Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat5555

1- fatih abi bişey sormak istiyorum tercih ayarlarında mesela zil sesi olarak senin cfw kurulumundan sonra gelen varsayılan mesaj ve zil sesini değiştirirsem senin ayarladığın zil sesini bulamıyorum.zil sesini değiştirin diye açılan listede çıkmıyor ?

fatih abi bu arada benim gibi kaç kişi ilk alarm ayarlamasından sonra gece korkarak uyanmıştır acaba bi anket yapalım mı super bi ses ya, eşim gece ne olur o ses çalmasın korkuyorum değiştir diyor !

2- bide fatih abi bu 5800 yazılımının kullandığı dosya sisteminden bahsedebilir misin? c: ve e: ye yapılan yüklemeler hangi dosyalara kurulum yapıyor.
    private, sys, resource ve system. bu klasörleri symbian nasıl kullanıyor. nereye ne atıyor bilgi verebilirmisin.

3- fatih abi kendi isteğimize göre menüyü simgeleri değiştirdik mesela, ve bu düzeni her seferinde yapmak istemiyoruz. C:\private içerisinde bulunan "appshelldata.xml" dosyasını saklasak, hard format veya cfw kurulumlarından sonra bunu telde yeni dosyanın üzerine yazsak sorun olur mu?

4- yazarken aklıma gelen bişey daha varsayılan yeni klasör simgesini nasıl değiştirebiliriz. yada böyle bişey var mı?

bu arada daha önceden teşekkür edememiştim cfw süper gerçekten. ben proper sürümü kullanıyorum. hız geçişler her şey güzel eline sağlık.

1 - Z:\data\ringtones içinden hafıza kartınızın Attachments (yoksa kendiniz oluşturun) klasörüne kaydedin.daha sonra seçersiniz.
    Not : bir daha bu soruya cvp yok.Her sayfaya yazıyorum neredeyse.
    Not2 : Eşinize hürmetler,acaba size kızmadı mı?İnsan alarmı kurmadan bu ne sesi diye bir kontrol etmez mi ya diye
    Bu arada merak etmeyin benim eşim de bana ültimatom verdi.Bir daha bu sesi duymak istemiyorum diye
    Not3: Anket yapılıyor mu forumda ; yapalım hemen

2 -http://www.symbian.org/ vehttp://www.symbian-freak.com/http://dailymobile.se/ adreslerinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.Maalesef derinlemesine bu konulara giremem.Ayrıca Google amca da size yardımcı olacaktır.Biraz araştırmacı olmalısınız.

3 - Kendi isteğinize göre bu dediklerinizi yapabilirsiniz.Forumda bu işle ilgilenen bir arkadaşımız var.Kendisine ulaşabilirseniz belki size yardımcı olabilir.Nickini sormayın veremem.özel ricası var bu konuda.Ama forumu ve benim mesajlarımı takip ediyorsanız bu arkadaşı bulabilirsiniz.Bulursanız kendisine sadece Ö.M atın.Kendisi bu konuda bir numaradır.

4 - 3cü sorudaki cvplar geçerli

Ben teşekkür ederim güle güle kullanın.

quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

Bu gün itibariyle bu hackli yazılımı telefonuma kurdum ancak kurmadan önce Ayarlar>Kişisel>Ev Ekranı>Ev Ekranı Teması>KISAYOL ÇUBUĞUNU'nu kullanıyordum bunda o yok onu geri getirebilmemin bi yolu varmı bundaki ev ekran temalarını sevmiyorum kısayol çubuğu isimli temayada alışmıştım.

Şu resimdeki Ev ekran temasını istiyorum. Bunun benzeri war ama aşağıdaki tuşlar değişmiş ben resimdekinin aynısını istiyorum.
     [FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL &  PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ]

maalesef kullanmış olduğumuz bu CFW'lerde mümkün değil.o ev ekranını eski haline getirmek şu anda kullanılan an azından 2-3 ev ekranında zincirleme tepkimeye yol açacak ve tüm ayar ve dosyaların değişmesi gerekecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 22 Ağustos 2010; 4:00:53 >

• Proper sürümünü kullanıyorum.provisual 2.5 günde şarjımı bitirmişti..

properde 2.5 günü tamamladım. hala sarj full. telefonu kapatıp açmama rağmen düşmüyor.

+ mesajlaşmayı seven biriyim
  • quote:

quote:

Bu gün itibariyle bu hackli yazılımı telefonuma kurdum ancak kurmadan önce Ayarlar>Kişisel>Ev Ekranı>Ev Ekranı Teması>KISAYOL ÇUBUĞUNU'nu kullanıyordum bunda o yok onu geri getirebilmemin bi yolu varmı bundaki ev ekran temalarını sevmiyorum kısayol çubuğu isimli temayada alışmıştım.

Şu resimdeki Ev ekran temasını istiyorum. Bunun benzeri war ama aşağıdaki tuşlar değişmiş ben resimdekinin aynısını istiyorum.
     [FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL &  PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ]

maalesef kullanmış olduğumuz bu CFW'lerde mümkün değil.o ev ekranını eski haline getirmek şu anda kullanılan an azından 2-3 ev ekranında zincirleme tepkimeye yol açacak ve tüm ayar ve dosyaların değişmesi gerekecektir.

Hmm anladım hiç bir şekilde mümkün değil diyorsunuz =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 22 Ağustos 2010; 8:00:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

Proper sürümünü kullanıyorum.provisual 2.5 günde şarjımı bitirmişti..

properde 2.5 günü tamamladım. hala sarj full. telefonu kapatıp açmama rağmen düşmüyor.

O zaman benim pilde problem var Telefonu aldığım günden beri 2 günü geçiremedim
  • fatih arkadasa cok teşekkürler ilk defa yükleme yapmama ragmen sorun yasamadım ve gayet güzel calısıyor görsellik olarakda süper ötesi olmuş yalnız şu samsung ekranında arama yapma ekranına girince çıkamıyorum numara yazıyorum arıyorum sorun yok ama çıkmıyor ne yaptımsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 22 Ağustos 2010; 15:39:53 >
  • tekrar açtığın tuşa bas.
  • merhaba öncelikle elinize sağlık ...ama ben ogm yi çalıştırıyorum go ya bastıığımda biratkım şeyler yazıyo altta daha sonra jaf çalışmaya başlarken şu hatayı veriyor
    p-key dongle not detected. please insert activated dongle
    sebep nedir acaba...şimdiden teşekkürler...
  • öncelikle emeklerinize sağlık,
    Proper yükledim. Bu yazılımda ovi store ve yazılım güncelleme bölümlerinde problem var. Bu problemi nasıl giderebilirim? Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Proper sürümünü kullanıyorum.provisual 2.5 günde şarjımı bitirmişti..

O zaman benim pilde problem var Telefonu aldığım günden beri 2 günü geçiremedim

üstüne 15 saat geçti mesajımın. sarj hala full. 15-20 dk da nette takıldım hatta.

telefonun sarjı tamamen bitince sarj ediyorum. kesinlikle ve kesinlikle bitmeden sarja takmıyorum. nisan ayında aldım telefonu bir kere bile sarj bitmeden takmadım sarja.. bunun etkisi

olabilir.

• quote:

üstüne 15 saat geçti mesajımın. sarj hala full. 15-20 dk da nette takıldım hatta.

telefonun sarjı tamamen bitince sarj ediyorum. kesinlikle ve kesinlikle bitmeden sarja takmıyorum. nisan ayında aldım telefonu bir kere bile sarj bitmeden takmadım sarja.. bunun etkisi

olabilir.

Ekran parlaklığı orta seviyede mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasircetinkaya

merhaba öncelikle elinize sağlık ...ama ben ogm yi çalıştırıyorum go ya bastıığımda biratkım şeyler yazıyo altta daha sonra jaf çalışmaya başlarken şu hatayı veriyor
    p-key dongle not detected. please insert activated dongle
    sebep nedir acaba...şimdiden teşekkürler...

OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe ye basarak JAF ı çalıştırın.Masa üstüne gelen kısayollardan çalıştırırsanız JAF açılmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: svs

öncelikle emeklerinize sağlık,
    Proper yükledim. Bu yazılımda ovi store ve yazılım güncelleme bölümlerinde problem var. Bu problemi nasıl giderebilirim? Şimdiden teşekkürler

Ovi store da çalışıyor.Yazılım güncelleme de çalışıyor.Sadece problem var deyip nasıl bir problem olduğunu yazmazsanız çözüm almanız zorlaşır.Önce sorununuzu yazın.

E:\Thinkchange\c içinde ovistore son kurulum dosyası var.onu çalıştırın.ovi store emrinizde.
    yazılım güncelleme bölümlerinde demekle ne ifade etmek istediğinizi pek çıkaramasam da hem ; Menü-Ayarlar-Telefon-Telefon yönetimi-cihaz güncellemeleri çalışmakta.Hem de *#0000# yaptıktan sonra seçenekler'de güncellemeleri kontrol et çalışmakta

Dediğim gibi sorununuzu daha anlaşılır ifade ederseniz ona göre çözümleri söyleriz.
    Ama bahsettiğiniz şeylerde CFW'de böyle bir problem yok.

quote:

olabilir.

Şu pili bana göndersene sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 22 Ağustos 2010; 20:57:16 >

• Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

olabilir.

Şu pili bana göndersene sen

yaaaaaaaaaaa bende istiyorum
  • Tam 2 gün gitti. PandoraNOCPU ile tam 2 gün. Ne eksik ne fazla. Zaten daha fazla hiçbirşekilde gitmiyor telefonu aldığımdan beri.

Pilinin bitmemesi mucize gibi birşey. Okutturdun mu pili ne yaptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 22 Ağustos 2010; 21:06:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

öncelikle emeklerinize sağlık,

Ovi store da çalışıyor.Yazılım güncelleme de çalışıyor.Sadece problem var deyip nasıl bir problem olduğunu yazmazsanız çözüm almanız zorlaşır.Önce sorununuzu yazın.

E:\Thinkchange\c içinde ovistore son kurulum dosyası var.onu çalıştırın.ovi store emrinizde.
    yazılım güncelleme bölümlerinde demekle ne ifade etmek istediğinizi pek çıkaramasam da hem ; Menü-Ayarlar-Telefon-Telefon yönetimi-cihaz güncellemeleri çalışmakta.Hem de *#0000# yaptıktan sonra seçenekler'de güncellemeleri kontrol et çalışmakta

Dediğim gibi sorununuzu daha anlaşılır ifade ederseniz ona göre çözümleri söyleriz.
    Ama bahsettiğiniz şeylerde CFW'de böyle bir problem yok.

olabilir.

Yok ustacım sinirlenme hemen,
    menü----------internet-----------yaz.güncelle diye bir kısım var python vs gibi yazılımları indiricektim fakat indiremedim. Sorunumu tam anlatamadım kusura bakmayın. Aldığım hata, 3-4 dakika boyunca uygun güncellemeler listesi yenileniyor diyo daha sonra yenilenemedi daha sonra deneyiniz diye bir uyarı veriyor.

Ovi store olayını halletim. Bastığımda açılmıyordu hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svs -- 22 Ağustos 2010; 22:00:42 >

• quote:

Yok ustacım sinirlenme hemen,
    menü----------internet-----------yaz.güncelle diye bir kısım var python vs gibi yazılımları indiricektim fakat indiremedim. Sorunumu tam anlatamadım kusura bakmayın. Aldığım hata, 3-4 dakika boyunca uygun güncellemeler listesi yenileniyor diyo daha sonra yenilenemedi daha sonra deneyiniz diye bir uyarı veriyor.

Ovi store olayını halletim. Bastığımda açılmıyordu hiç.

Sinirden değil,dikkat çeksin diye büyük yazıyorum. 3-4 dk bekleme wi-fi den olur o an nokia nın sitesi cvp vermez ondan olur.siz iyisi mi; 9HS başlığımda ilk mesaJ altında güncelleştirme ve python paketi var onu indirip oradan elle kurulum gerçekleştirin.ovi store için dediğim gibi son ovi dosyasını kurmadan maalesef orjinal FW'de bile ovistore açılmıyor.Kolay gelsin.

• Nokia Güncelleme sunucuları bazen çalışmıyor arkadaşlar boşuna yazmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Nokia Güncelleme sunucuları bazen çalışmıyor arkadaşlar boşuna yazmayın.

Ben de bunu diyorum işte no sinir no stres
  • quote:

quote:

tamamdr no panic no stress. Herşey mükkemel, herşey nefis :)
    Şaka bir yana yazılım cidden çok güzelmiş. Ellerine sağlık Fatih usta
  • quote:

quote:

quote:

tamamdr no panic no stress. Herşey mükkemel, herşey nefis :)
    Şaka bir yana yazılım cidden çok güzelmiş. Ellerine sağlık Fatih usta

Birşey değil kardeşim.Güle güle kullan.

4.cü MESAJ
    Programlar

şu anda sadece tek program var.Zamanla doldururuz hayırlısı ile.

• Bugün malesef yazılımı incelemeye şansım olmadı. Kısmetse yarın bakıcam...

Fatih abi, söylediğin gibi yukarda mif dosyalarını tek dosya olarak toplayınca ve tema değiştirince malesef ikonlar patlıyordu. Farkettim ki, bütün ikon dosyalarını ayrı ayrı yapınca yazılımda tema değiştirince sıkıntı olmadan ikonlar değişiyor sıkıntısız

Bakalım, bugün imkan olursa şu bluespectrum programını incelemeyi düşünüyorum... Bakalım neler çıkacak altından...

Ayrıca biraz bakındım da, şu n97 yazılımı çok mantıklı değil gibi..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.