Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Masters4

quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Bende biraz değişiklik yaptım.Yukarıda yazdım.

Şu BTSwitch ile bluespectrum'un birleştirilmesi güzel fikir.Bende öyle yapayım.

Bu arada açılış kapanış resimlerini ne yaptın?

Onlara dokunmadım. Da sen öyle yaparsan ben böyle yaparsam birbirinin aynısı olacak ikisi de farkında değilsin

Yok fark kalmadığını biliyorum zaten paylaşmayı pek düşünmüyorum sonuçta çok bir fark kalmadı hem ilk paylaşan sensin sen paylaş.Ben kendim kullanmak için düzenledim CFW'yi.

Fatih abinin iznini bekliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende biraz değişiklik yaptım.Yukarıda yazdım.

Şu BTSwitch ile bluespectrum'un birleştirilmesi güzel fikir.Bende öyle yapayım.

Bu arada açılış kapanış resimlerini ne yaptın?

Onlara dokunmadım. Da sen öyle yaparsan ben böyle yaparsam birbirinin aynısı olacak ikisi de farkında değilsin

Yok fark kalmadığını biliyorum zaten paylaşmayı pek düşünmüyorum sonuçta çok bir fark kalmadı hem ilk paylaşan sensin sen paylaş.Ben kendim kullanmak için düzenledim CFW'yi.

Fatih abinin iznini bekliyorum.

Biz de seni bekliyoruz hadi bakalım

• bende kurdum hadi bakalım . yanklız dikkatimi çeken bir şey şu tuş takımından *123 # yapınca arama yapıyor kontör sorgulamıyor . .bir sorun da pin kodunu girerken açılışta en alt sağ tuş boş gözüküyor . birde yazı yazarken alt tire boş gözüküyor .. şimdilik başka sorun yok gibi performans falan çok güzel teşekkürler fatih

birde bir sorun oldu galiba unutmadan söyliyim .kurduktan sonra 40 sn sonra reset atarken eror yazdı ama okuyamadım bişeye eror verdi ama neyse o kadar olsun nazarlığı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 16 Ağustos 2010; 15:39:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

bende kurdum hadi bakalım . yanklız dikkatimi çeken bir şey şu tuş takımından *123 # yapınca arama yapıyor kontör sorgulamıyor . .bir sorun da pin kodunu girerken açılışta en alt sağ tuş boş gözüküyor . birde yazı yazarken alt tire boş gözüküyor .. şimdilik başka sorun yok gibi performans falan çok güzel teşekkürler fatih

birde bir sorun oldu galiba unutmadan söyliyim .kurduktan sonra 40 sn sonra reset atarken eror yazdı ama okuyamadım bişeye eror verdi ama neyse o kadar olsun nazarlığı :D

Menüye girip yeşil tuşa basarsanız nrmal arama ekranı gelecek.

PİN ekranında o sorun normal. Orada # olması gerek ama o tamam ile aynı işlevi gördüğü için boş yapmış bir sorun yok

Error yazdı ise kurulum yanlış gerçekleşmiştir.Neyse olur mu yahu?Şunu yapacaksınız.Error vermemsi gerekiyor yoksa stabilite sorunları yaşarsınız.O kadar olsun deyip geçmeyin.

ilk açılışta 4 adet programın yüklenmesi gerekiyor.Bu programların yüklenmesinde bir hata aldığınızda veya tamamı yüklenmediğinde ; FileBrowser veya X-plore ile " C:\Data\AI.txt " dosyasını silin ve telefonu kapatıp açın.Yükleme tamamlanana kadar bekleyin.

• indirdim tam yüklicektim baktım herkes sarj az gidio dio vazgectim normal modu sabırsızlıkla bekliyorum...
    bu güzel olmuş işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbjk

indirdim tam yüklicektim baktım herkes sarj az gidio dio vazgectim normal modu sabırsızlıkla bekliyorum...
    bu güzel olmuş işte

aynen benim için de şarj önemli telefon normalde gayet hızlı daha hızlı yapıp da şarjını erken bitirmeye gerek yok ben şu anda v51 hackli sürümü kullanıyorum gayet memnunum şarj durumu bugün dördüncü gün ve hala 2 kamede var

ama Fatih abimiz normal modu bize sunduğu zaman yüklemeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

quote:

Orijinalden alıntı: mbjk

indirdim tam yüklicektim baktım herkes sarj az gidio dio vazgectim normal modu sabırsızlıkla bekliyorum...
    bu güzel olmuş işte

aynen benim için de şarj önemli telefon normalde gayet hızlı daha hızlı yapıp da şarjını erken bitirmeye gerek yok ben şu anda v51 hackli sürümü kullanıyorum gayet memnunum şarj durumu bugün dördüncü gün ve hala 2 kamede var

ama Fatih abimiz normal modu bize sunduğu zaman yüklemeyi düşünüyorum

Bence yüklemeyi düşünmenize gerek yok direk yükleyin.

Çünkü ev ekranı çok güzel.Sırf onun için bile yüklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelby Cobra -- 16 Ağustos 2010; 16:43:08 >

• quote:

Fatih abi, dün senin CFW ile oynarken kodlarında bir hata buldum CP z:\\data\\c2zmaker.sisx e:\\thinkchance\\widgetizer.sis bu şekilde duruyordu. Orijinal senin CFW bu. Dün indirdim. Test için olan değil yani. Sonra gerekeni yaptım, biraz da CFW'yi düzenledim. aresmar arkadaşımla test ettik, gayet güzel ve stabil oldu. Biraz daha kurcalayıp değiştireceğim. Açılış logosunu ve sesini değiştirdim(aresmar sağolsun), FileBrowser ekledim, JustBlack 5th temasını ekledim, Firebird 1.9 varsayılan yaptım, ION Battery Timer AutoInstaller(ThinkChange) içine ekledim. Orijinal fontu hallettim. PROViSUAL v.4.0 Edited by TLnY yazıyor birde *#0000# ye bakınca Eğer izin verirsen, arkadaşlara alternatif olması amacıyla, biraz daha değiştirerek-geliştirerek linki paylaşmak istiyorum. Ram 60-64 MB arasında, BTSwitch yüklü ve stabiliteden kesinlikle birşey kaybetmedi. Hatta JustBlack teması tam oturdu CFW'ye. Uçuyor mübarek. BlueSpectrum'da BTSwitch ekli olarak gelecek isteyen rahatlıkla ve anında BlueSpectrum ev ekranından Bluetooth açıp kapayabilecekler.

"CP z:\\data\\c2zmaker.sisx e:\\thinkchance\\widgetizer.sis" kodundaki yazım hatası son düzenlemeleri yaparken aceleden kaynaklandı.uyarın için teşekkürler.Gerçi bu kod hatasının CFW nin işleyişine bir tesiri yoktu.Sadece AutoInstaller ile Widgetizerin kurulmamasına sebep oluyordu.Söz konusu kodu düzelttim.Fresh temanın update çıkmış onu ekleyip ve cfw linkini yenileyeceğim.

Gelelim ,CFW editleme kısmına :
    3cü parti yazılımların azaltılması,mümkünse cfw içinde hiç üçüncü parti yazılım olmaması görüşleri ağırlık kazandığı için 3cü parti yazılımlar çıkartıldı.
    Görsel ağrlıklı bir CFW olması için orjinal font harici bir font kullanıldı.(ı'ydı ,ç'ydi. ( _ ) di) fonta kusur bulundu.

Şimdi siz benim yine kızdığımı ve sinirlendiğimi söyleyeceksiniz ama ben yine de söyleyeyim ; arkadaşlar benim hazırladığım cfw bu.Ama benim hazıladığım CFW budur diye üzerinde değişiklik yapma hakkınız yoktur demiyorum.CFW içinde istediğiniz değişikliği yapar ve kullanırsınız,isterseniz yayınlarsınız benden izin almanıza gerek yok.ayrı başlık açarak ; yayınladığınız CFW'ye sahip çıkıp bu cfw benim demenizi ve CFW'de kendi adınızı kullanmanızdır.
    Hatırlarsınız ; upakul'un Xtension'larında TR dil çıkarmak ve orjinal firmwarede bulunan Türkçe T9 dil dosyası (orjinal FWde olan dosya) ve EV ekranları için Türkçe dil dosyaları yoktu.Hazır TR dil dosyalarını koyup fixlemekten başka birşey yapmadım.Xtesion'lara tek bir kod veya program ekleyip çıkarmadım,hatalarını düzeltmedim.versiyonlarında,açılışında kapanışında düzeltmelerde bulnmadım.Bulunsaydım cfw ler xtension olmaktan çıkacaktı.Başlığa Fixed yazıp Sadece RAR dosyasına Changed-değiştirilmiş dedim.Düzenleme yapmış olsam CFW içine edited bile demez direkt adını değiştirir kendi imzamı atardım.Mesela cfw'ye ovi Maps 3.04 eklersiniz o cfw halen PROViSUAL v.4.0 dır.Ama bu konunun ilk mesajdaki link haricinde herhangi program eklenmiş orjinal açılış teması,açılış resimleri ve sesi değiştirilmiş ,kodlarında oynama yapılmış (hataları düzeltilmiş) olan cfw PROViSUAL v.4.0 olmaktan çıktığı gibi bana ait olmaz ve sorumluluğumda da değildir.

• Hocam sorumluluğu tabi ki size ait değildir. Ayrı başlıkta yayınlanmalıdır kesinlikl e katılıyorum ama Based on f@tih PROViSUAL v.4.0 yazmak da gerekir o başlığa. Sezarın hakkı sezara.

Dersen ki firmware e Provisual 4.0 demeyin hak veririm bu konuda sana kesinlikle.

Ama senin emeğinle pişirlmiş bir cfw bu bunuda sadece modifiye edip yayınlamak dikkat isteyen bişey. Senden de izin almak emeğe saygıdandır.
  • biroltr nin v51 ini yükledım bi sorum var ama o başlığa bakan yok sanırım.
    rom patcher ı açtığım zaman info ekranı gelıyor tamam dedikten sonra direk kapanıyor.
    ne yapmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Hocam sorumluluğu tabi ki size ait değildir. Ayrı başlıkta yayınlanmalıdır kesinlikl e katılıyorum ama Based on f@tih PROViSUAL v.4.0 yazmak da gerekir o başlığa. Sezarın hakkı sezara.

Dersen ki firmware e Provisual 4.0 demeyin hak veririm bu konuda sana kesinlikle.

Ama senin emeğinle pişirlmiş bir cfw bu bunuda sadece modifiye edip yayınlamak dikkat isteyen bişey. Senden de izin almak emeğe saygıdandır.

Ben lafı dolaştırdım;sen kısaca özetlemişsin..Teşekkürler.

Özel'de çok yoğunum arkadaşlar,Soru ve sorunlara daha sonra cevap vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faust13

biroltr nin v51 ini yükledım bi sorum var ama o başlığa bakan yok sanırım.
    rom patcher ı açtığım zaman info ekranı gelıyor tamam dedikten sonra direk kapanıyor.
    ne yapmam lazım.

Hafıza kartına patches klasörü aç içine yamaları at.işlem tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: faust13

biroltr nin v51 ini yükledım bi sorum var ama o başlığa bakan yok sanırım.
    ne yapmam lazım.

Hafıza kartına patches klasörü aç içine yamaları at.işlem tamam.

hocam o şekilde yaptım zatende rom patcher la etkinleştirmekmi gerekiyor.
    o patchlerden birinde kamera kaydı sırasında yanan ışık kapanır yazıyor.
    denemek ıcın baktım ışık yanıyordu.
  • quote:

"CP z:\\data\\c2zmaker.sisx e:\\thinkchance\\widgetizer.sis" kodundaki yazım hatası son düzenlemeleri yaparken aceleden kaynaklandı.uyarın için teşekkürler.Gerçi bu kod hatasının CFW nin işleyişine bir tesiri yoktu.Sadece AutoInstaller ile Widgetizerin kurulmamasına sebep oluyordu.Söz konusu kodu düzelttim.Fresh temanın update çıkmış onu ekleyip ve cfw linkini yenileyeceğim.

@fatih ne zamana yenilersin linkleri? Ben de yüklemeyi düşünüyordum. Ama daha bekleyeyim mi?
  • quote:

JustBlack 5th teması varsayılan olarak ayarlandı.
    Web Tarayıcıda Forum DH, Maxi.CEP, Facebook ve 0.facebook.com yer imleri eklendi.
    LightCtrl sürüm yükseltildi ve artık Türkçe.
    BlueSpectrumHS BTSwitch ile birleştirildi. Artık yalnızca Bluetooth ikonunu sürükleyip bluetooth'u aktif-deaktif yapabileceksiniz.
    Açılış resmi ve sesi değiştirildi(aresmar'a teşekkürler.)
    FileBrowser ve AppUIDviewer eklendi.(Hacks klasörüne yerleşmektedir)
    c2zmaker yüklenmeme hatası düzeltildi.
    ION Battery Timer AutoInstaller'den kurmak için eklendi(Thinkchange yani..)
    Ram tüm programlar yüklüyken 60-64 MB arası.
    Font Nokia 5800 varsayılan Fontu olarak değiştirildi.

Şimdilik bu kadar

Zahmet olmazsa (tabiki olacakta lafın gelişi) upload edip link verebilir misiniz? Özelden de olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

JustBlack 5th teması varsayılan olarak ayarlandı.
    Web Tarayıcıda Forum DH, Maxi.CEP, Facebook ve 0.facebook.com yer imleri eklendi.
    LightCtrl sürüm yükseltildi ve artık Türkçe.
    BlueSpectrumHS BTSwitch ile birleştirildi. Artık yalnızca Bluetooth ikonunu sürükleyip bluetooth'u aktif-deaktif yapabileceksiniz.
    Açılış resmi ve sesi değiştirildi(aresmar'a teşekkürler.)
    FileBrowser ve AppUIDviewer eklendi.(Hacks klasörüne yerleşmektedir)
    c2zmaker yüklenmeme hatası düzeltildi.
    ION Battery Timer AutoInstaller'den kurmak için eklendi(Thinkchange yani..)
    Ram tüm programlar yüklüyken 60-64 MB arası.
    Font Nokia 5800 varsayılan Fontu olarak değiştirildi.

Şimdilik bu kadar

Zahmet olmazsa (tabiki olacakta lafın gelişi) upload edip link verebilir misiniz? Özelden de olur.

Biraz beklemeniz gerek. Madem Fatih abi izin veriyor, ona saygısızlık etmeyecek şekilde gereğini yapacağım

• eline sağlık fatih kardeş bekliyoruz linkleri
    tebrik ve teşekkür ederim.
    selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

bana rompatcher in patch lerını daha ayrıntılı ve daha cok bulabılecegım bır adres werırmısınız sayın fatih bey:D

nomadCry senden rica etsem ?
  • teşekkürler arkadaşım sorunsuz şekilde kurdum dünden beri kullanıyorum fw' ni eline sağlık :)
  • jaf denen andır doğru düzgün kurulda da ben de yüklesem CFWyi
    kurulum yaparken hata geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 16 Ağustos 2010; 20:47:52 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.