Şimdi Ara

FIRAT ELEKTRONIK VE LG G5 TELEFONUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 22 mayısda LG G5 telefon aldım ve sım kart gırısını zorlamamdan dolayı 2 hafta sonra garanti dışı olarak 280 tl ucretle bırlıkte telefonumu Fırat Elektronıge verdım. Aslında 7 haziranda aldıgım dukkana verdım ama Fırat Elektronıge 15 haziranda ulaşmış.Cıhaz takıbınden bakıyorum malzeme eklendı stok kodu ....... falan dıye bır suru kod var. Sozleşmede yazan ıse max. 20 iş günü. Bugün cumartesileri dahil ettim ve bayram tatili olarak 3 günü çıkardım ve tam 25 gün oldugunu farkettim. Fırat Elektronıgı aradıgımda sureklı meşgul çalıyor. Daha once telefonu Fırat Elektronıge verıp gecıkınce 0 kutu olarak teslım alan var mı? Veya ben bu durumda ne yapmalıyım çünkü telefonu ben 2 hafta kullandım ve 6 haftadır falan telefonum serviste. Artık bana tamırlı telefon gondermelerınden umudumu kestım. 0 kutu veya telefonumu tamırlı olarak gerı almak için ne yapmalıyım. ÇARESIZIM LUTFEN .

• distribütör garantili olmayan telefon garantisiz gibi bir şeydir lütfen bunu unutmayın
  • O ne demek oluyor
  • Soğuk su

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sim kart girisini nasil zorladin, sim kart ile alakali kronik sıkıntı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Darbe oluyordu neredeyse bugunlerde çalışan firma yok gibi merak etme pazartesiden sonra ulaşırsın.
  • Sim karti zorlamak benim hatam . Igneyle cikarttim sim karti yerlestirdim tekrar yuvasina oturturken ters taktim ve orasi kirildi.

Hayir yani numaraya hic ulasamiyoduk ve bugune kadar zaten gelmeliydi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20 iş günü içinde (iş günlerine cumartesileri dahil değil sadece hafta içi) telefon kargolanmazsa yenisini veya para iadesi talep etme hakkınız var.Tüketici hakları mahkemesine başvurabilirsiniz.
  • soğuk su
  • Yine de ithalatcı garantili telefon almak risktir bana göre. umarım hallolur.
    Hallolmaz ise tüketici heyetine, şikayetvar.com'a başvur
  • Tamam simdi bi bakiyim pazartesi hallolmassa yazcam sikayetvar.com 'a ,
    sagol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.