Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: esen38
    lütfen acil yardım
    1- Telefonuz flash işleminden sonra ilk açılış sırasında ;ÜLKE, ay ve saat seçimi sonrasında " bluespectrumHS " Ev ekranı ile açılacak.Hiç bir işlem yapmadan önce Tele kurulacak 4 adet programın kurulumunun tamamlanmasını (4 0) ve restart istemesini bekleyin.
    böyle bir şey olmadı
    ilk açılışta 4 adet programın yüklenmesi gerekiyor.Bu programların yüklenmesinde bir hata aldığınızda veya tamamı yüklenmediğinde ; FileBrowser veya X-plore ile " C:\Data\AI.txt " dosyasını silin ve telefonu kapatıp açın.Yükleme tamamlanana kadar bekleyin.
    bunuda bulamadım...
    ya arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yokmu
    ya arkadaşlar ya bu sorunuma cevap verecek arkadaş yokmu yeniden mi flaş atmammı gerek

FileBrowser veya X-plore ile " C:\Data\AI.txt dosyasını göremiyorsanız büyük ihtimal ile JAF ile flas atarken EuroTurkey2 ye ait Red dosyasından başka bir seçim yapmış olmalısınız veya başka bir hata da olabilir.Telinizi dikkatli olarak tekrar flashlayınız.

quote:

Orijinalden alıntı: mbjk

arkadaslar teli dün hackledim ve gece sarja koyup sabah aldım.tel ev ekranında samsung widget war.öle cok oynamadım telle ama saat su anda 16:54 ve 4 dişe indi.bu normalmi.tema efekti acık.baskada bişey yapmadım.

PROViSUAL ayrıca şarj düşmanı bir sürümdür ama PROPER veya PROViSUAL için Samsung Ev ekranında takılmak Cihaza şarj olarak olumsuz etki yapmaktadır.Hiç kullanmayıp sadece beklemede bile olsa Samsung ev ekranı şarjı daha hızlı tüketmektedir.Bu yüzden genellikle TSunami ev ekranını tercih ediyorum.

bugunde öyle denicem telefonu.nerdeyse 20 saat gibi bişey gitti cünki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

usta merak ettim de gadget.swf dosyasını editlesem yani sağını solunu rengini falan değiştirsem (swf editleme hakkında az çok bilgim var) telefonun ev ekranında değişme olurmu acaba bunu bi zararı olurmu?

SWF'nin flash proje dosyası olmadan ancak dosyalarını çıkarabilirsiniz. Flash SWF Decomplier gibi programlarla yapılabilir bu da.

SWF için gerekli proje dosyaları da .fla ve .as dosyalarıdır. Henüz bu işe bulaşmadım, bulaşırsam da fena olmaz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

lütfen acil yardım
    1- Telefonuz flash işleminden sonra ilk açılış sırasında ;ÜLKE, ay ve saat seçimi sonrasında " bluespectrumHS " Ev ekranı ile açılacak.Hiç bir işlem yapmadan önce Tele kurulacak 4 adet programın kurulumunun tamamlanmasını (4 0) ve restart istemesini bekleyin.
    böyle bir şey olmadı
    ilk açılışta 4 adet programın yüklenmesi gerekiyor.Bu programların yüklenmesinde bir hata aldığınızda veya tamamı yüklenmediğinde ; FileBrowser veya X-plore ile " C:\Data\AI.txt " dosyasını silin ve telefonu kapatıp açın.Yükleme tamamlanana kadar bekleyin.
    bunuda bulamadım...
    ya arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yokmu
    ya arkadaşlar ya bu sorunuma cevap verecek arkadaş yokmu yeniden mi flaş atmammı gerek

FileBrowser veya X-plore ile " C:\Data\AI.txt dosyasını göremiyorsanız büyük ihtimal ile JAF ile flas atarken EuroTurkey2 ye ait Red dosyasından başka bir seçim yapmış olmalısınız veya başka bir hata da olabilir.Telinizi dikkatli olarak tekrar flashlayınız.

quote:

Orijinalden alıntı: mbjk

arkadaslar teli dün hackledim ve gece sarja koyup sabah aldım.tel ev ekranında samsung widget war.öle cok oynamadım telle ama saat su anda 16:54 ve 4 dişe indi.bu normalmi.tema efekti acık.baskada bişey yapmadım.

PROViSUAL ayrıca şarj düşmanı bir sürümdür ama PROPER veya PROViSUAL için Samsung Ev ekranında takılmak Cihaza şarj olarak olumsuz etki yapmaktadır.Hiç kullanmayıp sadece beklemede bile olsa Samsung ev ekranı şarjı daha hızlı tüketmektedir.Bu yüzden genellikle TSunami ev ekranını tercih ediyorum.

fatih kardeş ben EuroTurkey black la yaptım kendi rengi siyah oldugu için yanlş yaptım ozaman

• quote:

fatih kardeş ben EuroTurkey black la yaptım kendi rengi siyah oldugu için yanlş yaptım ozaman

Telefonun kendi rengine göre rofs3 dosyaları bulumaktadır. Ancak burada sizin yapmanız gereken kurulum talimatlarına uymaktı. Euro2 Turkey Red yapmakla birşey kaybetmezsiniz. Bir zararı dokunmamaktadır. Böyle algılamayın. CFW'lerini Navi kodu üzerinde yapanlarda var o zaman hiç kurmayalım

Kurulum talimatlarına uyarak Euro2 Turkey Red kodunu seçip kurulumu tekrar yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

.fla olmadan nasıl editliceksin?

Daha önce Bluespectrum'un ilk versiyonunun fla sının linkini vermiştim. Ona bakabilirsin. Son versiyonunun fla sını yayınlamadı Andre.

2 yıldır bu işlerle uğraşmıyorum ama swf quicker programıyla swf dosyaları üzerinde değişiklik yapabiliyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 19 Ağustos 2010; 16:24:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

.fla olmadan nasıl editliceksin?

Daha önce Bluespectrum'un ilk versiyonunun fla sının linkini vermiştim. Ona bakabilirsin. Son versiyonunun fla sını yayınlamadı Andre.

Swf Decomplier diye bi program vardı zamanında.100$'lık flash siteleri alıp .fla'ya çevirip editlerdim.İsterseniz size o programı bulup editleyebilirsiniz gadget.swf'yi
  • Önce buglarını temizlesin de sonra editleyelim bence. Adam bi türlü bulamadı hataları henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

Fatih..
    Üstat bir hata geldi başıma.. Bu fresh temayı kulanayım dedim bugün... hafıza doldu diye mesaj veriyor hiç bir şey yapamıyorsun ... Temayı değiştirince sorun düzeldi..

Aynı sorun bendede oldu, temayı çok sevdim ama kullanamıyorum ne yazıkki :S
  • oLmuyo usta .. PRESS POWER ON NOW! yazısı çıkaR çıkMaz açMa tuşuna basıorM biRaz snRa şu yazıyı weRio :

Searching for phone...Not found!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_ExoRCisT

oLmuyo usta .. PRESS POWER ON NOW! yazısı çıkaR çıkMaz açMa tuşuna basıorM biRaz snRa şu yazıyı weRio :

usb kablosunu başka bi porta takıp öyle dene , bendede aynı sorun olduydu, dediğim gibi yaptım düzeldi..
  • quote:

oLmuyo usta .. PRESS POWER ON NOW! yazısı çıkaR çıkMaz açMa tuşuna basıorM biRaz snRa şu yazıyı weRio :

Usta o PRESS POWER ON NOW! yazısı çıktığında power düğmesine kısa bir süre basın, son rasında eğer 10 saniye içinde telefonu bulmazsa bir defa daha power tuşuna basın. O zaman telefonu algılayıp yüklemeyi başlatıyor. Ben de jaf'ta bu tip bir sıkıntı yaşıyordum. Bahsettiğim şekli uygulayınca sürümü sorunsuz olarak yükledim. Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

quote:

Usta o PRESS POWER ON NOW! yazısı çıktığında power düğmesine kısa bir süre basın, son rasında eğer 10 saniye içinde telefonu bulmazsa bir defa daha power tuşuna basın. O zaman telefonu algılayıp yüklemeyi başlatıyor. Ben de jaf'ta bu tip bir sıkıntı yaşıyordum. Bahsettiğim şekli uygulayınca sürümü sorunsuz olarak yükledim. Saygılar..

dayı yiNe aynı .. dedğiNi 1e1 uyguLadM aMa değişen bişe yok ..
    http://forum.donanimhaber.com/m_41997887/tm.htm
    burda taM bnM sorunuMa çaRe waR aMa heRşeyi yaptıysaM oLMadı .. inada bindM :)

• 1. Ovi Suite in son sürümünü indir internetten nokia sitesinden. Onu kur. Sonra dene.

2. Kasanın arkasındakı USB girişlerini kullanmayı dene.

3. USB başka bağlı herhangi bir aletin varsa çıkar flashdisk yada harddisk yada direksiyon oyun kolu gibi.
  • F@tih usta sayesinde yazılım manyağı olduk. Ustad bu işleri bırakıyorum diyor ama V60 çıktığında bizi cfw'siz bırakacağını hiç sanmıyorum. Bu işi gönülden yapıyor çünkü, gönlü bırakmaya el vermez diye düşünüyorum :)
  • Arkadaşlar bu arada fresh^3 temasının 1.2 sürümü çıktı. Linki paylaşıyorum. Dileyen indirip kurabilir..

http://www.4shared.com/file/8hRZOEYK/FRESH3_12_IND190.html

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL &  PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor1907 -- 19 Ağustos 2010; 17:45:02 >

• BlueScreen 2.0 HS kullananlar ve hata alanlar çok basit bir tema kurup deneyebilirler mi aynı hataları alıyorlar mı yine? Yani basitten kastım ikonları filan değiştirmeyen düz nokia teması gibi. Tema efektelrini de kapayıp bu şekilde bir süre kullansınlar.
  • fresh^3 temasının yeni versiyonun yükledim şimdi fakat eski versiyonu nasıl kaldırıcam bilemedim, yardımcı olabilcek olan varmı?
  • CFW ye gömülü geliyosa kalkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandorria

fresh^3 temasının yeni versiyonun yükledim şimdi fakat eski versiyonu nasıl kaldırıcam bilemedim, yardımcı olabilcek olan varmı?

Önceki sürüm kalsın bir zararı dokunmaz.
  • @aresmar
    @Aang67

Abi nedir bu hız, sayfayı her yenilediğimde en az 1er msjınızı görüyorum :)))
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.