Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Proper harika olmuş emeğin için çok teşekkürler üstad harikasın.
  • @ f@tih
     [FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL &  PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ]

Bahsettiğim şey buydu işte, tamam ötekilerde sorun yok ama bunda yaşadığım için sadece belirttim. bir iki kere normal ses göstergesi geldi ve ses azalıp çoğaldı ama fotodakinde ses değişikliği olmuyor dedim sadece. kötü olmuş desem niye hala kullanayım ki, amacım eleştirmek değildi kusura bakmayın. ev ekranı temasını değiştirip aynısına dönünce normal çalışıtığını gördüm ama arada böyle yapıyor,yine de çok güzel teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 18 Ağustos 2010; 0:24:21 >

• @fatih

bak tamamen tüm samimiyetimle söylüyorum. ben senin gibi bu cwf vs.. bu kadar bilgili değilim keza olsam da açıkcası bu kadar uğraşıp karşılıksız bir şekilde böyle vs.. uğraşmam. sana çok teşekkür ederim kendi adıma. ne güzel hazır bir şekilde alıp yükleyip bakıp öğrenip faydalanıyoruz. herkezle ilgileniyorsun cevap veriyorsun vs..hiç bir mecburiyetin kazancın olmamasına rağmen. ama şimdi çıkpta yok işte çok kafam ütülendi hadi eyw bana dersen kızarım açıkcası sana fatih. ben burda senin iyi niyetini suistimal edeni muhattapa almam kaldı ki herkez de bunun farkında sanıyorum. bilginden emeğinden eksik bırakma herkezi ayıp etme. bak diyorum ki haklısın arkadandayım ama istmiyorum açıkcası öle çekip gitmeni. sevaba giriyosun detaylara takılma o bu şunu bunu demiş diye. kimse sana sırf kıllık olsun niyetiyle birşey söylemez, haa sence öleysede göster asalım kesilim:) gerek yok abi bunlara anlatabildi mi. koy cfw ni, elinden geldiğince yardımcı ol, ufak tefek şeylerin cevabını biz verelim burda millete sen uğraşma. o kadar çok istek var diye mutlu olmalısın bence. çünkü bak kaç kişi ne kadar beklenti içnde senden vs...herkezin olmuşken şöle de olsun öylede olsun demesi senin birşeyi doğru düzgün yapamadığınla değil keza doğru düzgün olmayan onca şeyi nasıl adam edebildiğini bildiklerinden kaynaklı kanımca. "gitme" bir yere fatih. zaten bi sen bi birol, iki üç yoksunuz biraz olgun alçakgönüllü olun herşeyi sallamayın.takmayın kafaya çocuk gibisiniz alınıp kırılıp küsüp gitmeler. kimden hackli böle hazır cfw alıp kurucaz biz? daha yeni versiyonda geliyomuş vs.. kimsede kızdırmasın sizi yaahu sinirlendim gece gece.

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

quote:

tüm hepsini yapıyorum flash a basıyorum gelen ekrana evet diyorum aşada böyle bir şey yazıyor
    PRESS POWER ON NOW!
    telefonun tuşuna basıyorum 1-2 saniye sonra

Searching for phone...Not found!!!
    bunu diyor ovi suiteyi falan yükleyip deaktif ettim sürücüleri güncellensin diye ama telefonu ısrarla görmüyor

o sorunu bende yaşıyordum şöyle aştım

USB Bağlı olduğu halde Telefonu PC tanımazsa JAF programında "not found" HATASI ALIRSANIZ!!! aşağıdaki dosyayı indirin ve Telefonu USB'den ÇIKARIN JAF ve OGM JAF PKEY Emulator PROGRAMLARINI KAPATIN. kurulum işlemine baştan başlayın.

http://www.4shared.com/get/64389258/d81e711d/ufs_drivers_last_v10606.html

buyrun box driverınız bunun içindekileri "C:\WINDOWS\system32" ve "C:\WINDOWS\system32\drivers" nin içine atın sorununuz ortadan kalkacaktır...

deniyorum çalışırsa teşekkürler

dediiklerinizi aynen yaptım aresmarında dediklerini aynen yaptım tek değişen şey box hatası vermedi
    flash a basıyorum telefonun tuşuna basıyorum dınınınt diye bir ses geliyo pcden 1 sn sora dıınıt yapıyo 2. ses usb sürücüsünü pcden çıkartınca çkan sesin aynısı 1.ciyi hiç duymadım :D

@ modrizzt arkadaşım;
    sizin aldığınız sorun büyük ihtimalle telefonunuzu PC ye ilk defa takıyorsunuz ve JaF kurulum aşamasında gerekli sürücüleri yüklemek için uyarı veriyor.ilk uyarı verdikten sonra sürücülerin yüklenmesini bekleyin.yüklendikten sonra JAF ekranından çıkmadan ekrar FLASH'a basın ardından telin açma tuşuna . tekar sürücü yüklenecek.yine JAF ekranından çıkmayın 3cü defa FLASH'a bastığınızda telin açma tuşuna basmanızla birlikte telinizin sürücüleri bilgisayar yüklenmiş olduğundan JAF telinizi bulup normal flash atma işlemine başlayacak.
    Bir dahaki JAF kullanımınızda artık bu hataları almayacaksınız.

değişen bi şey olmadı hala aynı hatayı veriyor istersen ss koyayım ?

• quote:

değişen bi şey olmadı hala aynı hatayı veriyor istersen ss koyayım ?

Koy bakalım bir screen.
  •  [FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL &  PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ]
  • fatih bu ne ya başka bi telefon oldu bu arkadaş ben telefonumu geri istiyom :) şimdi kurdum proper i . hakkaten baya fark var gibi gerek senin modlamada gerekse fw ile. yalnız menüye girdiğimde rehber açık görünüyor bahsettiğin hata bu galiba neyse çözerim bahsettiğin biçimde kolay iş. acil kurmam gereken programlar var onları kurayım tadına bakarım daha :) sıra sana gelince cevap vericem demişsin eyvahh esas duruşta bekliyom ben ne diyeceksen de abi :) telefon o kadar estetik duruyorki yeni temayla spb yide kurmaya gerek kalmadı galiba artık. çok teşekkürler v60 da yeni cwf nde görüşmek üzere :P
  • quote:

win7 32 bit sistemde de jaf ı kurarken hata alıyordum ama 64bit sistemde hiçbir hata olmadan kurulumu yaptım.32bitte box hatası gelmemişti sorum yok sanıyodum ama varmış meğerse,64bit box hatası verdi ama hiçbir şey olmadı. telefonun tuşuna 1 kere basınca aygıt takıldı sesi gelir sonra da çıkarıldı diye ses vermişti heralde, o an bulunamadı derse flaş ikinci kez basın sonra yine açma tuşuna basın telefonu bulup flaşı yüklemesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

fatih bu ne ya başka bi telefon oldu bu arkadaş ben telefonumu geri istiyom :) şimdi kurdum proper i . hakkaten baya fark var gibi gerek senin modlamada gerekse fw ile. yalnız menüye girdiğimde rehber açık görünüyor bahsettiğin hata bu galiba neyse çözerim bahsettiğin biçimde kolay iş. acil kurmam gereken programlar var onları kurayım tadına bakarım daha :) sıra sana gelince cevap vericem demişsin eyvahh esas duruşta bekliyom ben ne diyeceksen de abi :) telefon o kadar estetik duruyorki yeni temayla spb yide kurmaya gerek kalmadı galiba artık. çok teşekkürler v60 da yeni cwf nde görüşmek üzere :P

Hacım kafamı toplamam lazım;bugün bekleme .yarın yazarım.olmazsa özelden de gönderirim.Bilecik'e gelmem lazım gerçekten ve en son söylediğimden beri henüz gelemedim.neden gelmem gerektiğini ise özelden ayrıntılı yazarım.şu anda ayrıntılı cvp yazamadığım için kusura bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_boy_28

quote:

win7 32 bit sistemde de jaf ı kurarken hata alıyordum ama 64bit sistemde hiçbir hata olmadan kurulumu yaptım.32bitte box hatası gelmemişti sorum yok sanıyodum ama varmış meğerse,64bit box hatası verdi ama hiçbir şey olmadı. telefonun tuşuna 1 kere basınca aygıt takıldı sesi gelir sonra da çıkarıldı diye ses vermişti heralde, o an bulunamadı derse flaş ikinci kez basın sonra yine açma tuşuna basın telefonu bulup flaşı yüklemesi lazım.

arka arkaya flaş lamayı kaçkere denedim tahmin edemezsin

• quote:

Arkadaşım benim burada görebildiğim bir tek hata var o da " Euro2Turkey Red " kodunu seçmediğin.
    Euro2 Turkey RED^0559083^51.0.006^001 seçmen gerekiyor.Resimden tek görebildiğim bu husus.

• quote:

quote:

Arkadaşım benim burada görebildiğim bir tek hata var o da " Euro2Turkey Red " kodunu seçmediğin.
    Euro2 Turkey RED^0559083^51.0.006^001 seçmen gerekiyor.Resimden tek görebildiğim bu husus.

onu seçtim sonuç hala aynı bendemi bşi var yoksa

• driver sorunun var bence, herşeyi kaldırıp tekrar kurmayı denemediysen(driverler de dahil) bir dene derim. ayrıca maddeler halinde yazan kısmı da göz önünde bulundur, bana faydası oldu
  • fatih kardeş valla 50 versiyona geçerken çok tereddütle geçtim bir sürü proğram yükledim ve şu andada aslıda telden çok memnunum v51 e geçmeyi gözüm kesmiyo v60 da inşallah senin yardımlarını bekliycem v60 da sence neleri düzeltmişlerdir benim eksik gördüğüm şey gps bağlantısı çok geç
  • quote:

quote:

quote:

bende bişey ekleyim sorun bu olabilir
    eğer harici harddiskin varsa onu çıkart ve o şekilde telefonunu bağla
    size saçma gelebilir ama bende bu sorun var herşeyide yaptım düzelmedi
    dediğim gibi harici harddiskin varsa onu sök ve kasanın arkasındaki usb girişinden bi dene teli bağlayıp flashlamayı

• Orijinalden alıntı: ErsinBoz

x

bende bişey ekleyim sorun bu olabilir
    eğer harici harddiskin varsa onu çıkart ve o şekilde telefonunu bağla
    size saçma gelebilir ama bende bu sorun var herşeyide yaptım düzelmedi
    dediğim gibi harici harddiskin varsa onu sök ve kasanın arkasındaki usb girişinden bi dene teli bağlayıp flashlamayı

laptop kullanıyorum toplam 3 usb var 2 si bozuk harici hdd yok xp sp3

• modrizzt Valla aynı sorunu bende yasadım 40 turlu yontem denedım sızın gectıgınız yollardan gectım baktım olmayınca pc ye format attım ve duzeldı wın7 32 bit kullanıyorum sızın gıbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 18 Ağustos 2010; 11:14:31 >

• ispatı ile konuşuyorum;aşağıdaki resimler kendileri konuşuyor zaten.Fazla söze gerek yok sanırım.

Ondan sonra CFW'yi kullananları yanıltıcı mesajlar atmayın diyorum ben suçlu oluyorum.Bu şartlar altında artık çalışmalarıma devam etmeme kararı almakta ne kadar haklı olduğumu bir kere daha anladım.

Fatih arkadasım bilmediğim için soruyorum bu usttekı akranlarla bırlıkte bu ıkı ekranıda kullanmamız mumkun olabılırmı

buradakı herseyın tek bır cfw de olması mumkun olabılıyormu ?

Bu arada butun emeklerın ıcın ellerıne saglık bır gun bu program ıslerını senden daha ıyı ogrenırsem senı elestırırım ama o gune kadar dileklerimi iletecm

Sayfanın basına 2000+ ındırme yazmıssın bu kadar sayının ıcınde 3-4 kısı kotu yorum yapıp canını sıkabılır ama sunu dusun gerı kalan herkes cok memnun cok mutlu sayende paylasımın sayesınde belkı cebıne bır katkısı olmasa dahı maddı anlamda ruhunu doyurur edılen tesekkur ve dualar

tekrar ellerıne yuregıne saglık sana su genıs aıledekı ulvının goguse ıkı yumruk ıkı parmak hareketınden yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: baxı

Hayır hepsi Samsung Omnia'dan çevrilmiş flash ev ekranları. Hepsi gadget.swf adında flash dosyasından birbirinin yerine çalışıyor o yüzden bi tanesini indirip onu kullanıyorsun.

Samsung Omnia Ev Ekranı destekleyen her CFW de böyle çalışıyor yöntem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: baxı

Hayır hepsi Samsung Omnia'dan çevrilmiş flash ev ekranları. Hepsi gadget.swf adında flash dosyasından birbirinin yerine çalışıyor o yüzden bi tanesini indirip onu kullanıyorsun.

Samsung Omnia Ev Ekranı destekleyen her CFW de böyle çalışıyor yöntem.

Teşekkur ederım cvp ıcın artık 3 cfw yı ındırıp sıkıldıkca degıstırecez galıba neyse saglık olsun ama ucu bırlesse varya voltran olsur dream team oluyor ya dream cfw olur cevaben dreamlerınde gorursun dıye bır cvp gelmesın

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.