Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    telefonu kapatmadanda duvar kağıdını değiştirebilirsin... Ev ekranını değiştir.. Duvar kağıdını değiştir.. Tekrar samsung ev ekranına dön.. OK...
  • Arkadaşlar ben her şeyi yapıyorum ama jaf emulatör çalışmıyor.Açması için tıkladığım şu uyarı çıkıyor error:can't load ft8u245.dll ve usb error hatası veriyor. nokia pc suite yüklümü olacak ben çözemedim kaç gündür jaf işini

Acaba programı aktifleştirmek gerek mi başka simgesine tıkladığımda key giriniz diyor.

Fatih bunu nasıl halledeceğim

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL &  PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 15 Ağustos 2010; 21:29:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

beyler bana sadece hack için gerekli dosyayı verirmisiniz ? ben böyle + şeyleri istemiyorum.
    sadece hack için lazım bana rompatcher uygulamarınıda werrısenız ıyı olur.

Ah gözüm o ne font öle ya.

Yazılım yüklemeden hack yapamazsın. v51 hack konusu var forumda oraya bakarsan modsuz yazılım var hackli.

link rica etsem ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

beyler bana sadece hack için gerekli dosyayı verirmisiniz ? ben böyle + şeyleri istemiyorum.
    sadece hack için lazım bana rompatcher uygulamarınıda werrısenız ıyı olur.

Ah gözüm o ne font öle ya.

Yazılım yüklemeden hack yapamazsın. v51 hack konusu var forumda oraya bakarsan modsuz yazılım var hackli.

link rica etsem ?

fontunu az küçültsen.. eğer böyle özelleştirilmemiş bir cfw istiyorsan biroltr nin cfw si var geri tusuna basıp v51 hacked adlı konuyu bulmanız gerekiyor. çok zor olmaması lazım

• fatih yine yapmışın yapacağını tema hakketen çok spesiyal olmuş eline sağlık teşekkürler. 25 haziran cwf n yüklü bende artık v60 çıkana kadar değiştirmem diyordum ama yine aklımızı çelecen galiba :)

şimdi yeni cwf ler için istek ve önerilerim şunlar:

1- açılış ekranı s60 olsun. font orjinal yada orjinali aratmayacak doğru ve estetik olsun.
    2-x-plore yi direkt kullanabilecek şekilde yamalar olsun ve c ye direkt müdehale edebilelim çünkü file browser de türkçe dil yok.
    3- sanırım fotoğraflar menüsünden phonetorch u kaldırmışsın başka yerde varmı bilmiyorum ama olsaydı iyi olurdu gerçi çok da önemli değil çünkü sonradan yüklemek kolay.

cpu mod şarjı çokmu azaltıyor pek net cevap veren olmamış farkedilecek derecede azaltmıyorsa sorun olmaz.

ARESMAR bahsettiğin ekranın yavaşça kararması konusuna bir ara bende fazlaca takmıştım. haziran cwf lerinde de vardır bu konum bir kaç post olarak ve kendim çözmüştüm gerçi sende çözdüğünü söylemişsin. bende battery extender i kullanıyordum şarj uzun gitmesi için ama baktım tüm ondaki ayarları kendim yapabiliyorum elle elle yapmaya karar verdim. ama bu konuyuda elle yapabilmeliydim ve bu yüzden üstünde çok durdum ve çözmüştüm. sen çözümü yazmamışsın ama ben yazayım isteyen faydalanır.

ışık zaman aşımı süresi o bahsettiğin hafif kararmaya geçiş süresi ondan sonrada 15 sn ki bu değişmez ve telefonun orjinal bir modu sanırım hafif kararmada kalma süresi ve son olarak tamamen karardıktan sonra bu toplam sürelerden sonra kalan tuş kilitlenme süresi. işte sıra bu. bunun böyle olduğunu çözünce konuyuda çözmüş oluyorsun :) ben bana göre ideal dizini şöyle ayarladım ışık zaman aşımı 10 sn ve buna doğal olarak bahsettiğim değişmez 15 sn kararmada kalma süresi ekleniyor ettimi 25 sn? ve tuş kilitlenme süreside 35 sn ye ayarladım. tam kararmadan sonra kaç sn kaldı? 10 sn. bu sürede olur ya karar değiştirip ekrana geri dönerim diye tolerans :) işte bu ayrıntıları çözse çözse bizim gibi deliler çözer :) ama bizim gibi deliler de olmasaydı medeniyet olmazdı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

fatih yine yapmışın yapacağını tema hakketen çok spesiyal olmuş eline sağlık teşekkürler. 25 haziran cwf n yüklü bende artık v60 çıkana kadar değiştirmem diyordum ama yine aklımızı çelecen galiba :)

şimdi yeni cwf ler için istek ve önerilerim şunlar:

1- açılış ekranı s60 olsun. font orjinal yada orjinali aratmayacak doğru ve estetik olsun.
    2-x-plore yi direkt kullanabilecek şekilde yamalar olsun ve c ye direkt müdehale edebilelim çünkü file browser de türkçe dil yok.
    3- sanırım fotoğraflar menüsünden phonetorch u kaldırmışsın başka yerde varmı bilmiyorum ama olsaydı iyi olurdu gerçi çok da önemli değil çünkü sonradan yüklemek kolay.

cpu mod şarjı çokmu azaltıyor pek net cevap veren olmamış farkedilecek derecede azaltmıyorsa sorun olmaz.

ARESMAR bahsettiğin ekranın yavaşça kararması konusuna bir ara bende fazlaca takmıştım. haziran cwf lerinde de vardır bu konum bir kaç post olarak ve kendim çözmüştüm gerçi sende çözdüğünü söylemişsin. bende battery extender i kullanıyordum şarj uzun gitmesi için ama baktım tüm ondaki ayarları kendim yapabiliyorum elle elle yapmaya karar verdim. ama bu konuyuda elle yapabilmeliydim ve bu yüzden üstünde çok durdum ve çözmüştüm. sen çözümü yazmamışsın ama ben yazayım isteyen faydalanır.

ışık zaman aşımı süresi o bahsettiğin hafif kararmaya geçiş süresi ondan sonrada 15 sn ki bu değişmez ve telefonun orjinal bir modu sanırım hafif kararmada kalma süresi ve son olarak tamamen karardıktan sonra bu toplam sürelerden sonra kalan tuş kilitlenme süresi. işte sıra bu. bunun böyle olduğunu çözünce konuyuda çözmüş oluyorsun :) ben bana göre ideal dizini şöyle ayarladım ışık zaman aşımı 10 sn ve buna doğal olarak bahsettiğim değişmez 15 sn kararmada kalma süresi ekleniyor ettimi 25 sn? ve tuş kilitlenme süreside 35 sn ye ayarladım. tam kararmadan sonra kaç sn kaldı? 10 sn. bu sürede olur ya karar değiştirip ekrana geri dönerim diye tolerans :) işte bu ayrıntıları çözse çözse bizim gibi deliler çözer :) ama bizim gibi deliler de olmasaydı medeniyet olmazdı :D

Aynen bende o şekilde çözdüm olayı sonradan :)

X-plore kullanmak istersen patch klasörüne open4all koyman ve aktif etmen lazım xplore başka türlü görmedi c de sistem dosyalarını, denedim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Arkadaşlar ben her şeyi yapıyorum ama jaf emulatör çalışmıyor.Açması için tıkladığım şu uyarı çıkıyor error:can't load ft8u245.dll ve usb error hatası veriyor. nokia pc suite yüklümü olacak ben çözemedim kaç gündür jaf işini

Acaba programı aktifleştirmek gerek mi başka simgesine tıkladığımda key giriniz diyor.

Fatih bunu nasıl halledeceğim

OGM_JAF_PKEY_Emulator_v_5.exe yi tıklayarak JAF programını çalıştırın.

Jaf kurulumu ile gelen kısa yollardan JAF ı çalıştırmak isterseniz bu hatayı alırsınız.

• Fatih kardeş, önceki sürümlerdeki gibi file browser eklimi v4'ün içersinde. Kurulumda bir sıkıntımı oldu ben göremedim.
  • fatih arkadaşım çok güzel bir çalışma olmuş sayende telefon birşeye benzedi.senden birşey isteyeceğim şu tuş titreşimini nasıl kapatacağız program var mı ne olur bana yardımcı ol.şimdiden teşekkürler
  • Fatih arkadaşım ellerine sağlık güzel çalışma olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsinakkulah

Fatih kardeş, önceki sürümlerdeki gibi file browser eklimi v4'ün içersinde. Kurulumda bir sıkıntımı oldu ben göremedim.

Genel çoğunluk 3cü parti yazılımlara gerek yok diyince FileBrowser da nasibini aldı.Dışarıdan kurabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4481

fatih arkadaşım çok güzel bir çalışma olmuş sayende telefon birşeye benzedi.senden birşey isteyeceğim şu tuş titreşimini nasıl kapatacağız program var mı ne olur bana yardımcı ol.şimdiden teşekkürler

Tercihler - Titreşimli uyarı - Kapalı

Tercihler - Dokunmatik ekran titreşimi - Kapalı

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan78

Fatih arkadaşım ellerine sağlık güzel çalışma olmuş.

Sağol kardeşim.

• Tamamdır Fatih kardeş, yazılım çok iyi 4x4 maşallah.Şarjıda gerçekten çabuk tüketiyor ( bu hıza olsun okadar).Cpu modsuz yazılımını bekliyorum. Çalışmalarında kolaylıklar dileğimle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

Room patch de hangileri aktif yapıcaz hepsinimi

bide başlangıç ta 4 program yüklenmesini göremedim bi sorunda çıkmadı. şimdi sorun olurmu..

Restart isteyene kadar beklemen gerekirdi.
    Rompatch+ dan hangilerini aktif etmek istersen onları edebilirsin.Senin seçimine kalmış.

Telefona yeni hack(installserver.exe) dosyalaı uygulandı.Rompatcherplus.exe dosyası değiştirildi.
    installserver.rmp ve open4all.rmp yamalarına artık gerekkalmadığı için bu yamalar patches klasöründen çıkartıldı.

@YERER @andruil ve @s.h.a. arkadaşlar 4-5-6 cı mesajlarınızı silerseniz sevinirim. bana ait olan 7ci mesaja CFW ile ilgili eklemeler yapmam gerekiyor.

tamam arkadaşım olur yeni girdim kusara bakma

• Fatih şimdiden flash dedikten sonra gelen ekrana evet diyiyorum fakat şu uyarıyı veriyor

Yukardaki uyarıyada evet dersem telefon bulunamadı yazısı çıkıyor ne yapmam gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 16 Ağustos 2010; 1:55:57 >
  • bu gelen uyarıya evetdedikten sonra power tuşuna bas dostum ;) bende de geliyor aynısı sorun yok ;)

f@tih kardeşim teşekkürler yükledim gayet güzel olmuş normal modu bekliyorum şarj sıkıntısı olmayan :) kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay26

bu gelen uyarıya evetdedikten sonra power tuşuna bas dostum ;) bende de geliyor aynısı sorun yok ;)

f@tih kardeşim teşekkürler yükledim gayet güzel olmuş normal modu bekliyorum şarj sıkıntısı olmayan :) kolay gelsin

Evet diyiyorum telefon aranıyor diyor ve bulamıyor.

Not: Telefonun açma kapama tuşuna basıyorum
  • quote:

Fatih şimdiden flash dedikten sonra gelen ekrana evet diyiyorum fakat şu uyarıyı veriyor

Yukardaki uyarıyada evet dersem telefon bulunamadı yazısı çıkıyor ne yapmam gerek

CRT308 deki tiki kaldırmanz ve sonrasıda tekrar flash'a basıp ardından tel açma tuşuna hafif bir dokunuş yapmanız gerekiyor.Tabii ki teliniz kapalıyken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Fatih şimdiden flash dedikten sonra gelen ekrana evet diyiyorum fakat şu uyarıyı veriyor

CRT308 deki tiki kaldırmanz ve sonrasıda tekrar flash'a basıp ardından tel açma tuşuna hafif bir dokunuş yapmanız gerekiyor.Tabii ki teliniz kapalıyken.

Yazılımı yükleme anlatımında driver kurulum sırasına göre yaptıysan sorun olmaması gerekir, biraz dkdokunusuna dikkat et daha fazla bas power tusuna hemen dokundurup çekersen olmayabilir.
    Edit: Screenshot tarayıcımda cıkmamıstı fatih gerekli acıklamayı yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tohr -- 16 Ağustos 2010; 2:19:57 >

• Tamam oldu power tuşuna zamanında basmıyormuşum ya da az basıyormuşum
  • Herşey iyi süper ama senin cfwlerde sevmediğim tekşey
    *** Boş menülerde KS çubuğu ve KS sayfa doluncaya kadar gözükmez.

yinede kullanıcam tabiki bunu
    teşekürler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.