Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fatih Hocam gerçekten bu konularda çok emek veriyorsun. Emeğine sağlık. Bu sürümü deneyip denememekte kararsız kaldım. Nokia şu RDS sorununu halledene kadar bekleyeceğim sanırım. Ayrıca radyonun sesi bence hala çok az.

• Arkadaşlar birşey soracam ben ROMpatcher a giremiyorum dün hiçbir sıkıntı yoktu proper harika çalışıyor fakat dün hafıza kartını biçimledim pc den bir kaç müzik program vs attım sabah kalktım girmeye çalıştım girilmiyor hata falanda vermiyor defalarca denedim res attım sonuç aynı format atmakta istemiyorum bütün ayarlarımı yaptım bi çözümü olan var mı?
  • proper sürüm ile ilgili görüş ve sorularım:

1- fatih open all yamasını rompatcher a eklemişsin ama belirtmedin bunu. eklemen iyi olmuş.
    2- bu samsung widget ev ekranına yeni simgeler ekleyip çıkaramıyormuyuz? ve bunu nasıl yapıcaz eğer ekleniyorsa? birde açık alarm falan varken sağ üst köşede bildirim simgeleri görünmüyor bir şekilde görmenin yolu yokmu? (widget kullanarak v.s) görmek istiyorsan başka ev ekranı kullanırsın demeyin onu biliyorum :) yav bu samsung ev ekranlarında galiba kusursuz çalışan yok. ya bazı simgeler eksik yada çoğu eksik v.s yani görüntü süper ama dediğim gibi eksik oluyor illaki, yani işte bu yüzden illa kullanmak istiyoruz ama eksiklikler oluncada kullanışlı olmuyor. bu yüzden diyorum başka ev ekranı kullan beğenmiyorsan demeyin diye. yani sonuçta sorunsuzluk görsellikle birleşse süper olacak ama tam olmuyor. bizde böyle çözüm sormak zorunda kalıyoruz. neyse yoksada canınız sağolsun. olsa daha iyi olur tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluerol -- 18 Ağustos 2010; 12:04:18 >

• BlueSpectrum u yapan Andre sürekli geliştiriyor onu takip edeceksiniz. 2.1 ve 2.5 i çıkaracak bekliyoruz.

Flash HS lerde herşey yapılamıyor. Alarm açık göstergesinin yapılamıyacağını söyledi Andre. Ama dğerlerini yapıyor yavaş yavaş.

Sağdaki soldaki tüm simgeler belli ikon seti içinden değiştiriliyor. Ben linklerin hepsini değiştirdim mesela.

Bizdeki konu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_42054554/tm.htm

Orjinal konu:
    http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=27434.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 18 Ağustos 2010; 12:31:29 >

• bunu kurdum gayet başarılı olmuş teşekkürler. ama LightCtrl gibi bazı kurulu gelen yazılımların güncel versionları ile değiştirmek istiyorum kurulu geldiği için haliyle problem oluyo. ne yapmalıyım?
  • ya arkadaşlar ben dün yeni hacklı v51 kurdum bu cfw leri telefona flaşlamadan yukleme şansımız yokmu başka bir yöntemle ev ekran temeları için istiyorum
  • @erenbostan
    CFW ye gömülü gelen programı kaldıramazsınız üstüne yenisini yükleyemezsiniz.

@esen38
    CFW zaten telefon yazılımıdır. Flashlamadan CFW yüklemek mümkün değildir.
    Flash Gadgetli Ev Ekranı yüklemek için böyle ev ekranı olan CFW gerekir. Bu da telefonun yazılımını değiştirerek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 18 Ağustos 2010; 14:00:01 >
  • arkadaslar

samsung widget şeçili iken arama geldiğinde 3-4 saniye müzik çalip duruyo bunun sebebi ne olabilir.her zman yapmıyor
  • Sensör Ayarlarından belki telefonu çevirince sussun işaretlidir? Farkında olmadan susturuyosundur? Kontrol ettin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbjk

arkadaslar

samsung widget şeçili iken arama geldiğinde 3-4 saniye müzik çalip duruyo bunun sebebi ne olabilir.her zman yapmıyor

Sensör ayarlarında dokunma kontrolünü kapatman gerekiyor.
  • Arkadaşlar normal modda aynı kullanımda yaklaşık 4 gün giden şarjım provisual da yarı yarıya düşüş gösteriyor.Provisual - Proper arasında kalanların bilgisi olsun.Şarj benim için önemli diyorsanız birazcık hızdan ödün verip normal mod yükleyeeksiniz.
  • lütfen acil yardım

1- Telefonuz flash işleminden sonra ilk açılış sırasında ;ÜLKE, ay ve saat seçimi sonrasında " bluespectrumHS " Ev ekranı ile açılacak.Hiç bir işlem yapmadan önce Tele kurulacak 4 adet programın kurulumunun tamamlanmasını (4 0) ve restart istemesini bekleyin.

böyle bir şey olmadı

ilk açılışta 4 adet programın yüklenmesi gerekiyor.Bu programların yüklenmesinde bir hata aldığınızda veya tamamı yüklenmediğinde ; FileBrowser veya X-plore ile " C:\Data\AI.txt " dosyasını silin ve telefonu kapatıp açın.Yükleme tamamlanana kadar bekleyin.

bunuda bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandorria

quote:

arkadaslar

Sensör ayarlarında dokunma kontrolünü kapatman gerekiyor.

cok tesekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esen38

lütfen acil yardım

1- Telefonuz flash işleminden sonra ilk açılış sırasında ;ÜLKE, ay ve saat seçimi sonrasında " bluespectrumHS " Ev ekranı ile açılacak.Hiç bir işlem yapmadan önce Tele kurulacak 4 adet programın kurulumunun tamamlanmasını (4 0) ve restart istemesini bekleyin.

böyle bir şey olmadı

ilk açılışta 4 adet programın yüklenmesi gerekiyor.Bu programların yüklenmesinde bir hata aldığınızda veya tamamı yüklenmediğinde ; FileBrowser veya X-plore ile " C:\Data\AI.txt " dosyasını silin ve telefonu kapatıp açın.Yükleme tamamlanana kadar bekleyin.

bunuda bulamadım...

ya arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yokmu
  • quote:

quote:

lütfen acil yardım

böyle bir şey olmadı

bunuda bulamadım...

ya arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yokmu

ya arkadaşlar ya bu sorunuma cevap verecek arkadaş yokmu yeniden mi flaş atmammı gerek

• arkadaslar teli dün hackledim ve gece sarja koyup sabah aldım.tel ev ekranında samsung widget war.öle cok oynamadım telle ama saat su anda 16:54 ve 4 dişe indi.bu normalmi.tema efekti acık.baskada bişey yapmadım.
  • quote:

arkadaslar teli dün hackledim ve gece sarja koyup sabah aldım.tel ev ekranında samsung widget war.öle cok oynamadım telle ama saat su anda 16:54 ve 4 dişe indi.bu normalmi.tema efekti acık.baskada bişey yapmadım.

Provisual sürüm kallanıyosan normaldir.

Provisual sürümde şarj sorunları olabiliyor cpu mod olduğundan :)

Proper sürümü yüklerseniz eğer hızdan azcık ödün vermiş olursunuz ama şarjdan kazanırsınız diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

quote:

arkadaslar teli dün hackledim ve gece sarja koyup sabah aldım.tel ev ekranında samsung widget war.öle cok oynamadım telle ama saat su anda 16:54 ve 4 dişe indi.bu normalmi.tema efekti acık.baskada bişey yapmadım.

Provisual sürüm kallanıyosan normaldir.

Provisual sürümde şarj sorunları olabiliyor cpu mod olduğundan :)

Proper sürümü yüklerseniz eğer hızdan azcık ödün vermiş olursunuz ama şarjdan kazanırsınız diye düşünüyorum.

hayır proper sürüm yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbjk -- 18 Ağustos 2010; 17:42:40 >
  • suan bu fw i kullaniyorum gercekten mukemmel
    Cok hizli ve stabil calisiyo herkese tavsiye ediyorum
  • quote:

lütfen acil yardım

böyle bir şey olmadı

bunuda bulamadım...
    --------------------------------

telefon cfw kurulumundan sonra hıc bısıy yapmadan da beklesen kurcalasanda cfw, bu kurulumu yapıyor zaten. kurulumundan ardından kurulan program 4 errors 0 dıe bır rapor vererek senı restart atmaya yonlendırıyor. bunun cıkmaması ılerıde bır sorun olur mu bılmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 18 Ağustos 2010; 18:49:50 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.