Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: Joustyle

Son bir soru daha PM atamadım, yeni konu da açmak istemedim; bu c2z programı var, kurulumunda dosyaları E:/Patches Klasörüne atın diyor, nerededir bu E:/Patches, Ovi Suite'den falan mı gözüküyor ?

Patches klasörü CFW yi kurunca E:\ dizinine kendisi oluşacak.Daha sonra sen C2Z programından generate diyince E:\ kök dizinine C2Z.rmp atacak.bu dosyayı alıp E:\patches dizinine kendin taşıyacaksın.

Not : E:\ dizini haıza kartı kök dizinidir.Herhangi bir dosya yöneticisi veya telefonun kendi dosya yöneticisi programından bakabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: raznik

herkese selamlar..

su anda proper yani cpu modsuz versiyonu kullanıyorum..öncelikle görsel yönden ve performans acısından telefona sınıf atlatmıs diyebilirim..yaklasık 2 ay önce aldım bu teli ve keske ilk aldıgım gün girseymisim diyorum bu hack olayına..

karsılastıgım bi kac ufak sorunu paylasmak istiyorum..öncelikle bluespectrum ev ekranında beyaz ekran sorununu ben de yasadım ama reset attıktan sonra duzeldi ve su anda onu kullanıyorum hatta kısayolları kendime gore duzenledim ve gayet kullanıslı oldu gorsel yönden de harika..

ancak opera mini yi bi türlü kullanamıyorum..yeni cıkan versiyonu da eski versiyonu da tek tek kurdum ancak her seferinde baglanmaya calıstıgımda server hatası gibilerinden bisiler yazıyor ve web sayfalarını acmıyor..normal opera ve telin kendi browserinde bi sorun yok..

bir de tel ilk acıldıgında 60-62 mb civarı bos ram le acılıyor ve vaad edilen 67 yi bi türlü göremedim tabi eski kullandıgım hacksiz v40 ta 45mb i görünce göbek attıgımdan bu bile yeterli..ama yükseltmenin bi yolu varsa da bilmek isterim..ramblow u kullanıyorum tabi ki bu arada..

bi de ögrenmek istedigim bisey var..ev ekranlarının ram kullanımına etkisi cok olur mu ve sizin önerdiginiz en az ram tuketen ve en performanslı ev ekranı hangisidir??

cfw yi daha dün kurdum ve kullandıkca yorumlarıma devam edicem simdilik bunlar geldi aklıma..

f@tih tekrar tesekkurler ugrasların icin..

Opera mini benim PROPER versiyonda şu anda kurul ve çalışyor.Zaman zaman tavsiye ettiğim şeyi size de tavsiye edeyim ; python paketlerini ve G-force kurup temizlik yap.İlgili programlar birol kardeşimin ve benim 9HS konularımda mevcut.

Ram konusuna gelince ilk kurulum sonrası ekran açılır açılmaz kontrol ederseniz 67 MB ile açılıyor.Hattâ C:\ boş hafıza 82.8 MB boş gördüğümü de ekleyeyim.Bir ara bunu unutmayıp Screen alayım Ama siz ilk açılışta programların kurulmasını beklerken ve programlar (4 adet program kuruluyor) kurulup restarttan sonraki açılışta 60-62 arası görmeniz normaldir.Bu Ram de az değildir.
    Yorumların için teşekkürler.Güle güle kullan.

f@atih dedigin yerden python ve g-force i kurup opera mini yi kaldırıp bi daha yukledim ancak aynı hata devam ediyor

hata mesjının aynen yazıyorum : " CONNECTİON FAİLED.. Verification of server certificate failed. Please check the date setting in your device."

sanırım tarih ya da sertifika ile ilgili bi sorun ama tam olarak bana ne anlatmaya calıstıgını anlamadım bu opera nın

• quote:

Orijinalden alıntı: Joustyle

Cahilliğime verin ama bu E:/ Klasörü derken telefonda mı bilgisayarda mı nerde bu klasör ? ^^
    E:/Resource falan da var ?

bir üstteki mesajımda yazdım ya kardeşim.aşağıya bir daha yazıyorum.

quote:

Not : E:\ dizini hafıza kartı kök dizinidir.Herhangi bir dosya yöneticisi veya telefonun kendi dosya yöneticisi programından bakabilirsiniz.

quote:

f@atih dedigin yerden python ve g-force i kurup opera mini yi kaldırıp bi daha yukledim ancak aynı hata devam ediyor
    hata mesjının aynen yazıyorum : " CONNECTİON FAİLED.. Verification of server certificate failed. Please check the date setting in your device."
    sanırım tarih ya da sertifika ile ilgili bi sorun ama tam olarak bana ne anlatmaya calıstıgını anlamadım bu opera nın

1 - Telin tarih ve saat ayarlarını kontrol edin.
    2 - Büyük ihtimalle eski sürüm bir opera mini kullanıyor olabilirsiniz.opera nın sitesinden kullanmak istediğiniz son sürümü indirin.
    3 - bir de bu linkteki - TIKLA sürümü indirip kurmayı deneyebilirsiniz.
    4 - son seçenek ise yeni baştan flash atmanız gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 3 Eylül 2010; 23:59:07 >

• iste oruclu kafayla tarih ayarlarından eylul ayını "08" diye kaydedersen acılmaz tabi opera mopera sorun bendeymis opera da degil
  • sormak istedigm bisey de islemci ile igili..X-plore programından device info bölümüne girdigimde cpu speed 192Mhz yazıyor.. bu sizce normal mi??
  • teşekkür ederim fatih rahat bir şekilde kurdum şuan tadını çıkarıyorum:)
  • quote:

sormak istedigm bisey de islemci ile igili..X-plore programından device info bölümüne girdigimde cpu speed 192Mhz yazıyor.. bu sizce normal mi??

Normaldir kardeşim.işlemci en az 434 Mhz hızında.Xplore nin 192 yazdığı değiştirilmemiş eski sürüme ait bir txt dosyası .takılmayı böyle ayrıntılara.

quote:

Orijinalden alıntı: thedoctor1907

teşekkür ederim fatih rahat bir şekilde kurdum şuan tadını çıkarıyorum:)

Güle güle kullan kardeşim.Keyfini çıkar.

• Fatih hocam şu senin cfw lerdeki temaları bi güncellesen. Mesela fresh temasının 1.4 sürümü çıktı. Onu bi eklesen içine çok makbule geçecek. Ya da basit bi anlatımı varsa bizle paylaşsan biz de kendimiz yapabiliriz seni zahmete sokmadan..
  • dışarıdan kurabilirsin kardeşim.şimdi sadece bir tema için cfw düzenlemeye değmez.ama cfw düzenlemeyi biliyorszn kendin de yapabilirsin.c6 simple style konusunun son üç sayfasını gözden geçir.
  • quote:

dışarıdan kurabilirsin kardeşim.şimdi sadece bir tema için cfw düzenlemeye değmez.ama cfw düzenlemeyi biliyorszn kendin de yapabilirsin.c6 simple style konusunun son üç sayfasını gözden geçir.

Anladım usta. Teşekkür ederim. Üşenmesem bu gece uğraşırdım ama sabah açıköğretim sınavlarım var :( Artık yarın bakıcam. Tekrar kolay gelsin. Bu arada geniş kapsamlı bir çalışma bekleriz sizden. Çok şekil olur :)
  • Teşekkürler f@tih yükledim ve memnunum ama bir iki sorunum oldu .
    1* wlan şifresini giriyorum ama internete bağlanmıyor.
    2* ovi store açılmıyor. neden olabilir.Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarleO

Teşekkürler f@tih yükledim ve memnunum ama bir iki sorunum oldu .
    1* wlan şifresini giriyorum ama internete bağlanmıyor.
    2* ovi store açılmıyor. neden olabilir.Şimdiden teşekkürler.

Beğendiğine sevindim.
    - büyük ihtimalle modeminizle alakalı bir sorun olabilir ,bende şifreyi giriyorum anında bağlantı sağlıyor.Airties modem kullanıyor olabilirsiniz; bu modemler şişme yapıyor.Modeminizi açıp kapamanızı (3-4 dk ) ve şifrenizi dikkatli girmenizi tavsiye ederim.ayrıca bağlantı - hedefler seçeneğini kontrol edip oradaki bağlantıları gözden geçirebilirsiniz.CFw ile alakalı bir sorun değil.
    - ilk sayfa 4.cü mesaj da ovistore son kurulum dosyası var.konu içinde değişik mesajlarda ve forumda değişik başlıklarda da var.kurmanız gerekli.

• Bunda da geliştiricileri yükleyecekmiyiz arkadaslar pyton vs..?
  • f@tih e ne oldu yaa nereye gitti adam küsüp gitmesin bakalı onsuz olmaz xpress music bölümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaayvali

f@tih kardeş
    proper i yükledim sorunsuz kullanıyorum ama şöyle bir sorun ortaya çıktı.
    telefonu genelde çantaya attığım için arama gelince ters dönüp ( döndürme kontrolü ) aramalar susuyordu.bende aramlarda döndürme kontrolünü kapattım..

şimdi telefonu tuş kilidini aktif etmeden arama geldiğinde döndürme kontrolü aktif değil ve telefonu çevirsemde çalıyor.

ama telefonun tuş kilidini aktif edersem arama geldiğinde telefonu çevirdiğimde aramalar susuyor ( not: tekrar yazıyorum; aramalarda döndürme kontrolü kapalı )

böyle bir durum söz konusudur.

bu arada sizin ve birol'un modifiyeli c6 yazılımınızı bekleyeceğim.

saygılarımla
    halil tolga

bugün telefonu tekrar kurdum.flaş attım

sensörler açık ve aramalarda döndürme kontrolü kapalı olmasına rağmen tuş kilidi devrede iken aramalarda dnödürme kontrolü devredışı olmuyor..bu bir sorun bilginize :)

saygılarımla
    halil tolga

• quote:

sensörler açık ve aramalarda döndürme kontrolü kapalı olmasına rağmen tuş kilidi devrede iken aramalarda dnödürme kontrolü devredışı olmuyor..bu bir sorun bilginize :)

saygılarımla
    halil tolga

Linkteki dosyayı C:\private\10202be9 dizinine kopyalayıp telefonu yeniden başlatmak gerekiyor.Nokia dan kaynaklı bir bug.

http://www.4shared.com/file/5CU6xmta/yama.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: TPLay

quote:

saygılarımla
    halil tolga

Linkteki dosyayı C:\private\10202be9 dizinine kopyalayıp telefonu yeniden başlatmak gerekiyor.Nokia dan kaynaklı bir bug.

http://www.4shared.com/file/5CU6xmta/yama.html

tühh sabah çözüm bulamayınca c6 ya geçtim.şimdi deneme şansım kalmadı..sevmezsem tekrar buna geçerim ama

• ekran ışığı sabit duruyor. ayarlardan değiştirdiğimde herhangi bir değişiklik olmuyor bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ailkayt

ekran ışığı sabit duruyor. ayarlardan değiştirdiğimde herhangi bir değişiklik olmuyor bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=40852962

forumda araştırdım ek linkteki NomadCRY sorunu halletmiş dediklerini yaptım ve sorun çözüldü. bu başlıkta aynı sorunu yaşayan varsa uygulayabilir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: knidos

Bunda da geliştiricileri yükleyecekmiyiz arkadaslar pyton vs..?

pythonları yükle, 3 paketide. Daily'de rastladığım bir başlıkta flash runtime'ında yüklenmesi gerektiğini vs. yazmışlar. Anlaşılan flash ekranlarda sorun çıkmaması için onun da güncellemesini yapmakta fayda var. Ayrıca Java Runtime'ı da yüklemeni tavsiye ederim.

Benim mod'ladığım proper'de python paketlerin hepsi otomatik olarak yükleniyor. Bugün içerisine ovi maps'in son sürümü, java runtime ve flash eklemeyi de düşünüyorum. Tabi bunun için bazı programlardan vazgeçmem gerekebilir.. Bilmiyorum deneyip görücez

Fatih abiye gelince... Gerçekten yoruldu artık... Farkındaysanız eskilerden bir çok kişi artık çok cevap yazmıyor foruma. Ben de dahil olmak üzere

• Hafıza kartına format atınca rompatcher yamalarım da silinmiş oldu. sadece yamaları paylaşmanız mümkün mü?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.