Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazı yazarken * tuşuna bastığımızda " _ " karakteri görünmüyo boş görünüyo ama çalışıyo . Sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

Nokia Default Internet Tarayıcısı döndürme kontrolü kapatıldı

hm neden böyle oldu

Fazladan kalmış orada,uyarı için teşekkürler.yok öyle bişey

quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

Arkadaşlar Ayarlar- kişiseldeki Widget nedir bilmiyorumda

BluespectrumHS kullanmak istemeyip başka gadget.swf leri yüklediğinizde o kısım size gerekecek.o yüzden çıkartılmadı.BluespectrumHS ye ait dosyaları silip başka gadget.swf lere ait dosyalarda(genelde tek çalışan gadget.swf ) işinize yarayacak.kullanmasanız da durmasının sizin için bir zararı yok.Takıntı yapmayın

quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

fatih abi cpu modsuz çıkarıcak mısın

Çıkaracağım.ilk mesajın sonuna da yazdım

teşekkürler abicim htc tsunami çok güzel bu arada dailyde görmüştm

• Fatih kardeş öncelikle teşekkür ediyorum, gerçekten çok kaliteli olmuş.Biraz önce yükledim, başarılarının devamını diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsinakkulah

Fatih kardeş öncelikle teşekkür ediyorum, gerçekten çok kaliteli olmuş.Biraz önce yükledim, başarılarının devamını diliyorum.

Teşekkürler kardeşim.

quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

yazı yazarken * tuşuna bastığımızda " _ " karakteri görünmüyo boş görünüyo ama çalışıyo . Sorun yok

Kullandığım fonttan kaynaklı çok ufak bir sorun.Bu hatayı daha önceden NomadCry söylemişti test aşamasında.
    E:\Resource\Fonts klasörü oluşturup içine orjinal font koyarsanız sorun kalmıyor.

Sahi NomadCry'a ne oldu ?

@Haddat @TheWorldLord @tahsinakkulah Teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Emeklerin için teşekkürler f@tih. Yarın kuracağım büyük ihtimalle.

İki sorum olacak kurmadan önce. Ben arşive baktım rofs2 ve rofs3 var. uda dosyası yok upakul firwmarelerinde boş uda dosyası da olurdu ekstra gereksiz programlar olmasın diye boş uda koyuyorum diyordu hep. Bu konu nedir tam olarak aydınlatırsan sevinirim. (benim navifrimden indirdiğim şu dosyadan bahsediyorum RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx)

Bir de install server ı hemen dahil etmişsin çok sevindim. Galeri mod u yok dimi bunda yani müziği wallpeperı resimleri ayrı yere koyup galeriyi kalbalıklaştırmdan bakma olayı yani.

Şimdiden teşekkürler denemek için sabırsızlanıyorum

Eğer bahsettiğin buysa fotoğraflar içinde galeri modu var.
    Şüphen olmasın benim CFW'de de gereksiz hiçbirşey yüklenmiyor.Herkesin yoğurt yiyişi değişiktir.o dosyada rompatch+ bileşenleri bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 15 Ağustos 2010; 2:28:55 >

• quote:

Benimle ve bir arkadaşla tartışmasından dolayı oldu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebeastmaster -- 15 Ağustos 2010; 2:32:32 >
  • NomadCRY sanırım konudışı forumundaki bi konusundan dolayı uzaklaştırıldı.

bu arada nokia orjinal fontu sende varsa paylaşırmısın yoksa da araştırırım sorun değil.
  • oo teşekkürler kurdum şimdi...

açılış gifinin kalitesi biraz düşük geldi bana. birde telefon açılınca hafıza kartında güvenilmeyen yazılım bulundu vs dedi ama aldırış etmedim.

tema ve ev ekranı mükemmel görünüyor. diğer özelliklere bakıyorum simdi :)

++

telefonda aşırı bir hızlanma var. çok süper olmuş ellerine sağlık. bakalım şarj kaç gün gidecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 15 Ağustos 2010; 4:39:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ümmet Çivi

quote:

Benimle ve bir arkadaşla tartışmasından dolayı oldu sanırım

AllahAllah

quote:

NomadCRY sanırım konudışı forumundaki bi konusundan dolayı uzaklaştırıldı.

bu arada nokia orjinal fontu sende varsa paylaşırmısın yoksa da araştırırım sorun değil.

http://rapidshare.com/files/412999368/FONT_ORJINAL.rar
    buyur kardeşim sadece 10 indirme.

quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

oo teşekkürler kurdum şimdi...

açılış gifinin kalitesi biraz düşük geldi bana. birde telefon açılınca hafıza kartında güvenilmeyen yazılım bulundu vs dedi ama aldırış etmedim.

tema ve ev ekranı mükemmel görünüyor. diğer özelliklere bakıyorum simdi :)

++

telefonda aşırı bir hızlanma var. çok süper olmuş ellerine sağlık. bakalım şarj kaç gün gidecek :)

Teşekkürler kardeşim.o kalitesiz gif tam 2Mb.ona yer ayarlayasıya kadar canım çıktı
    Yazılım sorunu.hafıza kartında sis vardır ona demiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 15 Ağustos 2010; 2:51:08 >

• font için teşekkürler.

c de boot klasörüne istediğimiz anim gif i filan koyma modu var mı v4.0de?
  • quote:

font için teşekkürler.

c de boot klasörüne istediğimiz anim gif i filan koyma modu var mı v4.0de?

Birşey değil kardeşim.Birol kardeşimin konusu olacaktı bu konuda;istersen bir araştır.
  • Fatih kardeş bluespectrumHS 'de numara çevirirken, mesela *#0000# yaptığımızda ve *123# yaptığımızda bir faaliyet yok.
  • quote:

Fatih kardeş bluespectrumHS 'de numara çevirirken, mesela *#0000# yaptığımızda ve *123# yaptığımızda bir faaliyet yok.
    gadget.swf lerde o özellik yok.sonuçta gadget.swf .
    istikamet dailymobile
  • quote:

Fatih kardeş bluespectrumHS 'de numara çevirirken, mesela *#0000# yaptığımızda ve *123# yaptığımızda bir faaliyet yok.

Menu+ yeşil tuşa basarak yaparsan oluyor... hayırlı sahurlar...

Bir kişi daha bulursak bir masa kurarız artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haddat -- 15 Ağustos 2010; 3:30:58 >
  • Flash HS lerin çeviricilerinden yapamazsın orjinal çeviriciyi kullanman lazım. ana menüye girip yeşil tuşla gir.

3lü pişti olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 15 Ağustos 2010; 3:27:42 >
  • Teşekkürler Haddat ve fatih, sizlerede hayırlı sahurlar.
  • CPU mod dışında yazılım tüm ev ekranları görselliği performansı ile iyi
    CPU mod kodunu çıkarırsan iyi olur çok aşırı hızlı pil tüketimi oluşturmuş tabi bi öneri sadece bu sonuçta modifiye edene karışmak huyum değildir

Güzel olmuş emeğine sağlık. Diğer cihazıma kurdum. Ama CPU mod çıkarıp yeniden CFW atabilirim yada uğraşmayım hiçç sen eklersin yakın zamanda sen ekleyene kadar ben CFW deneyim kurcalayım...

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

CPU mod dışında yazılım tüm ev ekranları görselliği performansı ile iyi
    CPU mod kodunu çıkarırsan iyi olur çok aşırı hızlı pil tüketimi oluşturmuş tabi bi öneri sadece bu sonuçta modifiye edene karışmak huyum değildir

Güzel olmuş emeğine sağlık. Diğer cihazıma kurdum. Ama CPU mod çıkarıp yeniden CFW atabilirim yada uğraşmayım hiçç sen eklersin yakın zamanda sen ekleyene kadar ben CFW deneyim kurcalayım...

Beğendiğine sevindim birol ustam

CpuMod'suz çıkarıcam ;hayırlısı ile bu akşama yetiştirmek istiyorum.Herkese iyi sahurlar arkadaşlar.Bugünlük benden bu kadar

• f@tih hocam hayırlı olsun yeni sürüm "PROVISUAL" gerçekten çok karizma isim olmuş inşallah batarya optimizeli olanı yükleyip kullanırız kolay gelsin...
  • Hayırlı olsun Fatih abi, CPU modsuz CFW bana göre değil Nihayet yayınlayabildin
  • usta cpu modlu veya modsuz olunca ne gibi fark olur

bi de 16.08.2010 0:00 a kadar PROPER ve NORMALMOD olmak üzere iki adet daha CFW eklenecek. demişsin bunlar arasındaki farklar da ne mesela benim için önemli olan şarjın iyi gitmesidir modlu modsuz hangisini kullanmalıyım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.