Şimdi Ara

Finlandiyalılar nasıl bir insan böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlığın biraz tuhaf olduğunu biliyorum ama arkadaşlar baya uzun bi süredir Omegle'dan tanıştığım Fin bir arkadaşım vardı. Gayet de hoşshobet birisiydi. Yazışması olsun mikrofonda muhabbeti olsun aşırı sıcakkanlı olan kız. Geçenlerde ailesiyle bilirkte Türkiye'ye gelmişlerdi. Sağolsun beni görmek istemiş öyle geldiler. Ama hiç netteki konuştuğum kız gibi değildi. Bir insan nasıl bu kadar soğuk olur? Netteki halinden hiç eser yok. Ne iştir anlamadım. Özetle hiç Omegle'da samimi olmalarına bakmayın, gerçekten aşırı soğuk insanlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Escarpion

Başlığın biraz tuhaf olduğunu biliyorum ama arkadaşlar baya uzun bi süredir Omegle'dan tanıştığım Fin bir arkadaşım vardı. Gayet de hoşshobet birisiydi. Yazışması olsun mikrofonda muhabbeti olsun aşırı sıcakkanlı olan kız. Geçenlerde ailesiyle bilirkte Türkiye'ye gelmişlerdi. Sağolsun beni görmek istemiş öyle geldiler. Ama hiç netteki konuştuğum kız gibi değildi. Bir insan nasıl bu kadar soğuk olur? Netteki halinden hiç eser yok. Ne iştir anlamadım. Özetle hiç Omegle'da samimi olmalarına bakmayın, gerçekten aşırı soğuk insanlarmış.
  • Seni görünce çekinmiştir ya da sen aşırı sıcak davranınca rahatsız olmuştur
  • Nasıl bu kanıya vardın aç biraz daha konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Park

quote:

Başlığın biraz tuhaf olduğunu biliyorum ama arkadaşlar baya uzun bi süredir Omegle'dan tanıştığım Fin bir arkadaşım vardı. Gayet de hoşshobet birisiydi. Yazışması olsun mikrofonda muhabbeti olsun aşırı sıcakkanlı olan kız. Geçenlerde ailesiyle bilirkte Türkiye'ye gelmişlerdi. Sağolsun beni görmek istemiş öyle geldiler. Ama hiç netteki konuştuğum kız gibi değildi. Bir insan nasıl bu kadar soğuk olur? Netteki halinden hiç eser yok. Ne iştir anlamadım. Özetle hiç Omegle'da samimi olmalarına bakmayın, gerçekten aşırı soğuk insanlarmış.

Hocam bilerek yanlış yazmadım yazarken elim kaymış ama yine de sağol

Ayrıca Rammstein hocam, ben de gayet normal davrandım. Zaten normalde de kızları rahatsız edecek derecede samimi davranmam. Çok tuhaf bir soğukluk. Konuşuyorsun, duvara konuşur gibi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gold Kick

Nasıl bu kanıya vardın aç biraz daha konuyu

Dediğim gibi internetteyken susmak bilmeyen kız yüzyüzeyken aşırı soğuk. Soğuktan kastım bana karşı değil. Komple dışarıya karşı. Konuşuyorsun, duvara konuşmuş gibi hissediyorsun. Fince bir kaç kelime söylüyorsun; ne var bunda diyip geçiyor. Bir tuhaflar.
  • quote:

quote:

Dediğim gibi internetteyken susmak bilmeyen kız yüzyüzeyken aşırı soğuk. Soğuktan kastım bana karşı değil. Komple dışarıya karşı. Konuşuyorsun, duvara konuşmuş gibi hissediyorsun. Fince bir kaç kelime söylüyorsun; ne var bunda diyip geçiyor. Bir tuhaflar.

İlginç finlandiyadan kzı geliyor ve seni görmek istiyor ve sonra soğuk davranıyor??

bence senn tipini beğenmemiş
  • Beni görmek için gelmedi Türkiye'ye gelmişken görmek istedi. Tipimi zaten biliyor hocam da neden direkt olayı tipe bağladın? Kızın zaten birlikte olduğu birisi var
  • bazıları böyledir dostum , nereli olduğuyla alakası yok , telefonda bülbül kesilir ama yüz yüze iki kelime etmeye gelince konuşamaz cool gibi davranmaya çalışır , finlandiyalı olmasıyla alakası yok bence
  • quote:

Beni görmek için gelmedi Türkiye'ye gelmişken görmek istedi. Tipimi zaten biliyor hocam da neden direkt olayı tipe bağladın?Kızın zaten birlikte olduğu birisi var

Doğrusunu yapmış o zaman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: admiral9999

bazıları böyledir dostum , nereli olduğuyla alakası yok , telefonda bülbül kesilir ama yüz yüze iki kelime etmeye gelince konuşamaz cool gibi davranmaya çalışır , finlandiyalı olmasıyla alakası yok bence

Cool gözükme çabası içindeymiş gibi de bir soğukluk değil hocam aslında. Kendi karekteri soğuk gibi. Dediğin gibi yüzyüzeyken soğuk ama nette bülbül kesiliyor.

Ayrıca quas hocam; Kızın soğukluğu sevgilisinden dolayı olan bir soğukluk değil. Ama bir şey sorunca bile cevap vermemek biraz tuhaf değil mi?
  • Kız olması açıklıyor meseleyi. Topu böyle bunların demek ki.
  • quote:

GoldPunch'ın fake'i

• quote:

Finlandiyalılar nasıl bir insan böyle?

Haklısın, başlık tuhaf...
  • Genelde soguk olurlar finliler
  • Bunu neden ona sormadın ki?
  • Birisi soğuk davrandı diye bütün ülke hakkında böyle yorum yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brooklynn

senin kız olmamıs
    cok sıcakkanlılar

Benim kız diye bir olay yok zaten hocam ortada. Her kıza benim gözüyle bakarsak ohoo
  • tipini çok merak ettim bi resim koy kız haklı mı değilmi anlaşılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

tipini çok merak ettim bi resim koy kız haklı mı değilmi anlaşılır

Tiple alakasını çözemedim hocam? Kıza asılan yok sonuçta.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.