Şimdi Ara

FİRE DRAKE'YE İLK GİRECEKELERE YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CzArena

Arkadaşlar Ben Kayıt OLurken 2 Günlük Pre Vardı Şuan İndirmeyi Durdurdum %87 de Şuan Pre Yok Girersem İtem Vericeklermi?

evet kayıt olduğun zaman pre varsa 500m + 1gb para full +8 shell veriolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: CzArena

Arkadaşlar Ben Kayıt OLurken 2 Günlük Pre Vardı Şuan İndirmeyi Durdurdum %87 de Şuan Pre Yok Girersem İtem Vericeklermi?

tabiki verecekler eğer yeni char açıp 3 günlük almadıysan tabi normal pre varken ayıt olduysan hiç durma indir item ve charın seni bekliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofearx

quote:

Orjinalden alıntı: brsayhan

quote:

bunlar haricinde sorununuz olursa yardımcı olurum kolay gelsin

Arkadaşım ben 2 tane acoountla oyuna giriyorum ama 2sinde de 60 lvl char yok. Hatta hiç char yok
    Yeni açmam gerekiyor. Var mı bunu düzeltebilmmenin yolu? (2 side 3 günlük bronzdu)

sevgili dostum malesef yok herkes senin taktiği uyguladı ve adamlar bu karşı char vermedi yapılacak birşey yok ama indirmişken yeni bi char aç ve oyna benim adım knight5657 paRA VE item konusunda yardımcı olurum

Valla item konusunda yardımcı olursan oynarım
    Zaten açtım 1 tane "imOnYou" nick.
    İsteyen birisine diğer hesabımı vereyim hiç acoount almamış olana

• Şimdi bende lvl 60 paladin var ben bi yan char açsam nası oLcak acaba? lvl 60 yapsalar
  • dostum benim class rogue 250m param kaldı seve seve veririm nickim kinght5657 pm ini bekliyorum ama şuan oyunda değilim 1 saat içinde gircem 250 up için yeter en azından üstünü dizeriz :)
  • quote:

dostum benim class rogue 250m param kaldı seve seve veririm nickim kinght5657 pm ini bekliyorum ama şuan oyunda değilim 1 saat içinde gircem 250 up için yeter en azından üstünü dizeriz :)

Çok sağol kardeş

BETADA ACOOUNTUNU OLMAYANA BİR TANE ACOOUNT VERECEM YOK MU İSTEYEN MESAJIMDAN İLK ALINTI YAPANA VEREYİM
  • quote:

quote:

dostum benim class rogue 250m param kaldı seve seve veririm nickim kinght5657 pm ini bekliyorum ama şuan oyunda değilim 1 saat içinde gircem 250 up için yeter en azından üstünü dizeriz :)

Çok sağol kardeş

BETADA ACOOUNTUNU OLMAYANA BİR TANE ACOOUNT VERECEM YOK MU İSTEYEN MESAJIMDAN İLK ALINTI YAPANA VEREYİM

senin class ne? brsayhan ona göre shell basim :) ama söylim +7 s.... olmuyo o işin garibi bana +8 kafalık vermedi bende b çanta aldım shell kafalık +6 14 tane seri bastım hiç biri +7 olmadı trinamı lazım ne :) bende +6 taktım ulan ko illa bi yerden kazık atıyo iyimi hehe +6 shell takım dizeriz sana

• quote:

senin class ne? brsayhan ona göre shell basim :) ama söylim +7 s.... olmuyo o işin garibi bana +8 kafalık vermedi bende b çanta aldım shell kafalık +6 14 tane seri bastım hiç biri +7 olmadı trinamı lazım ne :) bende +6 taktım ulan ko illa bi yerden kazık atıyo iyimi hehe +6 shell takım dizeriz sana

Rogue
  • ben bronz premium olmama rağmen IwI 1 den başladımve Power Up a itemlerim gelmedi, ne yapmam gerek yardımcı olun lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: atros

ben bronz premium olmama rağmen IwI 1 den başladımve Power Up a itemlerim gelmedi, ne yapmam gerek yardımcı olun lütfen

Benimde aynıydı. Eğer 3 günlük bronzla aldıysan olmuyormuş..
  • quote:

quote:

Çok sağol kardeş

ben istiyorum bende var ama itemler inmiyo ve IwI 1

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: atros

ben bronz premium olmama rağmen IwI 1 den başladımve Power Up a itemlerim gelmedi, ne yapmam gerek yardımcı olun lütfen

Benimde aynıydı. Eğer 3 günlük bronzla aldıysan olmuyormuş..

hayır 3 günlük değil 30 günlük
  • Bana bi yardım edermisiniz bu beta servera benim dieze girerken kullandığım account bilgileriylemi gircem yane id ve pass olarak..
  • bir soru daha expler eskiden olan Beta test ler gibi uçuk mu yoksa yırtıncaz mı kasmak için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaRe

Bana bi yardım edermisiniz bu beta servera benim dieze girerken kullandığım account bilgileriylemi gircem yane id ve pass olarak..

quote:

bir soru daha expler eskiden olan Beta test ler gibi uçuk mu yoksa yırtıncaz mı kasmak için.

şimdi hangi accountla kayıt olduysan onunla gireceksin yani dies de kayıt olduysan onunla gireceksin

expler %500 oranında daha fazla yane uçuk
  • Benim accountumda premium var fakat şu an banlı ve açılmasına 5-6 gün var o accountla bu oyunda oynayabilme şansım var mı? ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToTeM

Benim accountumda premium var fakat şu an banlı ve açılmasına 5-6 gün var o accountla bu oyunda oynayabilme şansım var mı? ...

ceza almadan önce kayıt kayıt olduysan girersin lvl 60-70 den başlarsın.
    fakat kayıt olmadın ama oyuna gircem diosan lvl 1 den başlarsın bence başla çünkü partilerde civciv lazım oLcak gibime gelio exler bakımından çünkü lvl 70 adam 80 e zor kasar
  • arkadaşlar bana itenin adını öleyin nolurrrrrrrrrrr
  • Ne kaydından bahsediyorsunuz anlamadım valla :). Zaten ben 2 aydır ko ya kayıtlıyım ...
  • Arkadaşlar bu deneme sürümüymüş tam sürüm ne zaman çıkacak yani herkez "0" dan başlayacak ama ne zaman? ...

Dear KOL Users

We are very sorry for the delay.
    Finally, KnightOnline Expansion Beta has been launched.

Please download the client if you registered.

How to download client.
    1. Log in to Website
    2. Goto "My KOL"
    3. Click "Download Fire Drake" at the middle of the page.

Note: All data in this test server will be deleted after beta test.

Thank you.

KOL Team

Hep birlikte cikcik olarak başlarız artık ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 12 Temmuz 2006; 16:04:43 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.