Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geç oldu ama telefonu kurcalamaya başlasam fena olmaz
    beğenmezsem umarım orijinal fwye geçebilirim. yanılmıyorsam NSU ile oluyor??
  • bana rompatcher in patch lerını daha ayrıntılı ve daha cok bulabılecegım bır adres werırmısınız sayın fatih bey:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Ağustos 2010; 5:35:47 >
  • Fatih abi, dün senin CFW ile oynarken kodlarında bir hata buldum CP z:\\data\\c2zmaker.sisx e:\\thinkchance\\widgetizer.sis bu şekilde duruyordu. Orijinal senin CFW bu. Dün indirdim. Test için olan değil yani. Sonra gerekeni yaptım, biraz da CFW'yi düzenledim. aresmar arkadaşımla test ettik, gayet güzel ve stabil oldu. Biraz daha kurcalayıp değiştireceğim. Açılış logosunu ve sesini değiştirdim(aresmar sağolsun), FileBrowser ekledim, JustBlack 5th temasını ekledim, Firebird 1.9 varsayılan yaptım, ION Battery Timer AutoInstaller(ThinkChange) içine ekledim. Orijinal fontu hallettim. PROViSUAL v.4.0 Edited by TLnY yazıyor birde *#0000# ye bakınca Eğer izin verirsen, arkadaşlara alternatif olması amacıyla, biraz daha değiştirerek-geliştirerek linki paylaşmak istiyorum. Ram 60-64 MB arasında, BTSwitch yüklü ve stabiliteden kesinlikle birşey kaybetmedi. Hatta JustBlack teması tam oturdu CFW'ye. Uçuyor mübarek. BlueSpectrum'da BTSwitch ekli olarak gelecek isteyen rahatlıkla ve anında BlueSpectrum ev ekranından Bluetooth açıp kapayabilecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Fatih abi, dün senin CFW ile oynarken kodlarında bir hata buldum CP z:\\data\\c2zmaker.sisx e:\\thinkchance\\widgetizer.sis bu şekilde duruyordu. Orijinal senin CFW bu. Dün indirdim. Test için olan değil yani. Sonra gerekeni yaptım, biraz da CFW'yi düzenledim. aresmar arkadaşımla test ettik, gayet güzel ve stabil oldu. Biraz daha kurcalayıp değiştireceğim. Açılış logosunu ve sesini değiştirdim(aresmar sağolsun), FileBrowser ekledim, JustBlack 5th temasını ekledim, Firebird 1.9 varsayılan yaptım, ION Battery Timer AutoInstaller(ThinkChange) içine ekledim. Orijinal fontu hallettim. PROViSUAL v.4.0 Edited by TLnY yazıyor birde *#0000# ye bakınca Eğer izin verirsen, arkadaşlara alternatif olması amacıyla, biraz daha değiştirerek-geliştirerek linki paylaşmak istiyorum. Ram 60-64 MB arasında, BTSwitch yüklü ve stabiliteden kesinlikle birşey kaybetmedi. Hatta JustBlack teması tam oturdu CFW'ye. Uçuyor mübarek. BlueSpectrum'da BTSwitch ekli olarak gelecek isteyen rahatlıkla ve anında BlueSpectrum ev ekranından Bluetooth açıp kapayabilecekler.

Fatih abimiz izin verirse senin de paylaşımını görmek isteriz...

• Ben de bu widgetizer niye çıkmadı diyordum ... Dostum sendende hiç bişi kaçmıyor yani...
  • quote:

Fatih abi, dün senin CFW ile oynarken kodlarında bir hata buldum CP z:\\data\\c2zmaker.sisx e:\\thinkchance\\widgetizer.sis bu şekilde duruyordu. Orijinal senin CFW bu. Dün indirdim. Test için olan değil yani. Sonra gerekeni yaptım, biraz da CFW'yi düzenledim. aresmar arkadaşımla test ettik, gayet güzel ve stabil oldu. Biraz daha kurcalayıp değiştireceğim. Açılış logosunu ve sesini değiştirdim(aresmar sağolsun), FileBrowser ekledim, JustBlack 5th temasını ekledim, Firebird 1.9 varsayılan yaptım, ION Battery Timer AutoInstaller(ThinkChange) içine ekledim. Orijinal fontu hallettim. PROViSUAL v.4.0 Edited by TLnY yazıyor birde *#0000# ye bakınca Eğer izin verirsen, arkadaşlara alternatif olması amacıyla, biraz daha değiştirerek-geliştirerek linki paylaşmak istiyorum. Ram 60-64 MB arasında, BTSwitch yüklü ve stabiliteden kesinlikle birşey kaybetmedi. Hatta JustBlack teması tam oturdu CFW'ye. Uçuyor mübarek. BlueSpectrum'da BTSwitch ekli olarak gelecek isteyen rahatlıkla ve anında BlueSpectrum ev ekranından Bluetooth açıp kapayabilecekler.

Sayende nerdeyse tam istediğim gibi oluyor eline sağlık Bi kaç rötuş daha yaptık mı güzel olcak.

f@tih kardeşim senin cfw ye korsan müdahele ediyoruz ama kusura bakmazsın dimi

• quote:

Bekliyoruz

Ben NomadCRY...

• quote:

Orijinalden alıntı: Masters4

quote:

Bekliyoruz

Ben NomadCRY...

Bekleyin bekleyin Sende hergün farklı bir üyelikten giriyorsun Uçtun iyice

Fatih abi kızacak bak görürsünüz Tüh AppUIDviewer'i eklemeyi unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 16 Ağustos 2010; 11:06:29 >

• app ekleye ekleye rof lar dolacak sığdıramıyacan bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

app ekleye ekleye rof lar dolacak sığdıramıyacan bak

Yok yok dolmaz. Stabiliteyi bozmadığımız sürece birşeycikler olmaz
  • quote:

quote:

quote:

Bekliyoruz

Ben NomadCRY...

Bekleyin bekleyin Sende hergün farklı bir üyelikten giriyorsun Uçtun iyice

Fatih abi kızacak bak görürsünüz Tüh AppUIDviewer'i eklemeyi unuttum

Arkadaşımın hesabı vardı bir tane.Ondan giriyordum onu banladılar ki neden olduğunu bile bilmiyorum ban sebebi yazmıyor.Hadi fake kullanımı olsa yazardı orada ama bi açıklama yok.

Sonra NomadCRY geçici üyelik adlı bir üyelk aldım.Fake kullanımı diye banladlar.
    Madem böyle yapacaksınız yetkili adminler o zaman ceza süremi neden durduk yere 4 günden 11 güne çıkarıyorsunuz.

Ama bu üyeliği banlamalarına hiçbir hakları yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelby Cobra -- 16 Ağustos 2010; 11:26:36 >

• Buraya da bi soralım belki bilen vardır.

Bu JAF a telefonu bağlayınca windows 7 sürekli driver buluyor ve kuruyor. Flashlarken bulamazsa yada hemen kurulmazsa flashlama yarıda kesiliyor telefon bulunamadı filan diyor.

Yahu bu driverlar neden her seferinde tekrar kuruluyor? Yok mu bunun bi çözümü? Bi sürücü paketi filan. Windows 7 deli mi edicek beni sürekli.

Hadi bakalım bilen var mı bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Buraya da bi soralım belki bilen vardır.

Bu JAF a telefonu bağlayınca windows 7 sürekli driver buluyor ve kuruyor. Flashlarken bulamazsa yada hemen kurulmazsa flashlama yarıda kesiliyor telefon bulunamadı filan diyor.

Yahu bu driverlar neden her seferinde tekrar kuruluyor? Yok mu bunun bi çözümü? Bi sürücü paketi filan. Windows 7 deli mi edicek beni sürekli.

Hadi bakalım bilen var mı bunu?

Ben biliyorum

Telefonu windows 7'de flashladım.Aynı sorunu bende yaşıyordum ve şöyle çözdüm.

İlk önce Ovi Suite'i falan sildim.Sonra JAF'ı kurdum.Sonra Ovi Suite'i tekrar kurdum.JAF çalışırken Ovi Suite'i disable ettim.Ve işleme devam ettim.Bunları yaptıktan sonra bir hata vermedi.

Sürekli driver arıyor çünkü JAF'la gelen driver eski.İlk önce JAF'ı kurup sonra Ovi Suite'i kurarsanız driver güncelleşmiş oluyor ve Win7 driver aramıyor.

NomadCRY...

• Tamam akşama bunu deniyeceğim firmware i kurmadan. Son Ovi Suite i de indiriyim bari bu arada.
  • Merhaba arkadaşlar paylaşımlarınızı uzun zamandır uzaktan takip ediyor ve yararlanıyorum emeği geçen herkese teşekkürler.

Bu CFW'yi flashladım telefonuma şu an kullanıyorum, ufak tefek sorunlar haricinde stabil ancak Aang67'nin düzenlediği şekli tam istediğim gibi olmuş yazdıklarına bakılırsa.

Bir de kurulumda standart olarak gelen zil ve mesaj seslerini değiştirdim ancak tekrardan bulamıyorum hangi klasörde acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provezza. -- 16 Ağustos 2010; 13:20:03 >
  • Aang67'nin yardımıyla CFW'de oynamalar yaptım.

Değişiklikler güzel oldu biraz bahsetmek gerekirse

Açılış kapanış resmini değiştirdim
    Yamaları ekledim
    ovi store kurulum dosyasını thinkchange/e ye attım.
    thinkchange/e ye opra mobile 10 ve brightlight'ı ekledim.
    Açılışta ilk kurulucaklara AppUID Wiever'ı ekledim.
    Temayı da değiştireceğim çalışıyorum
    widgetizer-cz2maker hatasını düzelttim.
    Fontu değiştirdim.
    Telefonu PC Suite modunda bağladığınızda MTP aygıtı kurulamıyor hatası almayacaksınız.
    Biraz daha geliştireceğim.

Saygılar
    Ben NomadCRY.
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelby Cobra -- 16 Ağustos 2010; 14:08:41 >

• JustBlack 5th teması varsayılan olarak ayarlandı.
    Web Tarayıcıda Forum DH, Maxi.CEP, Facebook ve 0.facebook.com yer imleri eklendi.
    LightCtrl sürüm yükseltildi ve artık Türkçe.
    BlueSpectrumHS BTSwitch ile birleştirildi. Artık yalnızca Bluetooth ikonunu sürükleyip bluetooth'u aktif-deaktif yapabileceksiniz.
    Açılış resmi ve sesi değiştirildi(aresmar'a teşekkürler.)
    FileBrowser ve AppUIDviewer eklendi.(Hacks klasörüne yerleşmektedir)
    c2zmaker yüklenmeme hatası düzeltildi.
    ION Battery Timer AutoInstaller'den kurmak için eklendi(Thinkchange yani..)
    Ram tüm programlar yüklüyken 60-64 MB arası.
    Font Nokia 5800 varsayılan Fontu olarak değiştirildi.

Şimdilik bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 16 Ağustos 2010; 13:40:34 >
  • quote:

JustBlack 5th teması varsayılan olarak ayarlandı.
    Web Tarayıcıda Forum DH, Maxi.CEP, Facebook ve 0.facebook.com yer imleri eklendi.
    LightCtrl sürüm yükseltildi ve artık Türkçe.
    BlueSpectrumHS BTSwitch ile birleştirildi. Artık yalnızca Bluetooth ikonunu sürükleyip bluetooth'u aktif-deaktif yapabileceksiniz.
    Açılış resmi ve sesi değiştirildi(aresmar'a teşekkürler.)
    FileBrowser ve AppUIDviewer eklendi.(Hacks klasörüne yerleşmektedir)
    c2zmaker yüklenmeme hatası düzeltildi.
    ION Battery Timer AutoInstaller'den kurmak için eklendi(Thinkchange yani..)
    Ram tüm programlar yüklüyken 60-64 MB arası.
    Font Nokia 5800 varsayılan Fontu olarak değiştirildi.

Şimdilik bu kadar

Bende biraz değişiklik yaptım.Yukarıda yazdım.

Şu BTSwitch ile bluespectrum'un birleştirilmesi güzel fikir.Bende öyle yapayım.

Bu arada açılış kapanış resimlerini ne yaptın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelby Cobra -- 16 Ağustos 2010; 13:54:50 >

• quote:

Onlara dokunmadım. Da sen öyle yaparsan ben böyle yaparsam birbirinin aynısı olacak ikisi de farkında değilsin
  • quote:

quote:

Onlara dokunmadım. Da sen öyle yaparsan ben böyle yaparsam birbirinin aynısı olacak ikisi de farkında değilsin

Yok fark kalmadığını biliyorum zaten paylaşmayı pek düşünmüyorum sonuçta çok bir fark kalmadı hem ilk paylaşan sensin sen paylaş.Ben kendim kullanmak için düzenledim CFW'yi.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.