Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim tel ilk acılısta intall 4 error 0 yazdı
    kapadım actım bu sefer install 3 error 1 yazdı bida gelmedi zaten

sarj sorununu nasıl halledicem ama samsung ev ekranında sürekli flash dosyası acık oldugundanmı oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbjk -- 18 Ağustos 2010; 19:01:57 >
  • ARKADASLAR BURADAN FATIH VE EKIBINE BIR ONERIDE BULUNMAK ISTIYORUM.

ONCELIKLE FATIHIN FORUMA MESAJ ATMA ZAMANLARINA SIZLERE CEVAP VERME SIKLIGINA ILGISINE VE YASINI DA GOZ ONUNDE BULUNDURURSAK, MUKEMMEL BIR ILGI VE ALAKA ORTADA. BUNA KESINLIKLE SAYGI DUYMAMIZ LAZIM. BEN FORUMA CEVAP OLARAK FAZLA KATILMASAM DA INANIN SAYFA SAYFA BI TAKILDIMMI OKUYORUM GENELLIKLE. CEVAPLARIN ZAMANLARINA BAKARAK FATIHIN UYUMA ZAMANLARINI TAHMIN EDEBILIYORDUM. AMA KENDISINE HIC ACIMADIGINI AYRICA AILESINE DE ZAMAN AYIRAMADIGINI FARK ETMEMEK HIC DE ZOR DEGIL.

BENIM ONERIM, ACABA FATIHIN VE KENDILERINE ILK SAYFADA TESEKKUR ETTIGI "emperor1907 - Aang67 - NomadCRY - TheWorldLord" ISIMLI ARKADASLAR BIR SANAL DERSHANE GIBI BIR KONU ACABILIRLERMI. MESELA BURAYA 5800 ILE ILGILI YAPILAN HACK ISLEMLERININ VIDEOLARI KISA KISA KONULABILIR. BU KONUYU DAHA DA GENISLETEBILIRIZ MESELA TELEFON ILE ILGILI BIR DUZENLEMENIN NASIL YAPILACAGI DA OLABILIR VS VS.. UZATMAK MUMKUN.

BUDA KALICI BIR ARMAGAN OLURDU FATIH ABI, TABI KARAR SENIN HER NE OLURSA SAYGI DUYARIM.

• Capslock açık kalmış
  • Selam ben 5800 xm Alesine yeni katılmış bir üyeyim telefonu dün aldım ve beklediğimden fazla performans aldım.
    Telefon içinde v40 versiyonuyla geldi ve hem RDS çalışıyor hem de video kayıtı çok güzel.
    Bir sorum var şimdi hackli yükleyince geri orjinaline dönme imkanımız var mı saygılar kolay geldin ellerinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

BlueSpectrum u yapan Andre sürekli geliştiriyor onu takip edeceksiniz. 2.1 ve 2.5 i çıkaracak bekliyoruz.

Flash HS lerde herşey yapılamıyor. Alarm açık göstergesinin yapılamıyacağını söyledi Andre. Ama dğerlerini yapıyor yavaş yavaş.

Sağdaki soldaki tüm simgeler belli ikon seti içinden değiştiriliyor. Ben linklerin hepsini değiştirdim mesela.

Bizdeki konu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_42054554/tm.htm

Orjinal konu:
    http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=27434.0

evt sag ve sol ıkonlar degısıyorda rıca etsem galerı gıbı prgların numaraları varsa verırmısınız .mesela saat yeıne galerı koymak ıstıyorum kod numarası bılmedıgımden sadece ismi degişiyor ancak nuamaraları nereden bulabılırız

• quote:

Orijinalden alıntı: S@M£D

Selam ben 5800 xm Alesine yeni katılmış bir üyeyim telefonu dün aldım ve beklediğimden fazla performans aldım.
    Telefon içinde v40 versiyonuyla geldi ve hem RDS çalışıyor hem de video kayıtı çok güzel.
    Bir sorum var şimdi hackli yükleyince geri orjinaline dönme imkanımız var mı saygılar kolay geldin ellerinize sağlık

RDS Çalışıyorsa ...daha ne.. buradaki hack ler V50-51...RDS çalışmama ihtimali yüksek.. Ama eski konuların içinde birol ustanın v40 hack başlığı var ... ordan v40 olarak yaparsan.. RDS yi kaybetmezsin.. istediğin zamanda orjinala döne bilirsin...
  • Okey TŞK
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe574

quote:

BlueSpectrum u yapan Andre sürekli geliştiriyor onu takip edeceksiniz. 2.1 ve 2.5 i çıkaracak bekliyoruz.

Flash HS lerde herşey yapılamıyor. Alarm açık göstergesinin yapılamıyacağını söyledi Andre. Ama dğerlerini yapıyor yavaş yavaş.

Sağdaki soldaki tüm simgeler belli ikon seti içinden değiştiriliyor. Ben linklerin hepsini değiştirdim mesela.

Bizdeki konu:

Orjinal konu:

evt sag ve sol ıkonlar degısıyorda rıca etsem galerı gıbı prgların numaraları varsa verırmısınız .mesela saat yeıne galerı koymak ıstıyorum kod numarası bılmedıgımden sadece ismi degişiyor ancak nuamaraları nereden bulabılırız

Daha kaç kere söyleyeceğim CFW'nizde bulunan AppUIDviewer'i kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

quote:

Bizdeki konu:

Orjinal konu:

arkadaşlar bilgilendirmeniz için saolunda bunlarla uğraşmak yerine tsunami ev ekranı gibi olmuyormu bu samsung widget? yani kısayol widgetini seç sonra oraya istediğini ata.. ayrıca görsellik güzel tabi ama orjinalliğide görsellik uğruna ikinci plana atmam şahsen. mesela sağ üst köşe bildirim simgelerinde alarm, mesaj simgeleri de görünmeyecekse bu ev ekranını yapan kişininde dediği gibi, ben esas bu ev ekranını ikinci plana atarım ve orjinalliği sağlayan bir ev ekranını tercih ederim. neyse yine kullanamıcam bu güzel ev ekranını canınız sağolsun. yada anlattığınız biçimde orjinalliktende ödün vererek istediğimde kullancam. keşke tsunami gibi sorunsuz bir biçimde kullanabilseydim.

birde fatih bu fresh temayı firebird ten daha iyi demiş ama bence değil malesef. niye derseniz mesela web tarayıcısında bazı menü seçeneklerinin alt fonuda yazıda siyah ve nerdeyse ne olduğu seçilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluerol -- 18 Ağustos 2010; 22:57:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

quote:

Bizdeki konu:

Orjinal konu:

arkadaşlar bilgilendirmeniz için saolunda bunlarla uğraşmak yerine tsunami ev ekranı gibi olmuyormu bu samsung widget? yani kısayol widgetini seç sonra oraya istediğini ata.. ayrıca görsellik güzel tabi ama orjinalliğide görsellik uğruna ikinci plana atmam şahsen. mesela sağ üst köşe bildirim simgelerinde alarm, mesaj simgeleri de görünmeyecekse bu ev ekranını yapan kişininde dediği gibi, ben esas bu ev ekranını ikinci plana atarım ve orjinalliği sağlayan bir ev ekranını tercih ederim. neyse yine kullanamıcam bu güzel ev ekranını canınız sağolsun. yada anlattığınız biçimde orjinalliktende ödün vererek istediğimde kullancam. keşke tsunami gibi sorunsuz bir biçimde kullanabilseydim.

birde fatih bu fresh temayı firebird ten daha iyi demiş ama bence değil malesef. niye derseniz mesela web tarayıcısında bazı menü seçeneklerinin alt fonuda yazıda siyah ve nerdeyse ne olduğu seçilmiyor.

Benim düzenlemiş olduğum CFW'de aynı ev ekranının bir üst sürümü var. Bahsettiğiniz simgelerde sorunsuz görünüyor. Eğer isterseniz onu bir deneyin derim. Telefondan tam performans bekliyorsanız CFW gerçekten yararlı oluyor. Sırf orijinallik uğruna telefonun özellikten mahrum kalacaksınız haberiniz olsun

Not: Alarm yazmışsınız onu görmedim. Alarm simgesi hariç diğer hemen hemen herşey mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 18 Ağustos 2010; 23:05:23 >

• Flash ev ekranı arkadaşım bunlar hepsinde sorun vardır. Ayrıca nesi eksik sizi üzen alarm göstermesin ne olacak? diğerlerini gösteriyor zaten?

Mesaj Cevapsız çağrı Şarj filan gösteriyor bitek alarm yok, olmasın oda büyütecek bi durum yok zaten geliştiriliyor dedim dikkat ederseniz?
  • Kaldığım yerden cvplamaya devam edeceğim.

Bir önceki sayfada döşendiğim yazıyı hiç yazmamam gerekirdi.gecikmiş bir karar olmasına rağmen yazıyı kaldırdım.
    Bu
    @Aresmar için.Umarım kabul eder

@MutluErol ve @ercan_wrc benden halâ P.M bekliyorlar.Maalesef bir süre daha bekliyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 18 Ağustos 2010; 23:23:38 >

• Benim düzenlemiş olduğum CFW'de aynı ev ekranının bir üst sürümü var. Bahsettiğiniz simgelerde sorunsuz görünüyor. Eğer isterseniz onu bir deneyin derim. Telefondan tam performans bekliyorsanız CFW gerçekten yararlı oluyor. Sırf orijinallik uğruna telefonun özellikten mahrum kalacaksınız haberiniz olsun

Not: Alarm yazmışsınız onu görmedim. Alarm simgesi hariç diğer hemen hemen herşey mevcut.

Aang67
    sen yanlış anladın galiba orjinallik derken cwf yi kullanmıcam demedim. mesela alarm simgesi gözükmüyor ev ekranında bu orjinallikten bahsettim dikkat edersen. ve keşke dedim tsunami ev ekranı gibi olsa samsung widget ev ekranıda ve kolayca istediğimiz simgeleri eklesek. senin cwf bunu sağlıcakmı? senin cwf de bu ev ekranının farkı ne, diğer farklar ne? yazda cwf yide ver istersen. ama hani bi kaç rütuş dışında bi şey yoksa gerekde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baxı

Fatih arkadasım bilmediğim için soruyorum bu usttekı ekranlarla bırlıkte bu ıkı ekranıda kullanmamız mumkun olabılırmı

buradakı herseyın tek bır cfw de olması mumkun olabılıyormu ?

tekrar ellerıne yuregıne saglık sana su genıs aıledekı ulvının goguse ıkı yumruk ıkı parmak hareketınden yapıyorum

İlk olarak tek bir cfw'de olmaz ;fakat ayrı ayrı hepsini telefonunda çalıştırabilmen mümkün.
    Nasıl olacağına gelince ilk olarak bluespectrumHS ye ait dosyaları (gadget.swf dahil) silmen ve ondan sonra istediğin gadget.wf dosyalarını yüklemen (varsa ek dosyaları ile) gerekiyor.Diğer 9HS konusunda bu gadget dosyaları birkeç paket halinde mevcu.onları tek tek denemen gerekli.Ayrıca Samsung widgets ev ekranından alt bar ı kaldırdığım için bazı gadget.swf lerde alt bar çıkmayacak.Bunun için son CFW de hafıza kartı Omnia klasörü içindeki samsungtoolbar.mif dosyasını x-plore veya filebrowser ile C:\resource apps klasörü içine atıp C2Z Maker rogramı ile oluşturduğun c2z.rmp dosyasını da patches klasörü içine atıp daha sonra rompatcher ile aktifleştirmen ve isteğine göre Auto yapman gerekiyor.
    Umarım aydınlatıcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 18 Ağustos 2010; 23:42:27 >

• Sa Fatih Hocam önceki mesjımda da belirttiğim gibi Dün yeni 5800 xm Red aldım ve içinde v 40 symbiam la geldi ve RDS çalışıyor şimdi v 51 yüklemek istiyorum nokia software updater indirdim kurdum ve nokia pc suiti de kurdum ( kutudan çıkan cd ile ) nokia software updater den güncellemek istiyorum ve en güncel sürüm yüklüdür diyor sorun nedir saygılar kolay gelsin
  • Fatih kardeş hafıza dolu uyarısı alıyorum nedendir acaba?
  • fatih cwf lere devam etmeye karar verdin herhalde. böyle ise güzellik adına doğru yaptın. fatih yaz madem artık şu p.m ni de meramını anlayayım.

telefona dün gece properi yüklediğimde 4 programı yüklediğinden emin olamamıştım reset istemişti gerçi. ama webde yüklenirken webin kapanması ve klavyede yazarken sol kenardan değilde ortadan başlaması gibi sorunlar nedeniyle yeniden yüklemek yerine bir hafıza kartı ve hard format atayım düzelmezse yeniden yüklerim diye düşünmüştüm ama bu formatlardan sonra telefon sorunsuz oldu. demeki formatlar iyi geldi. yalnız hafıza kartına format atmam birşeyleri silip sorunlara neden olmaz değilmi sonradan? ne dersiniz ustalar? bu kafama takıldı da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknwrx69

Arkadaşlar birşey soracam ben ROMpatcher a giremiyorum dün hiçbir sıkıntı yoktu proper harika çalışıyor fakat dün hafıza kartını biçimledim pc den bir kaç müzik program vs attım sabah kalktım girmeye çalıştım girilmiyor hata falanda vermiyor defalarca denedim res attım sonuç aynı format atmakta istemiyorum bütün ayarlarımı yaptım bi çözümü olan var mı?

Hafıza kartını biçimlendirirken rompatcher+ nın ihtiyaç duyduğu yamaların bulunduğu patches klasörünü silmişsin.patches klasörünü edinip hafıza kartına at veya ;hafıza kartını tekrar biçimlendirip teline taktıktan sonra telefona hardformat at yamaların tekrar gelmesi gerekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

proper sürüm ile ilgili görüş ve sorularım:

1- fatih open all yamasını rompatcher a eklemişsin ama belirtmedin bunu. eklemen iyi olmuş.
    2- bu samsung widget ev ekranına yeni simgeler ekleyip çıkaramıyormuyuz? ve bunu nasıl yapıcaz eğer ekleniyorsa? birde açık alarm falan varken sağ üst köşede bildirim simgeleri görünmüyor bir şekilde görmenin yolu yokmu? (widget kullanarak v.s) görmek istiyorsan başka ev ekranı kullanırsın demeyin onu biliyorum :) yav bu samsung ev ekranlarında galiba kusursuz çalışan yok. ya bazı simgeler eksik yada çoğu eksik v.s yani görüntü süper ama dediğim gibi eksik oluyor illaki, yani işte bu yüzden illa kullanmak istiyoruz ama eksiklikler oluncada kullanışlı olmuyor. bu yüzden diyorum başka ev ekranı kullan beğenmiyorsan demeyin diye. yani sonuçta sorunsuzluk görsellikle birleşse süper olacak ama tam olmuyor. bizde böyle çözüm sormak zorunda kalıyoruz. neyse yoksada canınız sağolsun. olsa daha iyi olur tabi :)

1- "open all yamasını rompatcher a eklemişsin" demişsin.Yok böyle birşey Mutlu kardeşim.V4.0 sürümlerinin ikisinde de open4all yaması yok.Maxi-Cep'de de bu konunun tartışması oldu ve var diyen arkadaş sonunda kendi yanıldığını kabul etti.installserver.rmp ve open4all yamaları v4.0 sürümlerde tarafımdan çıkarılmış olup patches klasörü içinde gelmemektedir.
    2-samsung widget ev ekranına yeni simgeler ekleyip çıkarmak mümkün ;diğer 9HS başlığımın ilk mesajını(ve son 4-5 sayfasını) ve forumda bununla ilgili konu açan @TheLordWord arkadaşımın konusunu takip etmelisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: esen38
    lütfen acil yardım
    1- Telefonuz flash işleminden sonra ilk açılış sırasında ;ÜLKE, ay ve saat seçimi sonrasında " bluespectrumHS " Ev ekranı ile açılacak.Hiç bir işlem yapmadan önce Tele kurulacak 4 adet programın kurulumunun tamamlanmasını (4 0) ve restart istemesini bekleyin.
    böyle bir şey olmadı
    ilk açılışta 4 adet programın yüklenmesi gerekiyor.Bu programların yüklenmesinde bir hata aldığınızda veya tamamı yüklenmediğinde ; FileBrowser veya X-plore ile " C:\Data\AI.txt " dosyasını silin ve telefonu kapatıp açın.Yükleme tamamlanana kadar bekleyin.
    bunuda bulamadım...
    ya arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yokmu
    ya arkadaşlar ya bu sorunuma cevap verecek arkadaş yokmu yeniden mi flaş atmammı gerek

FileBrowser veya X-plore ile " C:\Data\AI.txt dosyasını göremiyorsanız büyük ihtimal ile JAF ile flas atarken EuroTurkey2 ye ait Red dosyasından başka bir seçim yapmış olmalısınız veya başka bir hata da olabilir.Telinizi dikkatli olarak tekrar flashlayınız.

quote:

Orijinalden alıntı: mbjk

arkadaslar teli dün hackledim ve gece sarja koyup sabah aldım.tel ev ekranında samsung widget war.öle cok oynamadım telle ama saat su anda 16:54 ve 4 dişe indi.bu normalmi.tema efekti acık.baskada bişey yapmadım.

PROViSUAL ayrıca şarj düşmanı bir sürümdür ama PROPER veya PROViSUAL için Samsung Ev ekranında takılmak Cihaza şarj olarak olumsuz etki yapmaktadır.Hiç kullanmayıp sadece beklemede bile olsa Samsung ev ekranı şarjı daha hızlı tüketmektedir.Bu yüzden genellikle TSunami ev ekranını tercih ediyorum.

• fatih:

1- "open all yamasını rompatcher a eklemişsin" demişsin.Yok böyle birşey Mutlu kardeşim.V4.0 sürümlerinin ikisinde de open4all yaması yok.Maxi-Cep'de de bu konunun tartışması oldu ve var diyen arkadaş sonunda kendi yanıldığını kabul etti.installserver.rmp ve open4all yamaları v4.0 sürümlerde tarafımdan çıkarılmış olup patches klasörü içinde gelmemektedir.

evet şimdi baktım yok. alla alla bi üst postta yazdığım gibi hafıza kartına ve hard format attım bazı sorunlardan dolayı. öncesinde eminim vardı yav nasıl olduki bu bu formatlarlamı silindi yoksa ben hayalmi gördüm :) cidden şaşırdım peki şimdi reisin formundan indirdiğim türkçe x-plore var bende bunu kullanmayacakmıyım bu konunun ilk postlarında senin bahsettiğin gibi? yoksa kısıtlımı kullanabilicem, bazı şeylere müdehale edip bazılarına edemicem mi? çünkü benb file browser değil x-plore yi tercih ediyorum türkçe olduğundan. ve biliyorsun bazan lazım oluyor bu dosya düzenleyiciler.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.