Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crazy_boy_28

quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

quote:

win7 kullanıyorum 32 bit, xp uyumluluğund çalışıyor programlar.

Daha önceki başlıklardada Win7 de yükleyemeyenler olmuştu.. Daha sora xp ile yüklemeyi başarmışlardı.. Tabii en doğrusunu üstat Bilir..

Her ne hikmetse 64bit işletim sisteminde-win7- yüklemeleri yaptım ve 8. kısım problemi çözüldü. ilginiz için çok teşekkür ederim..

Olduğuna sevindim ...

• şimdi de flaş işlemi başlamadan önce açma kapatma tuşuna basarken telefon bulunamadı uyarısı geliyo, 2 kere de açtım telefonu kapattım hemen
  • quote:

şimdi de flaş işlemi başlamadan önce açma kapatma tuşuna basarken telefon bulunamadı uyarısı geliyo, 2 kere de açtım telefonu kapattım hemen

Açma düğmesine 1 saniye basılı tut.. ordaki zamanlamayı iyi yapman lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haddat -- 16 Ağustos 2010; 23:31:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

quote:

şimdi de flaş işlemi başlamadan önce açma kapatma tuşuna basarken telefon bulunamadı uyarısı geliyo, 2 kere de açtım telefonu kapattım hemen

Açma düğmesine 2.3 saniye basılı tut.. ordaki zamanlamayı iyi yapman lazım..

peki açmaya hemen yakın zamanda bastım bıraktım diyelim,1 kere basmam yeterli mi
  • Yarım saniye basıcaksın sadece windows dan aygıt bulundu sesi geliyor hemen ardından zaten. O kadar. Fazla basmıcaksın.

Herşeyi doğru yaptıysan ve sürücülerde bi problem yoksa flashlama sorunsuz oluyor windows 7 32 bit var bende. Sadece 1 kere tuşa basıp bırakıyosun basılı tutmuyorsun sonra herşey kendiliinden oluyor dokunmuyosun bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 16 Ağustos 2010; 22:47:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Yarım saniye basıcaksın sadece windows dan aygıt bulundu sesi geliyor hemen ardından zaten. O kadar. Fazla basmıcaksın.

Herşeyi doğru yaptıysan ve sürücülerde bi problem yoksa flashlama sorunsuz oluyor windows 7 32 bit var bende. Sadece 1 kere tuşa basıp bırakıyosun basılı tutmuyorsun sonra herşey kendiliinden oluyor dokunmuyosun bile.

aygıt takıldı-çıkarıldı seslerini duydum ama yine de bulamadı, takıldı uyarısı geldi yine de bulamadı

ayrıca ilk basmam da bir uyarı gelmişti driverle ilgili, yüklenemedi diye. heralde 1den fazla bastığım için yüklenmemesine sebep oldum. bu kısımdan sonra programı kapatıp tekrar denesem hiç birşey olmaz heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 16 Ağustos 2010; 22:50:28 >
  • Bak baştan anlatıyorum Win7 için!

Tüm kurduğun programları kaldır makinenden.

1. Ovi Suite in son sürümünü indir web sitesinden. Ama kurma şimdi.

2. Jaf ve Emulatörü kur.

3. Ondan sonra Ovi Suite i kur. Telefonunu bi tak PC Suite olarak. Ovi Suite görsün.

4. Sonra Ovi Suite i kapat. Altta minik ikonu filan açık kalmasın. Telefonu da kapat tabi!

5. Gerekli firmware dosyalarını doğru yere koy.

6. Jaf'ı başlat. (emulatordenden Jaf dan deil)

7. Şimdi artık herşey düzgün olmalı.

En son Flash deyip uyarıya Ok derdemez elin telefonda olsun düğmeye bas bırak sakın uzun tutma.

Dikkat edeceğin şey Jaf EMulatörü filan admin hakları ve WinXP uyumlu çalıştır.

Bu haliyle hiç bi sorun olmaz. Hadi dene bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 16 Ağustos 2010; 22:56:49 >
  • Ya bu hatayı bi ben mi aldım? Yok mu bunun çözümü? Nerede yanlış yapıyorum anlamadım ki... Nokia_firmware_RM-356_EMEA_51.0.006_v14.0.exe yi tıklıyorum hata veriyor... Kuruluma geçmiyor. 2 kere indirdim yine aynı yine aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname__

Ya bu hatayı bi ben mi aldım? Yok mu bunun çözümü? Nerede yanlış yapıyorum anlamadım ki... Nokia_firmware_RM-356_EMEA_51.0.006_v14.0.exe yi tıklıyorum hata veriyor... Kuruluma geçmiyor. 2 kere indirdim yine aynı yine aynı.

Arkadaşım Navifirm adlı programı indir ordan telefonun modeline göre orjinal v51 yazılım dosyalarının hepsini indirebilirsin. O exe olmadan yani. Telefonun product kodunu da SSS konusundan alabilirsin.
  • Eyvallah arkadaş indiriyorum simdi navifirm'i de sonuçta burda verilen linkten indirip sorunsuzca bilgisayarına yükleyebildi insanlar. Bende neden böyle bi hata veriyor ki? Navifirmle indirecegim dosyada da aynı hatayı verme ihtimali var. Çıkamadım işin icinden...
  • bilgisyarınla ilgili bi sorun var virüs filan olmasın exe yi çalıştırmanı engelleyen. herşey olabilir.
  • quote:

Bak baştan anlatıyorum Win7 için!

2. Jaf ve Emulatörü kur.

3. Ondan sonra Ovi Suite i kur. Telefonunu bi tak PC Suite olarak. Ovi Suite görsün.

4. Sonra Ovi Suite i kapat. Altta minik ikonu filan açık kalmasın. Telefonu da kapat tabi!

En son Flash deyip uyarıya Ok derdemez elin telefonda olsun düğmeye bas bırak sakın uzun tutma.

sadece 3. maddeymiş sorunum, şimdi halloldu ve CFW hazır
    çok teşekkür ederim...

• quote:

quote:

Bak baştan anlatıyorum Win7 için!

2. Jaf ve Emulatörü kur.

sadece 3. maddeymiş sorunum, şimdi halloldu ve CFW hazır
    çok teşekkür ederim...

Eyvallah hayırlı olsun.

• hocam sorunsuz kurulumu yaptım gerçekten tebrik ediyorum font menü dizayn gerçekten mükemmel olmuş fakat biz bu ekrandaki widget kısayollarını herhangi bi ayarlardan falan istediğimizi atayamıyoruz değil mi? başka bir başlıkta görmüştüm oradan mı yapaağız?

zaten noktayı koymuşsunuz hocam ekstra cfwye gerek kalmamış
  • Normal mod bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ümmet Çivi

Normal mod bekliyoruz

Modlar sahura kadar hazır olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Normal mod bekliyoruz

Eyvallah kardeşim. Bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Normal mod bekliyoruz

Hazır olmasa da uğraştığın için teşekkürler Fatih.
    2 gün daha bekleriz gerekirse, halden anlarız. Fakat şu an bi' beklenti oluşturdun :D
  • Ben biroltr'nin v50 hackli versiyonunu kullanıyorum da simdi onu kaldırp orjinal v50 yapmak istiyorum. v51'e de daha sonra fotayla gecmeyi deneyeceğim. Su anda fotayla v51i görüyor indiriyor fakat kuramıyor telefon bi aptallastı. Yeniden acıldıktan sonra da telefonunuzla uyumlu değil diyor. Orjinal v50 ye geri dönme yolu var mıdır? rm 356 klasorundeki 3 dosyayı değiştirmistim. Onların eskisini bulup klasore atarsam ve jafla tekrar yazılım atarsam orjinal v50ye dönebilir miyim? Ve son olarak bu mümkünse o değişen 3 dosyayın orjinalini nasıl bulurum?

RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02
    RM356_0559373_50.0.005_001.vpl
    RM356_0559373_50.0.005_001_signature.bin

Dosyalar bunlar...

Sahura kadar uyumam sana da hertrlü yardım ederim diyen biri vardr herhalde dimi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname__

Ben biroltr'nin v50 hackli versiyonunu kullanıyorum da simdi onu kaldırp orjinal v50 yapmak istiyorum. v51'e de daha sonra fotayla gecmeyi deneyeceğim. Su anda fotayla v51i görüyor indiriyor fakat kuramıyor telefon bi aptallastı. Yeniden acıldıktan sonra da telefonunuzla uyumlu değil diyor. Orjinal v50 ye geri dönme yolu var mıdır? rm 356 klasorundeki 3 dosyayı değiştirmistim. Onların eskisini bulup klasore atarsam ve jafla tekrar yazılım atarsam orjinal v50ye dönebilir miyim? Ve son olarak bu mümkünse o değişen 3 dosyayın orjinalini nasıl bulurum?

RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02
    RM356_0559373_50.0.005_001.vpl
    RM356_0559373_50.0.005_001_signature.bin

Dosyalar bunlar...

Sahura kadar uyumam sana da hertrlü yardım ederim diyen biri vardr herhalde dimi :D

Evet dönebilirsin. Paketi tekrar kurarsan sorunun çözülür sanırım ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.