Şimdi Ara

FİRE DRAKEDE OYNANMAZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FİRE DRAKEYE GİRMKE ZATEN ZOR.BİR DE OYUNA GİRDİĞİNDEKİ LAG VE DE OYUNA GİRDİKTEN 5 DK SONRA DC OLMAK,BU SERVERI OYNANMAZ HALA GETİRDİ.OYUNU BIRAKIRSAM BU LAG YÜZÜNDEN BIRAKACAM.ZATEN NPC LERDEN HİÇBİRŞEY ALINMIYOR.SIÇTILAR SERVERA İYİCE.USKO DA BÖYLE OLUCAKSA HERKEZ BIRAKIR OYUNU.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanlığınavcısı -- 29 Temmuz 2006; 10:15:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: karanlığınavcısı

FİRE DRAKEYE GİRMKE ZATEN ZOR.BİR DE OYUNA GİRDİĞİNDEKİ LAG VE DE OYUNA GİRDİKTEN 5 DK SONRA DC OLMAK,BU SERVERI OYNANMAZ HALA GETİRDİ.OYUNU BIRAKIRSAM BU LAG YÜZÜNDEN BIRAKACAM.ZATEN NPC LERDEN HİÇBİRŞEY ALINMIYOR.SIÇTILAR SERVERA İYİCE.
    kullandıgım kelımelere dıkkat et.1 haftalık ban ıyebılırsın
  • arkadaşım o sadece bir beta server kaçtane olduğunu bilmiorum ama asıl serverlara gelince lag ce dc nin en az %75 düşmesi lazım.
  • haklısın
  • sen tıçtılar de sonra adminler niye banlıyo yeee alllahhhhh çeşiit çeşit insan var
  • test server zatn lag olması lasım olmazsa ayıp olur
  • Evet kesinlikle katılıyorum.Oyunda inanılmaz lag var.Bütün herkesin girmesini sağladıkları için oyun oynanamaz hale geldi.Bütün herkes 60 lvl char ve 500m için koşuştu.Bütün serverdaki insanlar sadece f1 ve f2 ye doluştular.Halbuki ke nin beta testi gibi sınırlı sayıda insan seçseydiler mükemmel olurdu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Rogue 70 skili?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: karanlığınavcısı

quote:

Orjinalden alıntı: black jack

sen tıçtılar de sonra adminler niye banlıyo yeee alllahhhhh çeşiit çeşit insan var

SANA VERDİKLERİ CEZALARIN NEDENLERİNİ ANLATIYIM.

BİR KERE KÜFÜR YAZMIŞTIM CEZA ALMIŞTIM BUNA DİYECEK BİEŞİYM YOK.SONRA DİĞER ÜYELİĞİMLE ADMİNLERE CEZAM HAKKINDA MESAJ ATIM BU YÜZDEN 360 BİN GÜN CEZA VERDİLER BİR KERESİDE.

BİR KERESİNDEDE KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIM DİYE CEZA VERDİLER.

BİR KERESİNDE DE ADMİNLERİN ÇALIŞMALARINI BEĞENİYORMUSUNUZ DİYE KONU AÇTIĞIMDA CEZA ALDIM.

BAŞKA HATIRLAMIYORUM.

ŞİMDİ YİNE CEZA VERCEKLER BANA ONLARI ELEŞTİRDİĞİM İÇİN.AMA BEN 30 SANİYEDE YENİ ÜYELİĞİK AÇAR GELİRİM YİNE.

KONUMUZ BU DEĞİL FİRE DRAKE.

senin gibi 30 saniyede üyelik yine alırım diyenler yüzünden zaten sitede bir çok saçma şey yapılmaya başlandı (örn. topiçler)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.