Arkadaşlar oyuna ilk girdiğinizde charınızı çıplak bulacaksınız seçtiğiniz itemleri alabilmek için Power-up storeye girecekseniz oda chatin altında sağ alt köşede kırmızı yuvarlak içinde P harfi girince direk okey diyosunuz ve itemleriniz geliyo daha sonra statlari sıfırlamanız gerekecek eski captain cunabarın orda Kashian var ona gidin sağ tıklayın 2. seçeneği seçin gelen ekranda 1. seçeneği seçin statlar sıfırlancak ve itemlerinizi giyin girdiğinizde 500 m para ve goldbarınız var + olarak scrollar var bence her gördüğünüzü almayın oyunu öğrendikten sonra item alın zaten tüm itemler mevcut gold shell leri lvl 70 ler giyebiliyo bilgini z olsun para vermeyin yalandan eslanttaki tüm yaratıkları tek kişinin kesmesi zor kesiliyo ama çok zor Keçi va rona dalmayın :) cz yi tavsiye etmem herkesde defans var kapışmalar 1vs1 ler yani 15 dakka sürebiliyo :) seek açmak için H harfine basın seeking biraz garip tüm haritalarda seek açanlar çıkıyor bunlar haricinde sorununuz olursa yardımcı olurum kolay gelsin
sağol girebilirsem denicem
yaw bu str hp olayı ne ben rogue'yim şimdi str'ye mi vercem?
aga versiyonu nereden indirecem bu ek paketi
Eski Kunabarl'ın oradaki yerden sakın Skill - Stat sıfırlatmayın çok paranızı alıyor.
Human'ların ışınlanma kapısının ilerisinde Sundries var oradan Redistribution Item alın. Merdivenleri çıkın. Sola dönün. Orada Paddler gibi bir ismi vardı hatırlamıyorum. Oradan ikinci seçeneği seçin. Mesela Skill sıfırlamak için 26m para vermek yerine 900k'dan sıfırlamış olursunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: orCUN_5387
yaw bu str hp olayı ne ben rogue'yim şimdi str'ye mi vercem?
hayır kardeşim dex e vereceksin 94 hp gene standart olay skill sıfırlat ama arkadaşın dediği yoldan yap ben onu bilmiyodum Citizen tşk ederim sıfırlatınca 94 hp gerisini dex yap kanka
aga lütfen söyleyin nereden indire bilirim dies de lwl 52 archer im msn nitro_en@hotmail.com
kardeş siteye login ol MYKOL a gir şifre değişme kısmının üstünde download fire drake var ordan indir 460mb :( indirince 2 adet patch yüklücek ve oyundasın
yaw bişey daha ben daha önce master olmadıım için bilmiyom 60lwldan başladım skill'de master'e veremiyom, explore'ye mi veriim?
ya banada bir yardım edin arkadaslar lütfen nereden ve nasıl indirecegim bu oyunu ID alabilecekmiyim ? Ayrıca kac MB bu Fire Drake?
quote:
Orjinalden alıntı: orCUN_5387
yaw bişey daha ben daha önce master olmadıım için bilmiyom 60lwldan başladım skill'de master'e veremiyom, explore'ye mi veriim?
mastere 60 da veremezsin 61 de 1 point 62 de 1 potint diye gider kalanı explore e ver dostum
AGA ÖYLE BİŞİ GÖREMEDİM
saol nofearx
bu arada bnx sen bu beta'ya kayıt yaptırmışmıydın önceden??? yaptırmadıysan oynayamazsın ztn, zamanı da geçti ayrıca.
quote:
Orjinalden alıntı: nofearx bunlar haricinde sorununuz olursa yardımcı olurum kolay gelsin
Arkadaşım ben 2 tane acoountla oyuna giriyorum ama 2sinde de 60 lvl char yok. Hatta hiç char yok Yeni açmam gerekiyor. Var mı bunu düzeltebilmmenin yolu? (2 side 3 günlük bronzdu)
BATE YARIN KAPANIYOR
biri benim internet adresime yollarsa oyunu sevinirim fre drakeyi crazy_devil-06-@htmail.com
Arkadaşlar Ben Kayıt OLurken 2 Günlük Pre Vardı Şuan İndirmeyi Durdurdum %87 de Şuan Pre Yok Girersem İtem Vericeklermi?
quote:
Orjinalden alıntı: BnX
ya banada bir yardım edin arkadaslar lütfen nereden ve nasıl indirecegim bu oyunu ID alabilecekmiyim ? Ayrıca kac MB bu Fire Drake?
dostum yukarıda yazdım oyun 460 mb siteye login ol MYKOL a gir görürsün fire drake downloaddan indir
quote:
Orjinalden alıntı: silyanagef
AGA ÖYLE BİŞİ GÖREMEDİM
kardeş sen premium değilsin sanırım ayrıca kayıt yaptırman gerekiyodu yaptırmadıysan çıkmaz :(
quote:
Orjinalden alıntı: brsayhan
quote:
Orjinalden alıntı: nofearx bunlar haricinde sorununuz olursa yardımcı olurum kolay gelsin
Arkadaşım ben 2 tane acoountla oyuna giriyorum ama 2sinde de 60 lvl char yok. Hatta hiç char yok Yeni açmam gerekiyor. Var mı bunu düzeltebilmmenin yolu? (2 side 3 günlük bronzdu)
sevgili dostum malesef yok herkes senin taktiği uyguladı ve adamlar bu karşı char vermedi yapılacak birşey yok ama indirmişken yeni bi char aç ve oyna benim adım knight5657 paRA VE item konusunda yardımcı olurum