Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aresmar

Bak baştan anlatıyorum Win7 için!

Tüm kurduğun programları kaldır makinenden.

1. Ovi Suite in son sürümünü indir web sitesinden. Ama kurma şimdi.

2. Jaf ve Emulatörü kur.

3. Ondan sonra Ovi Suite i kur. Telefonunu bi tak PC Suite olarak. Ovi Suite görsün.

4. Sonra Ovi Suite i kapat. Altta minik ikonu filan açık kalmasın. Telefonu da kapat tabi!

5. Gerekli firmware dosyalarını doğru yere koy.

6. Jaf'ı başlat. (emulatordenden Jaf dan deil)

7. Şimdi artık herşey düzgün olmalı.

En son Flash deyip uyarıya Ok derdemez elin telefonda olsun düğmeye bas bırak sakın uzun tutma.

Dikkat edeceğin şey Jaf EMulatörü filan admin hakları ve WinXP uyumlu çalıştır.

Bu haliyle hiç bi sorun olmaz. Hadi dene bakalım.

• Provisual ile proper arasında kaldım hangisini öneriyorsunuz deneyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  • Arkadaşlar bu widget içinde şeyler neler oluyor. Youtube simgesi felanda var ama bunlar nasıl çalışacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknwrx69

Provisual ile proper arasında kaldım hangisini öneriyorsunuz deneyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Zaten başka bir seçenek yokki Provisual CPU performansı artırılmış sürümdür. Gerektiğinde işlemci daha hızlı çalışarak daha fazla performans sunmaktadır. Bir miktar şarj düşmesi yaşanacaktır. Diğeri de CPU Modsuz sürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Orijinalden alıntı: srknwrx69

Provisual ile proper arasında kaldım hangisini öneriyorsunuz deneyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Zaten başka bir seçenek yokki Provisual CPU performansı artırılmış sürümdür. Gerektiğinde işlemci daha hızlı çalışarak daha fazla performans sunmaktadır. Bir miktar şarj düşmesi yaşanacaktır. Diğeri de CPU Modsuz sürüm.

Sen hangisini kurdun

• quote:

Orijinalden alıntı: maviay54

quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

ya beyler tercihleri karıştırırken mesaj sesini değiştirdim bidaha bulamıyorum mesaj seside nokia tune de zil seslerinde yok dosyalarda da bulamadım (modlu olan sesler) nerede bunlar bilgisi olan varmı çok güzeldi yaw

bu sesler gömülü geldiği için x-plore veye file browser ile''z:/data/ringtone''nin içindedir

ya orada da bulamadım arkadaşım hemde orada bulsam bile nasıl tekrar mesaj sesi yapacağım? bi yardımcı olun ben tekrar o mesaj sesini kullanmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

tüm hepsini yapıyorum flash a basıyorum gelen ekrana evet diyorum aşada böyle bir şey yazıyor
    PRESS POWER ON NOW!
    telefonun tuşuna basıyorum 1-2 saniye sonra

Searching for phone...Not found!!!
    bunu diyor ovi suiteyi falan yükleyip deaktif ettim sürücüleri güncellensin diye ama telefonu ısrarla görmüyor

o sorunu bende yaşıyordum şöyle aştım

USB Bağlı olduğu halde Telefonu PC tanımazsa JAF programında "not found" HATASI ALIRSANIZ!!! aşağıdaki dosyayı indirin ve Telefonu USB'den ÇIKARIN JAF ve OGM JAF PKEY Emulator PROGRAMLARINI KAPATIN. kurulum işlemine baştan başlayın.

http://www.4shared.com/get/64389258/d81e711d/ufs_drivers_last_v10606.html

buyrun box driverınız bunun içindekileri "C:\WINDOWS\system32" ve "C:\WINDOWS\system32\drivers" nin içine atın sorununuz ortadan kalkacaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

quote:

tüm hepsini yapıyorum flash a basıyorum gelen ekrana evet diyorum aşada böyle bir şey yazıyor
    PRESS POWER ON NOW!

bunu diyor ovi suiteyi falan yükleyip deaktif ettim sürücüleri güncellensin diye ama telefonu ısrarla görmüyor

USB Bağlı olduğu halde Telefonu PC tanımazsa JAF programında "not found" HATASI ALIRSANIZ!!! aşağıdaki dosyayı indirin ve Telefonu USB'den ÇIKARIN JAF ve OGM JAF PKEY Emulator PROGRAMLARINI KAPATIN. kurulum işlemine baştan başlayın.

buyrun box driverınız bunun içindekileri "C:\WINDOWS\system32" ve "C:\WINDOWS\system32\drivers" nin içine atın sorununuz ortadan kalkacaktır...

deniyorum çalışırsa teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

PRESS POWER ON NOW!

dediiklerinizi aynen yaptım aresmarında dediklerini aynen yaptım tek değişen şey box hatası vermedi
    flash a basıyorum telefonun tuşuna basıyorum dınınınt diye bir ses geliyo pcden 1 sn sora dıınıt yapıyo 2. ses usb sürücüsünü pcden çıkartınca çkan sesin aynısı 1.ciyi hiç duymadım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_boy_28

nüzik çalar arka plandayken ses açıp kapatma çalışmıyor, menu tuşuna basınca iş görüyor-provisual- çözümü yok mu acaba?

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazy_boy_28

nüzik çalar arka plandayken ses açıp kapatma çalışmıyor, menu tuşuna basınca iş görüyor-provisual- çözümü yok mu acaba?

Maalesef bende de öyle. Ama bu hata nerden dolayı anlamadım. HS den mi CFW den mi.

PROViSUAL ve PROPER sürümlerinin her ikisinde de böyle bir sorun yoktur.Aşağıdaki resim umarım yardımcı olur.Kolay gelsin

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL &  PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 18 Ağustos 2010; 23:09:51 >

• Polemik çıkmaması için mesajımı siliyorum

pm attım f@tih bakarsan sevinirim. PM de atamadım mail attım. Bloklamışsın beni çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 17 Ağustos 2010; 22:38:39 >
  • 15.08.2010 - PROViSUAL v.4.0 için FRESH^3 IND190 DEFAULT TEMA yeni sürüm olan FRESH^3 1.1_IND190 ile değiştirilip link yenilendi.

quote:

Polemik çıkmaması için mesajımı siliyorum
    pm attım f@tih bakarsan sevinirim. PM de atamadım mail attım. Bloklamışsın beni çünkü.

Buraya yazdığınız mesajınızı okumuştum.Polemik çıkartacak bir ifade kullanmamışsınız.bloklamadım ,P.M alımım kapalı sadece ;o yüzden gönderememişsinizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 17 Ağustos 2010; 23:08:41 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

PRESS POWER ON NOW!

dediiklerinizi aynen yaptım aresmarında dediklerini aynen yaptım tek değişen şey box hatası vermedi
    flash a basıyorum telefonun tuşuna basıyorum dınınınt diye bir ses geliyo pcden 1 sn sora dıınıt yapıyo 2. ses usb sürücüsünü pcden çıkartınca çkan sesin aynısı 1.ciyi hiç duymadım :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

PRESS POWER ON NOW!

@ modrizzt arkadaşım;
    sizin aldığınız sorun büyük ihtimalle telefonunuzu PC ye ilk defa takıyorsunuz ve JaF kurulum aşamasında gerekli sürücüleri yüklemek için uyarı veriyor.ilk uyarı verdikten sonra sürücülerin yüklenmesini bekleyin.yüklendikten sonra JAF ekranından çıkmadan ekrar FLASH'a basın ardından telin açma tuşuna . tekar sürücü yüklenecek.yine JAF ekranından çıkmayın 3cü defa FLASH'a bastığınızda telin açma tuşuna basmanızla birlikte telinizin sürücüleri bilgisayar yüklenmiş olduğundan JAF telinizi bulup normal flash atma işlemine başlayacak.
    Bir dahaki JAF kullanımınızda artık bu hataları almayacaksınız.

• quote:

quote:

quote:

ya beyler tercihleri karıştırırken mesaj sesini değiştirdim bidaha bulamıyorum mesaj seside nokia tune de zil seslerinde yok dosyalarda da bulamadım (modlu olan sesler) nerede bunlar bilgisi olan varmı çok güzeldi yaw

bu sesler gömülü geldiği için x-plore veye file browser ile''z:/data/ringtone''nin içindedir

ya orada da bulamadım arkadaşım hemde orada bulsam bile nasıl tekrar mesaj sesi yapacağım? bi yardımcı olun ben tekrar o mesaj sesini kullanmak istiyorum

up benim soru arada kaynadı yaw

• fatih kardeşim proper gayet stabil olmuş şu an. Bu güncellemeye yapılabilecek en iyi modu yapmışsın fakat v60 gelirse seni beklicem yine
  • Ben ilk çıktığında cfwyi yükledim allah razı olsun fatih yeni 5800 kullanıcısı olarak telefon bambaşka oldu ilk aldığım ile cfwden sonraki arasında dünya kadar fark var emeklerin için çok tşk ederim

Fatih sadece bir sorum olacak youtube açılıyor ama videoları izleyemiyorum opera mini de yöntemimi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 17 Ağustos 2010; 23:36:21 >
  • yine soğuk rüzgarlar esmiş :) arkadaşlar şimdi size bazı şeyler yazıcam burdaki bazı kişiler nasıl telefon yazılımı modlamadan anlayıp bize samimi güzel emeklerini sunuyorsa bende amatörce 20 yıllık klinik psikoloji ile ilgiliyim ve gerçekten bu konuda profesyonellerden bile ilerde olduğumu düşünüyorum. mesela obsesif kompülsif bozukluğa kesin çare bulmuş biriyim. bende bazı forumlarda bu konuda başlıklar açtım. ve ben şizofreni gerekçesi ile malulen emekliyim 35 yaşımda emekli oldum. 21 yaşımda tek atak hafif şizofreni geçirdim. dediğim gibi kendi çabamla baya hastalığımı atlattım zorda olsa normalliği sağlıyor ve normal yaşantımı sürdürmeye çalışıyorum.

evet fatih bence sen banada kızgınsın :) bilmiyorummu sanıyorsun. benden yardım isteyecektin benim yaşadığım şehirde bir işin vardı sanırım, söylemiştin. sallamadım diye büyük olasılıkla banada kızgınsın. niye sallamadım bil bakalım :) çünkü bende aynı senin bu durumundayım işte. dediğim gibi psikoloji konusunda oldukça ilerde olduğumdan emeklide olunca dahada ilerletmek ve kendime, insanlara yardım etmek için internette, forumlarda yoğun çaba gösterdim. sayısız kişiye eşsiz kimsenin yapmayacağı yardımlarım olmuştur. daha dün bir forumda yine bu obsesif kompülsif bozukluğa bulduğum kesin tedavi ile ilgili bir konu açtım. ama bunu karşılıksız yapmayacağımı büyük bir maddi bedel ve hatta benim bu yöntemimi tıp litaratürüne benim adımlada geçirecek bir olanağa verebileceğimi açıkça belirttim. ilgilenen tabiki yoğun biçimde oluyor. ama işte hep bu büyük işleri kendimiz canlandırıp yürütmek zorunda kalıyoruz. arada bazı kişiler yardım edeceğinide söylüyor bu işlerimizde ama dediğim gibi yüklenici ve konuyu götürücü hep biz olmak zorunda kalıyoruz daha çok. galiba yetenekli, zorlu kaderi olan ve büyük olmak zorunda olan bizim gibi insanların kaderi bu. yani abarttığım saçmaladığım, böbürlendiğim falan sanılmasın. düşünün bir şizofrensiniz bunu yenmek için yapayalnız ve sadece kendinizle başbaşasınız ve mücadele edip asla azımsanmayacak bir başarı elde ediyorsunuz ve bunlarla uğraşırken 5 yıllık yoğun bir çalışmanın sonucu olarakda günümüz modern tıbbında tedaviye oldukça dirençli hatta tedavisi imkansız gibi belirtilen obsesif kompülsif bozukluk hastalığına kesin tedavi yöntemi üretiyorsunuz.

ama işte nerde elimizden tutmak için can atan yardımcılarımız? profesörlere bile mail attım cevap bile yazmadılar. valla bizim ülkemiz ve insanlarımız böyle işte fatih ve diğer tüm arkadaşlar.. askerlik arkadaşlarım facebookta beni bulup ısrarla görüşmek istediklerini falan yazıyorlar benim timin elemanları bunlar zorlu görevler yapmışız malum bölgelerde ama işte buna rağmen bile zar zor cevaplar veriyorum. çünkü fatih bende bu bahsettiğim nedenlerden herşeyden bıkmışım artık yada yorulmuşum. ama işte nedeni de biliyoruz aslında başımızdakiler utansın diyorum başka bir şey demiyorum!

ve sonuçta ne kadar yorulsakta kahretsekde bu vatanda bizim bu insanlarda bizim insanlarımız ve işlerimizde yeteneklerimizde yer alacağımız alanlarda belli. bu yüzden herkes sonuçta yine sevdiği ile hobileri ile beraber olacaktır bunu düşünerek birbirimze karşı fazla kırıcı olmamaya özen gösterelim. birbirimizi sudan çıkmış balığa çevirmeyelim.

belki yeri değildi ama olanları görünce madem dert arkadaşlarıyız deyip içimden gelenleri yazdım. sonuçta karar yine herkesin kendine ait. umarım anlayışla karşılanırım. sevgi ve saygılarımla. ve benim fatih isteğim devam etmen yönünde dir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu sesler gömülü geldiği için x-plore veye file browser ile''z:/data/ringtones''nin içindedir

up benim soru arada kaynadı yaw

@ercan_wrc arkadaşım size cvp vermiş aslında.aynısını söylüyorum ben de.sadece buradan mp3 leri alıp hafıza kartınıza atın.Müzikçalarda tarattırın ve seçin.seçtikten sonra da özelliklere girerek zil-alarm v.s sesi olarak atayın.

@Mutlu kardeşim sana da cvp yazacağım ama hemen değil
    @ercan_wrc kardeşimin dün gönderdiği bir P.M i duruyor.onu da cvplayacağım.Zaman ve sıra ile

Başlıkta cvplamadığım eski msjları inceliyorum şu ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 17 Ağustos 2010; 23:40:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Arkadaşlar bu widget içinde şeyler neler oluyor. Youtube simgesi felanda var ama bunlar nasıl çalışacak

Widgetleri ancak bluespectrumHS ye ait dosyaları silip ; diğer 9HS konusundaki 20 civarında gadget.swf var.oradaki gadget.swf lerin bazıları ile çalışıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Ben ilk çıktığında cfwyi yükledim allah razı olsun fatih yeni 5800 kullanıcısı olarak telefon bambaşka oldu ilk aldığım ile cfwden sonraki arasında dünya kadar fark var emeklerin için çok tşk ederim

Fatih sadece bir sorum olacak youtube açılıyor ama videoları izleyemiyorum opera mini de yöntemimi var

Saolasın kardeşim,
    youtube için ayrı youtube programı var.sanırım ben 2.4.4 sürümünü kullanıyorum.bunu kurup telin DNS'lerini de OPEN DNS numaralarını ayarlarsan tam ekran ve akıcı bir şekilde seyredebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 17 Ağustos 2010; 23:55:33 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.