Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crazy_boy_28

jaf denen andır doğru düzgün kurulda da ben de yüklesem CFWyi
    kurulum yaparken hata geliyor

virüs programını kapat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

"CP z:\\data\\c2zmaker.sisx e:\\thinkchance\\widgetizer.sis" kodundaki yazım hatası son düzenlemeleri yaparken aceleden kaynaklandı.uyarın için teşekkürler.Gerçi bu kod hatasının CFW nin işleyişine bir tesiri yoktu.Sadece AutoInstaller ile Widgetizerin kurulmamasına sebep oluyordu.Söz konusu kodu düzelttim.Fresh temanın update çıkmış onu ekleyip ve cfw linkini yenileyeceğim.

Gerekli Düzeltmeler yapılıp CFW indirme link yenilendi.Fresh temanın update i olan FRESH^3_IND190 tema eklendi.Bu yüzden Klasör görünümleri değişti.Resimler düzenlenerek ; Yeni resimler birazdan ilk sayfaya eklenecek.
  • Yeni tema ile birlikte çoğu klasör orijinal olarak görünmüyor. Yani temanın atadığı ikonları göreceksiniz. 3. parti yazılımlar için de destek eklenmiş. Yapan adam öyle söylüyor. Yarım yamalak çalışmayacak gibi görünüyüyor ve o rahatsız edici sinyal, batarya görüntüsü de değiştirilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

quote:

virüs programını kapat..

o hatadan sonra kurulum öyle kapandı sonra açtım omgyi ordan da go ya basınca jaf açıldı ama bu sefer de 7. adıma tıkladığımda-user ini- boş sayfa geliyor.-rm356 kısmındaki dosyaların üzerine yazma işlemini yaptığım halde..-

AVyi kapattığımda da hata vermişti

8 yazan yerde hiçbirşey yok yani...
     [FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL &  PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 16 Ağustos 2010; 21:31:55 >

• quote:

quote:

"CP z:\\data\\c2zmaker.sisx e:\\thinkchance\\widgetizer.sis" kodundaki yazım hatası son düzenlemeleri yaparken aceleden kaynaklandı.uyarın için teşekkürler.Gerçi bu kod hatasının CFW nin işleyişine bir tesiri yoktu.Sadece AutoInstaller ile Widgetizerin kurulmamasına sebep oluyordu.Söz konusu kodu düzelttim.Fresh temanın update çıkmış onu ekleyip ve cfw linkini yenileyeceğim.

Gerekli Düzeltmeler yapılıp CFW indirme link yenilendi.Fresh temanın update i olan FRESH^3_IND190 tema eklendi.Bu yüzden Klasör görünümleri değişti.Resimler düzenlenerek ; Yeni resimler birazdan ilk sayfaya eklenecek.

Üstad, fresh^3 temasının 1.1 versiyonu çıktı bugün. bi ekleme yapayım dedim. Yazılımından çok memnunuz. Ellerin dert görmesin. Emeğine sağlık usta

• The setup has detected that no version of Nokia firmware RM-356 EMEA is installed.
    This update requires that a previous version of the application be installed.

Fatih hocam Nokia_firmware_RM-356_EMEA_51.0.006_v14.0.exe yi calıstırdıgımda bole bi hata alıyorum. Daha onceden biroltr'nin hackli v50 sürümünü kurmustum telefona. Pc'de de nokia klasorunde dosyaları hala duruyor. Sildim olmadı geri yukledim olmadı... Bu güncelleme uygulamanın onceki bir versiyonunun yuklu olmasını gerektirir diyor. Ne yapmam lazım bi yardım eder misin?
  • Gerekli Düzeltmeler yapılıp CFW indirme link yenilendi.Fresh temanın update i olan FRESH^3_IND190 tema eklendi.Bu yüzden Klasör görünümleri değişti.Resimler düzenlenerek ilk sayfaya eklendi.

Söz verdiğim gibi PROViSUAL'dan sonra PROPER ve NORMAL MOD olmak üzere iki çalışmam daha var.Bu çalışmaları da yayınladıktan sonra artık mod yayınlamayı ve CFW ler ile uğraşmayı v51 ile birlikte bırakacağım.Bu karara varmamın tek sebebi özel yaşantıma vakit ayıramıyor olmam,başka sebep aramaya gerek yok.
  • quote:

quote:

quote:

virüs programını kapat..

o hatadan sonra kurulum öyle kapandı sonra açtım omgyi ordan da go ya basınca jaf açıldı ama bu sefer de 7. adıma tıkladığımda-user ini- boş sayfa geliyor.-rm356 kısmındaki dosyaların üzerine yazma işlemini yaptığım halde..-

AVyi kapattığımda da hata vermişti

8 yazan yerde hiçbirşey yok yani...
     [FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL &  PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ]

Her şeyi kaldırıp en baştan yeniden başla bence..

• quote:

Gerekli Düzeltmeler yapılıp CFW indirme link yenilendi.Fresh temanın update i olan FRESH^3_IND190 tema eklendi.Bu yüzden Klasör görünümleri değişti.Resimler düzenlenerek ilk sayfaya eklendi.

Söz verdiğim gibi PROViSUAL'dan sonra PROPER ve NORMAL MOD olmak üzere iki çalışmam daha var.Bu çalışmaları da yayınladıktan sonra artık mod yayınlamayı ve CFW ler ile uğraşmayı v51 ile birlikte bırakacağım.Bu karara varmamın tek sebebi özel yaşantıma vakit ayıramıyor olmam,başka sebep aramaya gerek yok.

Hayırlısı neyse 0 olsun Size minnettarız bize çok şeyler öğrettin ... Açtığın yolda yürüyecek olanlar çıkacaktır.. Çoook Çook teşşekkürler..

• @haddat
    onu da denemiştim ama olmuyıor
  • quote:

@haddat

ilginç sistemini bilmek lazım ya ekran resmi koyman lazım.. yada tek tek yaptıklarını anlatman lazım..
  • Yok mudur benim sorunumun da bi çözümü?
  • Fatih hocam normal modu bekliyoruz inşallah bu gece gelir de hemen cihazlara kurarız
  • quote:

quote:

@haddat

ilginç sistemini bilmek lazım ya ekran resmi koyman lazım.. yada tek tek yaptıklarını anlatman lazım..

oviyi kaldırdım
    jaf yükledim ama ilk yükleme olduğu için firmware gibi bişi gelmişti sanırım ona evet demişytim.
    v51 için gereken programı yükledim
    provisual dosyalarını pruduct içindekileriyle değiştirdim-üzerine yazdım-
    AV kapattım
    omgyi açtığımda jaf hacked diye uyarı gelmişti-verilen linklerden bir klasörde jaf dosyaları değiştirilmişti onu yapmıştım- jafı sildim tekrar yükledim ama üzerine bişi yazdırmadım, o halde hata vermişti,jaf çalışmayı durdurdu diye.
    omgyi tekrar açtığımda program normal açıldı ama 8. adımdakiler görünmedi işte. sıfırdan yaptığımda da olmadı işte.

• Telefonun kapalı durumdamı peki..
  • tabiki
  • quote:

tabiki

xp mi kullanıyorsun..
  • win7 kullanıyorum 32 bit, xp uyumluluğund çalışıyor programlar.
  • quote:

win7 kullanıyorum 32 bit, xp uyumluluğund çalışıyor programlar.

Daha önceki başlıklardada Win7 de yükleyemeyenler olmuştu.. Daha sora xp ile yüklemeyi başarmışlardı.. Tabii en doğrusunu üstat Bilir..
  • quote:

quote:

win7 kullanıyorum 32 bit, xp uyumluluğund çalışıyor programlar.

Daha önceki başlıklardada Win7 de yükleyemeyenler olmuştu.. Daha sora xp ile yüklemeyi başarmışlardı.. Tabii en doğrusunu üstat Bilir..

Her ne hikmetse 64bit işletim sisteminde-win7- yüklemeleri yaptım ve 8. kısım problemi çözüldü. ilginiz için çok teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.