Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar BTSwitch, FileBrowser, AutoInstaller gibi olmazsa olmaz programları paketleyip eklesek ilk sayfaya iyi olmaz mı? Yada paylaşabilirmisiniz?
  • hotfile'a giremiyorum. Navifirm de sunucuya baglanımyor :D O paketi baska nerden temin edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname__

hotfile'a giremiyorum. Navifirm de sunucuya baglanımyor :D O paketi baska nerden temin edebilirim?

Fatih'in konusundan v50 yazılımını indirebilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_39480996/tm.htm
  • arkadaşlar yedeklemeyi geri alırken hafıza kartındaki dosyalara birşey olmaz değil mi?
  • fatih abi jaf telefonu görmüyo çok uğraştım bütün usb girişlerine takdım kapattım açdım vs. yapmadığım şey kalmadı v3,5 i yükledim v4,0 yüklenmiyo :S
  • PROPER [ NORMAL MOD ] v4.0 Linki ilk sayfa ikinci mesaja yüklendi.

PROViSUAL sürümden FARKLARI :

1 - ORjiNAL FONT EKLENDi
    2 - FRESH^3 1.1_IND190 DEFAULT TEMA
    3 - CPU MODFİX YOK.

- Diğer tüm özellikler aynıdır.
    - v4.0 için başka mod çıkarmayacağım.Sadece bu iki mod olacak.Modlar yayınlandığı şekilde.Modlarda Başkaca düzeltme yapmayacağım.
    (Sadece PROViSUAL için FRESH^3 1.1_IND190 DEFAULT TEMA ekleyip linki değiştireceğim)
    - Modlarda isteyen istediği düzeltmeyi yapabilir,yayınlayabilir.Tek isteğim düzenlenip yayınlanacak modlarda adımın kullanılmaması.
    - 5800 v51-v4.0 ile tüm mod çalışmalarımı sona erdirdim.Bundan sonra çıkabilecek firmware güncellemeleri için mod - hack çıkarmayacağım.
    - v4.0 'ın hazırlanmasında bana yardımlarını esirgemeyen ; emperor1907 - Aang67 - NomadCRY - TheWorldLord arkadaşlarıma kucak dolusu teşekkürler.
    - Forumdan ayrılmıyorum,sorulara sorunlara cevap vereceğim.
    - Yukarıda da yazdığım gibi;modlarda şu da olsaydı ,şu da çıkarılsaydı, açılış ekranı niye böyle veya j harfi kalın ş harfi ince gibi sorulara da yanıt vermeyeceğim.
    - Modlar bu şekilde arkadaşlar.modları kurarak yüklendiğinde gelen özellikleri kabul etmiş oluyorsunuz.
    - Modlara +/- özellik katmayacağım.isteyenler kendileri yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 17 Ağustos 2010; 2:23:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

PROPER [ NORMAL MOD ] v4.0 Linki ilk sayfa ikinci mesaja yüklendi.

1 - ORjiNAL FONT EKLENDi
    3 - CPU MODFİX YOK.

- v4.0 için başka mod çıkarmayacağım.Sadece bu iki mod olacak.Modlar yayınlandığı şekilde.Modlarda Başkaca düzeltme yapmayacağım.
    (Sadece PROViSUAL için FRESH^3 1.1_IND190 DEFAULT TEMA ekleyip linki değiştireceğim)
    - Modlarda isteyen istediği düzeltmeyi yapabilir,yayınlayabilir.Tek isteğim düzenlenip yayınlanacak modlarda adımın kullanılmaması.
    - 5800 v51-v4.0 ile tüm mod çalışmalarımı sona erdirdim.Bundan sonra çıkabilecek firmware güncellemeleri için mod - hack çıkarmayacağım.
    - v4.0 'ın hazırlanmasında bana yardımlarını esirgemeyen ; emperor1907 - Aang67 - NomadCRY - TheWorldLord arkadaşlarıma kucak dolusu teşekkürler.
    - Yukarıda da yazdığım gibi;modlarda şu da olsaydı ,şu da çıkarılsaydı veya j harfi kalın ş harfi ince gibi sorulara da yanıt vermeyeceğim.
    - Modlar bu şekilde arkadaşlar.modları kurarak yüklendiğinde gelen özellikleri kabul etmiş oluyorsunuz.

beklediğimize değdi teşekkürler fatih kardeşim

• abi en sonunda gördü bilgisayar herşey için çok teşşekürler keşke bizlere v51 gibi ara bi version ile değilde v60 gibi bi final tam bi version ile veda etsen :'(
  • CPU MODFİX YOK. ne oluyor ben normal modumu yükleyeceğim tekrar zaten dün yeni v4 olanı yükledik :-) Aradaki fark nedir ?
  • fatih herşey için teşekkürler....inşallah kararından dönersin ve bizleri yeni cfw siz bırakmazsın.. Sana özel yaşamında basarılar hocam
  • ilk kez hack yaptım o da provisual oldu gerçekten çok güzelmiş emeğine sağlık..
  • quote:

1 - ORjiNAL FONT EKLENDi
    3 - CPU MODFİX YOK.

- Yukarıda da yazdığım gibi;modlarda şu da olsaydı ,şu da çıkarılsaydı, açılış ekranı niye böyle veya j harfi kalın ş harfi ince gibi sorulara da yanıt vermeyeceğim.

biz bişi yapmadık abi =) bu güzel fw için biz tşk ederiz =)

• quote:

1 - ORjiNAL FONT EKLENDi
    3 - CPU MODFİX YOK.

Emeğine Sağlık
    Kızdırıp küstürmesinler seni ayıp oluyor
    kırmızıyla alıntında belirttiğim cümlede kırgınlık sezdim sonuçta beğenen yükler beğenmiyen yüklemez sen yinede içinden geldiği gibi CFW hazırla bence. Ben bile senin CFW kuruyorum inceliyorum sonuçta çeşitlilik güzel kimi görsellik ister ayrı bi hava ister eşe dosta tanıdığa değişik CFW kurmak iyi oluyor Hem beni büyük bi zahmetten kurtarıyorsun...
    Bu CFW artık oturmuş editlemeye gerek yok yeni yazılımda artık bakalım hayırlısı Aldırma herkese...

• Çok teşekkürler. Emeğin büyük. Bizim için bi sürü şeyi hazır hale getirdin. Tabi çoğumuzun yapamayacağı şeyleri de ekledin. Keşke devam etseniz. İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

1 - ORjiNAL FONT EKLENDi
    3 - CPU MODFİX YOK.

Emeğine Sağlık
    Kızdırıp küstürmesinler seni ayıp oluyor
    kırmızıyla alıntında belirttiğim cümlede kırgınlık sezdim sonuçta beğenen yükler beğenmiyen yüklemez sen yinede içinden geldiği gibi CFW hazırla bence. Ben bile senin CFW kuruyorum inceliyorum sonuçta çeşitlilik güzel kimi görsellik ister ayrı bi hava ister eşe dosta tanıdığa değişik CFW kurmak iyi oluyor Hem beni büyük bi zahmetten kurtarıyorsun...
    Bu CFW artık oturmuş editlemeye gerek yok yeni yazılımda artık bakalım hayırlısı Aldırma herkese...

+1 Aslında f@tih abi kızgınlığından değil de, ne bilim artık yani insan bi yere gelince kafası kaldırmamaya başlıyor. bana kalırsa yeni cfw yapmasına da gerek yok. böyle iyi bence. Ha bakarsın v60 dan önce v52 gibi değişik bir sürüm çıkar o zaman ne yapar bilemem.

• f@tih ve biroltr arkadaslarım sizlere ne kadar cok tesekkur etsek azdır bızımle tum bılgılerınızı zamanlarınızı fazla fazla ayırarak paylastınız sızlere cok sey borcluyuz kusmeden paylasmaya devam edin sızı takdır eden cok ınsan var sızı sacma sapan elestıren bu ısten hıc anlamayan bı suru ınsana ınat sızın emeklerınıze tesekkur edenlere karsılık olarak paylasıma devam...
  • Bi konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorum. Yazılımla ilgili en çok eleştiriyi ben yaptım. Burada bi kaç kişi yorum yapmış "sizi saçma sapan eleştirenlere kulak asmayın" vesaire diye. Ya da kırmızıyla yazdığın yerlerde alınmışsın belli diyerek ben kastedildim.

Ben de bunu üzerime alındım haliyle. Eleştirmek yasak mı? Sonuçta bu yazılım yayınlanıyor niçin? Başkalarıda faydalansın diye. Tüm dünyada herhangi bir ürün müşterisinin eleştiri ve yorumlarıyla şekillenir. Tüm CFW'lerde aynı şekilde. Bir şeyi anlamak lazım eleştiri kötü birşey değildir. Saygı çerçevesinde yapıldığı sürece tabii ki. Eleştirileri dikkate alıp almamakta zaten CFW'yi yapanın insiyatifindedir. Kimse neden böle yapmadan demiyor kendi fikrini söylüyor sadece.

Burada eleştirilerime katlanamayan varsa okumasın. Ama f@tih'in benim eleştirilerim yüzünden kırıldığını hiç ama hiç sanmıyorum.

F@tih'in zaten yaşının benim yaşıma yakın olduğunu tahmin ettiğimden, olgunlukla yaklaştığınıda tahmin ediyorum eleştirilerime. Bunu anlamayanlar ise anlamsız yorumlar yapmasınlar rica ediyorum.

• f@tih hocam haklı herkesi memnun edemezsin bugüne kadar çıkardıgı cfw leri denedim ve hepside gayet başarılıydı ki biroltr hocamın da cfw leri bir o kadar güzeldi üstat zaten biroltr

f@tih hocamada cok tesekkür ederim benim gibi yükleyen belki yüzlerce kisinin takdirini iyi niyetini kazandı yüzünü göremesekte. Özel yasantında mutluluklar sizin olsun hocam
  • Fatih abi bizim için bir zevkti. Umarım hayatında başarılı olursun ve mutlu yaşarsın. Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa biz her zaman buradayız
  • fatih modu yeni yükleyebildim.sayende telefondan sıkılmıyoruz herşey 10 numara olmuş tebrik ederim seni.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.