Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ailkayt

Hafıza kartına format atınca rompatcher yamalarım da silinmiş oldu. sadece yamaları paylaşmanız mümkün mü?

xplore ile Z ye gir orda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

quote:

Orijinalden alıntı: ailkayt

Hafıza kartına format atınca rompatcher yamalarım da silinmiş oldu. sadece yamaları paylaşmanız mümkün mü?

xplore ile Z ye gir orda var

teşekkür ederim
  • Bunu kurmadan önce format atın dedin de soft mu hard mı ?
  • Ya bunun bi riski var mı çok kararsız kaldım ve orijinale çevirmek çok zor mu ? Telefon çok yavaş delircem artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasi
    Ya bunun bi riski var mı çok kararsız kaldım ve orijinale çevirmek çok zor mu ? Telefon çok yavaş delircem artık

Bu kadar adam yükledigine göre sorun yok demektir.
  • Peki orijinale döndürmeye kalksam çok zor bi işlem mi ?
  • quote:

Peki orijinale döndürmeye kalksam çok zor bi işlem mi ?

c6 versiyonu yükle geri dönmezsin zaten dönersende zor degil ama dönmezsin emin ol
  • Ne bileyim korkuyorum ama ypıcam sanırım yine de bi şarj olsun bkalm . Tşkkr ederim kardeş ilgilendiğin için
  • quote:

Ne bileyim korkuyorum ama ypıcam sanırım yine de bi şarj olsun bkalm . Tşkkr ederim kardeş ilgilendiğin için

Korkmana gerek yok 5 dakika anca sürer sen sadece jaftaki işlemleri doğru yap
  • ya peki gözmden bi adım kaçtı telefonun yanma ihtimali var mı ? en çok bundan korkuyorum
  • quote:

ya peki gözmden bi adım kaçtı telefonun yanma ihtimali var mı ? en çok bundan korkuyorum

hiç birsey olmaz merak etme ..yalnız hangi modu yükleyeceksin forumda onlarca mod var önce neyi begendigine karar ver sonrası kolay
  • quote:

ya peki gözmden bi adım kaçtı telefonun yanma ihtimali var mı ? en çok bundan korkuyorum

Sanmıyorum hata verir zatenn yanlışlık yapınca!
    Ama yükleme sırasında elektrik filan giderse kablo çıkarsa pc kapanırsa telefonun zarar görebilir.
  • Fatih usta ...

V51 sürümlerinede 4X5 menü yapılamazmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

Fatih usta ...

V51 sürümlerinede 4X5 menü yapılamazmı ?

Bu konuda bir deneme yaptım ama olmadı.Üstelemedim.bayadır da uğraşmıyorum CFW işleri ile
  • Evet yaptım, peki orijinale nasıl çevireceğim
  • [FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ]
  • yardım edebilecek var mı son aşamadayım jaf çözümleri şuan iniyo ama yavaş biraz. program telefonu görmüyo. usb aygıtı giriş sesi geliyo 3-4 saniye sonra aygıt çıkarıldı sesi geliyo ve programda not found yani bulunamadı yazıyo nasıl olacak ? yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadiogluBerkay

yardım edebilecek var mı son aşamadayım jaf çözümleri şuan iniyo ama yavaş biraz. program telefonu görmüyo. usb aygıtı giriş sesi geliyo 3-4 saniye sonra aygıt çıkarıldı sesi geliyo ve programda not found yani bulunamadı yazıyo nasıl olacak ? yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim ...

ne yapmaya çalışıyorsun arkadasım yardımcı olayım
  • neyse v52 güncelledim artık gerek kalmadı
  • Jaf yüklerken Vista sorun buluyor ve yükleme yarım kalıyor.

Acaba bunun bir çözümü var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.