Hafıza kartına format atınca rompatcher yamalarım da silinmiş oldu. sadece yamaları paylaşmanız mümkün mü?
xplore ile Z ye gir orda var
quote:
Orijinalden alıntı: TheWorldLord
quote:
Orijinalden alıntı: ailkayt
Hafıza kartına format atınca rompatcher yamalarım da silinmiş oldu. sadece yamaları paylaşmanız mümkün mü?
xplore ile Z ye gir orda var
teşekkür ederim
Bunu kurmadan önce format atın dedin de soft mu hard mı ?
Ya bunun bi riski var mı çok kararsız kaldım ve orijinale çevirmek çok zor mu ? Telefon çok yavaş delircem artık
quote:
Orijinalden alıntı: saasi Ya bunun bi riski var mı çok kararsız kaldım ve orijinale çevirmek çok zor mu ? Telefon çok yavaş delircem artık
Bu kadar adam yükledigine göre sorun yok demektir.
Peki orijinale döndürmeye kalksam çok zor bi işlem mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: saasi
Peki orijinale döndürmeye kalksam çok zor bi işlem mi ?
c6 versiyonu yükle geri dönmezsin zaten dönersende zor degil ama dönmezsin emin ol
Ne bileyim korkuyorum ama ypıcam sanırım yine de bi şarj olsun bkalm . Tşkkr ederim kardeş ilgilendiğin için
quote:
Ne bileyim korkuyorum ama ypıcam sanırım yine de bi şarj olsun bkalm . Tşkkr ederim kardeş ilgilendiğin için
Korkmana gerek yok 5 dakika anca sürer sen sadece jaftaki işlemleri doğru yap
ya peki gözmden bi adım kaçtı telefonun yanma ihtimali var mı ? en çok bundan korkuyorum
quote:
ya peki gözmden bi adım kaçtı telefonun yanma ihtimali var mı ? en çok bundan korkuyorum
hiç birsey olmaz merak etme ..yalnız hangi modu yükleyeceksin forumda onlarca mod var önce neyi begendigine karar ver sonrası kolay
quote:
Sanmıyorum hata verir zatenn yanlışlık yapınca! Ama yükleme sırasında elektrik filan giderse kablo çıkarsa pc kapanırsa telefonun zarar görebilir.
Fatih usta ...
V51 sürümlerinede 4X5 menü yapılamazmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Haddat
Fatih usta ...
V51 sürümlerinede 4X5 menü yapılamazmı ?
Bu konuda bir deneme yaptım ama olmadı.Üstelemedim.bayadır da uğraşmıyorum CFW işleri ile
Evet yaptım, peki orijinale nasıl çevireceğim
[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ]
yardım edebilecek var mı son aşamadayım jaf çözümleri şuan iniyo ama yavaş biraz. program telefonu görmüyo. usb aygıtı giriş sesi geliyo 3-4 saniye sonra aygıt çıkarıldı sesi geliyo ve programda not found yani bulunamadı yazıyo nasıl olacak ? yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim ...
quote:
Orijinalden alıntı: KadiogluBerkay
yardım edebilecek var mı son aşamadayım jaf çözümleri şuan iniyo ama yavaş biraz. program telefonu görmüyo. usb aygıtı giriş sesi geliyo 3-4 saniye sonra aygıt çıkarıldı sesi geliyo ve programda not found yani bulunamadı yazıyo nasıl olacak ? yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim ...
ne yapmaya çalışıyorsun arkadasım yardımcı olayım
neyse v52 güncelledim artık gerek kalmadı
Jaf yüklerken Vista sorun buluyor ve yükleme yarım kalıyor.