Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pazar gününe kadar biroltr nin cfw sini kullnıyordun ara ara çıkanlar ya yavaş yada beni tatmin etmeişti ancak fatih arkadaşın çıkardığı cfw de mükemmel diye bilirim benim açımdan çünkü ne bir donma nede bir kasılmaya sebep oldu tlf gösterdikleri çabadan dolayı her ikisinede teşekkür ediyorum elinize sağlık
  • Normal modu yükledim ama Samsung Widget home screen teması seçili iken ekran tamamen bembeyaz oluyor. Diğer temlarda sorun çıkmıyor. Kullanamıyorum temasyı acaba sorun nedir?

Düzenleme: Hafıza kartını takmak lazımmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 17 Ağustos 2010; 14:43:37 >
  • nüzik çalar arka plandayken ses açıp kapatma çalışmıyor, menu tuşuna basınca iş görüyor-provisual- çözümü yok mu acaba?
  • arkadaşlar bende v51 hackli yüklüydü direkt hafıza kartına ve telefona format atıp normal modu yükledim flash işleimnde euro turkey seçmeyi unutmuşum varsayılan neyse onla flashlanmış oldu neyse şimdi flashlama işlemi bitti ama telefon açılmıyo beş dakkadır beyaz ekranda local mode nokia yazıyo ne kapanıyor ne açılıyor

flash işleminden önce v51 hackli yazılımı orjinal yapmammı gerekiyordu tel kaldı böyle ne yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

arkadaşlar bende v51 hackli yüklüydü direkt hafıza kartına ve telefona format atıp normal modu yükledim flash işleimnde euro turkey seçmeyi unutmuşum varsayılan neyse onla flashlanmış oldu neyse şimdi flashlama işlemi bitti ama telefon açılmıyo beş dakkadır beyaz ekranda local mode nokia yazıyo ne kapanıyor ne açılıyor

flash işleminden önce v51 hackli yazılımı orjinal yapmammı gerekiyordu tel kaldı böyle ne yapmam gerekiyor

Benim ilk flaşım Local Mode'de kalmıştı. Pili çıkardığımda telefon açılmıştı ama tekrar flaşlamanız gerek. Yanlış kodu seçmişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 17 Ağustos 2010; 15:29:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

arkadaşlar bende v51 hackli yüklüydü direkt hafıza kartına ve telefona format atıp normal modu yükledim flash işleimnde euro turkey seçmeyi unutmuşum varsayılan neyse onla flashlanmış oldu neyse şimdi flashlama işlemi bitti ama telefon açılmıyo beş dakkadır beyaz ekranda local mode nokia yazıyo ne kapanıyor ne açılıyor

Benim ilk flaşım Local Mode'de kalmıştı. Pili çıkardığımda telefon açılmıştı ama tekrar flaşlamanız gerek. Yanlış kodu seçmişsiniz.

tam pili çıkarıyodum ki tel açıldı ülke seçme ekranı geldi bişey seçmeden direkt kapattım tekrar flashlıycam

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_boy_28

nüzik çalar arka plandayken ses açıp kapatma çalışmıyor, menu tuşuna basınca iş görüyor-provisual- çözümü yok mu acaba?

Maalesef bende de öyle. Ama bu hata nerden dolayı anlamadım. HS den mi CFW den mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

nüzik çalar arka plandayken ses açıp kapatma çalışmıyor, menu tuşuna basınca iş görüyor-provisual- çözümü yok mu acaba?

Maalesef bende de öyle. Ama bu hata nerden dolayı anlamadım. HS den mi CFW den mi.

birkaç dk önce 1 kere de olsa bekleme modunda ses sorunu çözüldü ama sonradan yine devam etti, üstte bir tane ses göstergesi geliyor ama işe yaramıyor. yedeklerimi alıp-propere geçtim- müziğe bakacam CFWden olup olmadığı öyle anlaşılır
  • sanırım cfw den çünkü yabancı forumda birisi çalışıyor demiş.
  • quote:

sanırım cfw den çünkü yabancı forumda birisi çalışıyor demiş.

proper de aynı mıdır acaba?
  • quote:

quote:

Şimdi denedim.. bende çalışıyor... Yamaların birinden kaynaklanabilir...
  • bluespectrum 2.0 ile denesene bi de? Pandora CFW de 2.0 var çalışmış orda ses? CFW ler temelinde aynı ikisinin. HS den kaynaklı belki.
  • quote:

bluespectrum 2.0 ile denesene bi de? Pandora CFW de 2.0 var çalışmış orda ses? CFW ler temelinde aynı ikisinin. HS den kaynaklı belki.

2.0 linkini verirsen denerim...
  • Pandora da 2.0 var çalışıyomuş. Test ettik.
  • 3 haftadır telefonum elımde degıl ben son ıkı versıyonu deneyemedım baktık ca sınırım bozuluyor cok guzel duruyorlar
  • quote:

Pandora da 2.0 var çalışıyomuş. Test ettik.

Tamam dostum kolay gelsin...
  • ya beyler tercihleri karıştırırken mesaj sesini değiştirdim bidaha bulamıyorum mesaj seside nokia tune de zil seslerinde yok dosyalarda da bulamadım (modlu olan sesler) nerede bunlar bilgisi olan varmı çok güzeldi yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

ya beyler tercihleri karıştırırken mesaj sesini değiştirdim bidaha bulamıyorum mesaj seside nokia tune de zil seslerinde yok dosyalarda da bulamadım (modlu olan sesler) nerede bunlar bilgisi olan varmı çok güzeldi yaw

bu sesler gömülü geldiği için x-plore veye file browser ile''z:/data/ringtone''nin içindedir
  • tüm hepsini yapıyorum flash a basıyorum gelen ekrana evet diyorum aşada böyle bir şey yazıyor
    PRESS POWER ON NOW!
    telefonun tuşuna basıyorum 1-2 saniye sonra

Searching for phone...Not found!!!
    bunu diyor ovi suiteyi falan yükleyip deaktif ettim sürücüleri güncellensin diye ama telefonu ısrarla görmüyor
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.