Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun fontunu değiştirsek bile Opera Mobile 10 ile bir sayfa açınca CFW deki font ile gösteriyor. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Telefonun fontunu değiştirsek bile Opera Mobile 10 ile bir sayfa açınca CFW deki font ile gösteriyor. :(

Pf. Bir ara orijinal font'u CFW'ye eklemeyi denerim. Becerebilirsem atarım ÖM ile sende flaşlar kullanırsın.
  • ben spb mobile shell için tele dosya atıcam ama boş hafıza olmasına ragmen her 2 tarafada full dolu diyor kopyalama yapmıyor
    acaba cfw den dolayımı oldu
  • Ordan girme USB den depolama şeklinde bağla. Sürücülerden bi tanesi memory olarak açılcak flash disk gibi göreceksin hafıza kartını. Ordan yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Telefonun fontunu değiştirsek bile Opera Mobile 10 ile bir sayfa açınca CFW deki font ile gösteriyor. :(

Pf. Bir ara orijinal font'u CFW'ye eklemeyi denerim. Becerebilirsem atarım ÖM ile sende flaşlar kullanırsın.

Değiştirmek istediğim bi kaç şey daha var fontu, açılış animasyonu, ekran kararma modlu sanırım onu da kaldırmak istiyorum 30 sn sonra ne kadar uğraşırsan uğraş hemen kapanıyor uzatamıyorsun. Sanırım öğrenmem gerekecek rof ları açmayı modifiye etmeyi filan.
    :P
  • quote:

quote:

quote:

Değiştirmek istediğim bi kaç şey daha var fontu, açılış animasyonu, ekran kararma modlu sanırım onu da kaldırmak istiyorum 30 sn sonra ne kadar uğraşırsan uğraş hemen kapanıyor uzatamıyorsun. Sanırım öğrenmem gerekecek rof ları açmayı modifiye etmeyi filan.
    :P

Hallederiz

• 30 saniye olayını çözdüm sanırım. Oto Tuş Kilidi 30sn ye ayarlıymış. Ama ışıkla olan ilişkisi çok garip hiç farketmemiştim neyse.

Bu arada firmware de mesaj tonu james bond diyor ama görevimiz tehlike müziği çalıyor

Az sonra f@tih saldırcak bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 15 Ağustos 2010; 18:15:40 >
  • Acaba sarjdayken ev ekranında ki pil göstergesinde tepki olmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffa

Acaba sarjdayken ev ekranında ki pil göstergesinde tepki olmuyor..

BlueSpectrum v2 sürümünde geliyor o özellik
  • Onu diğer konudan yükleyeceyiz sanırım ?
  • quote:

Onu diğer konudan yükleyeceyiz sanırım ?

Fatih abi yapar birşeyler. Yapmayacak olsa bile kendiniz ev ekranını elinizle ekleyebileceksiniz.
  • bendemi sorun var. resim eklemişssin ama resimdeki programlar bende yok. ek olarak menüde dosya yöneticis var o da bende yok. nedendir bu?

autoinstallerden calıstırdım sorun düzeldi.. anlamadığım birşey teli ilk açtıgımda hata vermedi 4 installs fln yazdı ama....

sorun hala düzelmedi başka programlar kurmuş ovi store c2z widgetizer diğerleri yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 15 Ağustos 2010; 20:38:37 >
  • quote:

quote:

Onu diğer konudan yükleyeceyiz sanırım ?

Fatih abi yapar birşeyler. Yapmayacak olsa bile kendiniz ev ekranını elinizle ekleyebileceksiniz.

bekleyeceğiz ozaman..ben de sarj olmuyor mu diyorum menüye girdiğimde doldunu gördüm..böyle de bir sıkıntı yok bence.menüye gir bak
  • Arkadaşlar bakıyorum ve okuorum da artık ; sorun olarak algılanan problemleri kendi çabanızla çözümlediğinizi gözlemliyorum.Bu çok iyi bir gelişme
    O zaman kalan iki CFW yi yayınladıktan sonra ben de köşeme çekilebilirim artık

Sanırım 2 CFW yi yayınlama da bir günlük bir gecikme olacak.Çünki bu gece dışarıda olmam gerekecek.Artık yarın yayınlarım.

quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

bendemi sorun var. resim eklemişssin ama resimdeki programlar bende yok. ek olarak menüde dosya yöneticis var o da bende yok. nedendir bu?

autoinstallerden calıstırdım sorun düzeldi.. anlamadığım birşey teli ilk açtıgımda hata vermedi 4 installs fln yazdı ama..

O gördüğün progamların bir kısmı benim sonradan telime kurduğum programlar.Sizde olamaması normal.
    4 installs yazdıysa sornsuz bir kurulum yapmışsınız demektir.Keyfini çıkarın.

• Güzel Yapım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

O gördüğün progamların bir kısmı benim sonradan telime kurduğum programlar.Sizde olamaması normal.

sorun bende sanıyordum.resimleri görünce

teşekkürler firmware için.. diğer sürümleride bekliyoruz..

firmwareyi konuyu açtığınızda attım firmware atmadan 1 gün önce şarj etmiştim cihazı. hala o şarjla duruyor.mesajlar durmuyor telefonda kaç kere kapattım açtım hala aynı full..

ne zaman düşecek merak ediyorm :)

• quote:

Arkadaşlar bakıyorum ve okuorum da artık ; sorun olarak algılanan problemleri kendi çabanızla çözümlediğinizi gözlemliyorum.Bu çok iyi bir gelişme
    O zaman kalan iki CFW yi yayınladıktan sonra ben de köşeme çekilebilirim artık

Sanırım 2 CFW yi yayınlama da bir günlük bir gecikme olacak.Çünki bu gece dışarıda olmam gerekecek.Artık yarın yayınlarım.

quote:

bendemi sorun var. resim eklemişssin ama resimdeki programlar bende yok. ek olarak menüde dosya yöneticis var o da bende yok. nedendir bu?

autoinstallerden calıstırdım sorun düzeldi.. anlamadığım birşey teli ilk açtıgımda hata vermedi 4 installs fln yazdı ama..

Öğreniyoruz işte abim, çırağın oldum Senin sayende bu işlere merak saldım, artık başlıyorum. İlk olarak düzenlemeyle başlayacağım. Sonra yavaş yavaş işler yerine oturunca kendi CFW'me doğru yol alacağım Sen olmasan o merak sarmazdı beni Seni tanımayıp görmesemde acayip kanım ısındı

• quote:

quote:

sorun bende sanıyordum.resimleri görünce

teşekkürler firmware için.. diğer sürümleride bekliyoruz..

firmwareyi konuyu açtığınızda attım firmware atmadan 1 gün önce şarj etmiştim cihazı. hala o şarjla duruyor.mesajlar durmuyor telefonda kaç kere kapattım açtım hala aynı full..

ne zaman düşecek merak ediyorm :)

Merak etme Nokia'nın tüm telefonları böyledir.İlk başta uzun süre düşmez ama ilk diş düştükten sonra hızla azalmaya başlar.

Arkadaşlar banım açılana kadar geçici bir üyelik aldım.Nickimden anlamışsınızdır zaten. Ben NomadCRY...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY geçici üyelik -- 15 Ağustos 2010; 18:57:19 >

• bir sorum olacak. opera simgesi var bu BlueSpectrumHS ev ekranında..

bende opera mobile 10.1 beta kurulu. ve bu simge işlev görmüyor nasıl düzenliyebilirim?
  • quote:

bir sorum olacak. opera simgesi var bu BlueSpectrumHS ev ekranında..

bende opera mobile 10.1 beta kurulu. ve bu simge işlev görmüyor nasıl düzenliyebilirim?

Programın UID'ini AppUIDviewer gibi bir program aracılığıyla öğrenip shortcuts.xml dosyasını düzenleyerek halledebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.