcı olacağına inanyrum.
  • yardmlar için saol fatih abi. Bn bu samsunq ev ekranını indirip kuramazmıyım ?
  • quote:

yardmlar için saol fatih abi. Bn bu samsunq ev ekranını indirip kuramazmıyım ?

Aslında bir yardımım olmadı.Anladığım kadarı ile şu anda samsung ev ekransız bir CFW kullanıyorsun.Maalesef bu ev ekranını cfw ye eklemen gerekiyor.dışarıdan kurulum yapamazsın.
  • bn sna derdmi anlatamadm. Cwf olrk senin proper kullanıylrum.
  • arkadaşlar ben maxideki güzel düzenlenmiş c6 5800 medifiyesini yüklemiştim. reklam olmasın diye ismini vermiyorum. tuş ışıklarında sorun vardı birde ram 50mb civarında idi. bunun dışında dokunma hasasiyeti falan süperdi. ama dediğim gibi son aşamada bu cwf de kalmaya kesin karar vermişken işcebi yüklemeye kalktım. telefonunuzla uyumlu değil uyarısı verdi.

az önce işcebi destekleyen modellere baktım c6 yok. ama 5800 tabanlı c6 özellikleri eklenmiş cwf yi niye 5800 olarak kabul etmedi bilmiyorum. ama bilirsiniz bu güvenliği arttırılmış yazılımlar değişiklikleri algılayıp kurulumu red edebilir. bende şu an tlny nin pandora cwf sine geçtim. şimdilik sorunsuz.
  • Daha önce de söyledim C6 yapıyorsun telefonu C6 desteklemeyen programın çalışmasını da beklemiyeceksin. 5800 tabanlı değil C6 tabanlı o firmware yanlış bildiğiniz zaten bu konu.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.