Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, modu 2 gündür kullanıyorum genel olarak memnun kaldım ama küçük bir problemim var. Kurduğum bazı uygulamalar menüde görünmüyor (uygulama yöneticisinde yüklü olarak görünmesine rağmen) gözden kaçırdığım bişey mi var acaba :s
  • menüden tüm klasörlere bak. Ben googlemaps kurdum. Uygualamalara deil GPS klasörne gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ailkayt

merhaba, modu 2 gündür kullanıyorum genel olarak memnun kaldım ama küçük bir problemim var. Kurduğum bazı uygulamalar menüde görünmüyor (uygulama yöneticisinde yüklü olarak görünmesine rağmen) gözden kaçırdığım bişey mi var acaba :s

birkaç seçenek var ; ya program kurulumu sırasında bir hata oluşmuş olabilir,hafıza kartınızı onaylamamadan çıkartmışsınızdır bu yüzden hafıza kartınıza kurduğunuz programlar gözükmez veya programlar simgelerinin uygulamalar klasörüne değil de başka bir klasöre atmıştır.

quote:

Orijinalden alıntı: smarty17

menüden tüm klasörlere bak. Ben googlemaps kurdum. Uygualamalara deil GPS klasörne gitti

pişti olmuşuz sadece 2 saniye ile önce yazmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 3 Eylül 2010; 3:18:28 >

• quote:

merhaba, modu 2 gündür kullanıyorum genel olarak memnun kaldım ama küçük bir problemim var. Kurduğum bazı uygulamalar menüde görünmüyor (uygulama yöneticisinde yüklü olarak görünmesine rağmen) gözden kaçırdığım bişey mi var acaba :s

kardes sorun çözüldümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih
    quote:

birkaç seçenek var ; ya program kurulumu sırasında bir hata oluşmuş olabilir,hafıza kartınızı onaylamamadan çıkartmışsınızdır bu yüzden hafıza kartınıza kurduğunuz programlar gözükmez veya programlar simgelerinin uygulamalar klasörüne değil de başka bir klasöre atmıştır.

quote:

menüden tüm klasörlere bak. Ben googlemaps kurdum. Uygualamalara deil GPS klasörne gitti

Abi öyle olmuş. Puanı sen kaptın. Böyle bir mod nasıl yaparım ?

• quote:

Ne gibi bir mod istiyosun ?
  • quote:

quote:

proper gibi. C6 gibi karmaşık deil.
  • quote:

quote:

quote:

proper gibi. C6 gibi karmaşık deil.

C6 Simple Style konusunun 5-6-7 sayfalarından itibaren dikkatlice izle;cfw pişirmek isteyenler için birol usta ve benim çok güzel anlatımlarımız ve verdiğimiz ayrıntılar,ipuçları var.

• @smarty17
    f@thin dediği sayfalara bak işini görür bi çok şey var

Yeri gelmişken C6 ile iligli bir mod daha anlatayım kolay bunu herkes yapabilir CFW yapıyorsanız menü dağınık geliyor C6 da menü modu için
    telefonda C6 kuruluyken menü içeriğini sıralamasını diledğiniz gibi MENÜ deyken sçenekler düzenle diyerek dizin daha sonra
    bu dizilimi kopyalamak için x-plorer tarzı bir programla c:\Resource\grid dosyasını tamamen kopyalayın hafıza kartınıza ordan pc atıp CFW içine atarsanız yeni yazılım kurulumunda o menü dizilimi ve düzen kurulu gelicektir

Denemedim ama 5800 bu şekilde mod yapılıyordu grid dosyası deildi başka dosyadı tabi 5800 orjinal yazılımında
  • Üstad Proper'a effect yükleyebilir miyiz c2z ile ? Yoksa bu cfw'de olmuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joustyle

Üstad Proper'a effect yükleyebilir miyiz c2z ile ? Yoksa bu cfw'de olmuyor mu ?

Olmaz olur mu ?Birol kardeşimin bu linkteki konusunda anlatlanları takip et.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet ya şimdi farkettim başka klasöre atmış :) teşekkürler cevaplar için (ben biraz geç geri döndüm kusura bakmayın )

• quote:

quote:

Üstad Proper'a effect yükleyebilir miyiz c2z ile ? Yoksa bu cfw'de olmuyor mu ?

Olmaz olur mu ?Birol kardeşimin bu linkteki konusunda anlatlanları takip et.

Tamam üstad sağol bir soru soracagım hangisi daha kolay yükleniyor telefona senin PROPER mi yoksa biroltr üstadımızın cfw's mi ? Acemiyim çünkü ilk defa yapacagım ... :)

• telefon hafızasına dokunmuyor olmamıza rağmen gittikçe doluyor olması nedendir peki?

internet ve diğer uygulamaların (oyunlar gibi) kayıt tutmasından mı kaynaklanıyor?
    bunun önüne nası geçebilirim ya da kontrol edebilirim en azından.
  • quote:

Tamam üstad sağol bir soru soracagım hangisi daha kolay yükleniyor telefona senin PROPER mi yoksa biroltr üstadımızın cfw's mi ? Acemiyim çünkü ilk defa yapacagım ... :)

Bu konuda karar verecek ola sensin,kafana hangisi yatarsa ; Birol kardeşimin CFW si sade ve hızlı bir CFW benimki ise ev ekranları bakımından biraz daha süslü bir CFW.ikisinin de özellikleri konuların ilk mesajlarında açıklandı.Kurulum dersen ikisi de aynı şekilde JAF ile kuruluyor.Kullanım tarzını belirle istediğini kur.Bizim açımızdan bir sorun yok.

quote:

telefon hafızasına dokunmuyor olmamıza rağmen gittikçe doluyor olması nedendir peki?

internet ve diğer uygulamaların (oyunlar gibi) kayıt tutmasından mı kaynaklanıyor?

Normaldir,önüne geçemazsin ama temizlik yapabilirsin.python paketlerini ve G-force kurup temizlik yap.İlgili programlar birol kardeşimin ve benim 9HS konularımda mevcut.

• quote:

quote:

Bu konuda karar verecek ola sensin,kafana hangisi yatarsa ; Birol kardeşimin CFW si sade ve hızlı bir CFW benimki ise ev ekranları bakımından biraz daha süslü bir CFW.ikisinin de özellikleri konuların ilk mesajlarında açıklandı.Kurulum dersen ikisi de aynı şekilde JAF ile kuruluyor.Kullanım tarzını belirle istediğini kur.Bizim açımızdan bir sorun yok.

Tamam üstad, o zaman şu PROPER'ı bir deneyeyim; olmadı biroltr'nin cfw'sini kurarım. Çok teşekkürler size de uğraştırıyordur baya emek harcamak lazım tabi ...

Son bir soru daha PM atamadım, yeni konu da açmak istemedim; bu c2z programı var, kurulumunda dosyaları E:/Patches Klasörüne atın diyor, nerededir bu E:/Patches, Ovi Suite'den falan mı gözüküyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joustyle -- 3 Eylül 2010; 21:47:47 >

• quote:

quote:

quote:

telefon hafızasına dokunmuyor olmamıza rağmen gittikçe doluyor olması nedendir peki?

Normaldir,önüne geçemazsin ama temizlik yapabilirsin.python paketlerini ve G-force kurup temizlik yap.İlgili programlar birol kardeşimin ve benim 9HS konularımda mevcut.

Tamamdır teşekkür ederim ;)

• herkese selamlar..

su anda proper yani cpu modsuz versiyonu kullanıyorum..öncelikle görsel yönden ve performans acısından telefona sınıf atlatmıs diyebilirim..yaklasık 2 ay önce aldım bu teli ve keske ilk aldıgım gün girseymisim diyorum bu hack olayına..

karsılastıgım bi kac ufak sorunu paylasmak istiyorum..öncelikle bluespectrum ev ekranında beyaz ekran sorununu ben de yasadım ama reset attıktan sonra duzeldi ve su anda onu kullanıyorum hatta kısayolları kendime gore duzenledim ve gayet kullanıslı oldu gorsel yönden de harika..

ancak opera mini yi bi türlü kullanamıyorum..yeni cıkan versiyonu da eski versiyonu da tek tek kurdum ancak her seferinde baglanmaya calıstıgımda server hatası gibilerinden bisiler yazıyor ve web sayfalarını acmıyor..normal opera ve telin kendi browserinde bi sorun yok..

bir de tel ilk acıldıgında 60-62 mb civarı bos ram le acılıyor ve vaad edilen 67 yi bi türlü göremedim tabi eski kullandıgım hacksiz v40 ta 45mb i görünce göbek attıgımdan bu bile yeterli..ama yükseltmenin bi yolu varsa da bilmek isterim..ramblow u kullanıyorum tabi ki bu arada..

bi de ögrenmek istedigim bisey var..ev ekranlarının ram kullanımına etkisi cok olur mu ve sizin önerdiginiz en az ram tuketen ve en performanslı ev ekranı hangisidir??

cfw yi daha dün kurdum ve kullandıkca yorumlarıma devam edicem simdilik bunlar geldi aklıma..

f@tih tekrar tesekkurler ugrasların icin..

• quote:

Son bir soru daha PM atamadım, yeni konu da açmak istemedim; bu c2z programı var, kurulumunda dosyaları E:/Patches Klasörüne atın diyor, nerededir bu E:/Patches, Ovi Suite'den falan mı gözüküyor ?

Patches klasörü CFW yi kurunca E:\ dizinine kendisi oluşacak.Daha sonra sen C2Z programından generate diyince E:\ kök dizinine C2Z.rmp atacak.bu dosyayı alıp E:\patches dizinine kendin taşıyacaksın.

Not : E:\ dizini haıza kartı kök dizinidir.Herhangi bir dosya yöneticisi veya telefonun kendi dosya yöneticisi programından bakabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: raznik

herkese selamlar..

su anda proper yani cpu modsuz versiyonu kullanıyorum..öncelikle görsel yönden ve performans acısından telefona sınıf atlatmıs diyebilirim..yaklasık 2 ay önce aldım bu teli ve keske ilk aldıgım gün girseymisim diyorum bu hack olayına..

karsılastıgım bi kac ufak sorunu paylasmak istiyorum..öncelikle bluespectrum ev ekranında beyaz ekran sorununu ben de yasadım ama reset attıktan sonra duzeldi ve su anda onu kullanıyorum hatta kısayolları kendime gore duzenledim ve gayet kullanıslı oldu gorsel yönden de harika..

ancak opera mini yi bi türlü kullanamıyorum..yeni cıkan versiyonu da eski versiyonu da tek tek kurdum ancak her seferinde baglanmaya calıstıgımda server hatası gibilerinden bisiler yazıyor ve web sayfalarını acmıyor..normal opera ve telin kendi browserinde bi sorun yok..

bir de tel ilk acıldıgında 60-62 mb civarı bos ram le acılıyor ve vaad edilen 67 yi bi türlü göremedim tabi eski kullandıgım hacksiz v40 ta 45mb i görünce göbek attıgımdan bu bile yeterli..ama yükseltmenin bi yolu varsa da bilmek isterim..ramblow u kullanıyorum tabi ki bu arada..

bi de ögrenmek istedigim bisey var..ev ekranlarının ram kullanımına etkisi cok olur mu ve sizin önerdiginiz en az ram tuketen ve en performanslı ev ekranı hangisidir??

cfw yi daha dün kurdum ve kullandıkca yorumlarıma devam edicem simdilik bunlar geldi aklıma..

f@tih tekrar tesekkurler ugrasların icin..

Opera mini benim PROPER versiyonda şu anda kurul ve çalışyor.Zaman zaman tavsiye ettiğim şeyi size de tavsiye edeyim ; python paketlerini ve G-force kurup temizlik yap.İlgili programlar birol kardeşimin ve benim 9HS konularımda mevcut.

Ram konusuna gelince ilk kurulum sonrası ekran açılır açılmaz kontrol ederseniz 67 MB ile açılıyor.Hattâ C:\ boş hafıza 82.8 MB boş gördüğümü de ekleyeyim.Bir ara bunu unutmayıp Screen alayım Ama siz ilk açılışta programların kurulmasını beklerken ve programlar (4 adet program kuruluyor) kurulup restarttan sonraki açılışta 60-62 arası görmeniz normaldir.Bu Ram de az değildir.
    Yorumların için teşekkürler.Güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 3 Eylül 2010; 22:05:31 >

• Cahilliğime verin ama bu E:/ Klasörü derken telefonda mı bilgisayarda mı nerde bu klasör ? ^^
    E:/Resource falan da var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joustyle -- 3 Eylül 2010; 22:07:04 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.