Arkadaslar fd oncesi beramusta 64 lvl warriorum vardı hasbelkader cz de dm keserdim, guzel drop alır tezgahta +1leri satardım. Sonra oyunu bıraktım fire drake gelmis ronarkta basladım derken 65 olmak üzereyim ama cz de dm yok, eslanttada drop yok :)
evil wizard diyorlar vs diyorlar, ben bir yuzdeci ve 1920 healer alarak hangi mob da para kasmalıyım sizce, server ronark eskiden cz ye yüzdecimle healerimle gider 3-4 saatte 1 sayfalık drop alır bir guzel satardım, fire drake ile gelen degisimde hangi yaratıkları kesmemi onerirsiniz
tskler simdiden
Angeller olabilir
angellere 300 soul alarak girdim 3 bless 2 eldiven shell dustu, priestte 300 soul yakmıstır, 9.600.000 oyun parası harcadık 3 saate yakın zamanımız gitti blessler 8mden 24e sheller 1.5 dan 3e gitti yani fena degil aslında 1 koyup 3 aldık ama o 3 saatlik sürede ii, raptor vs gibi droplar nerden alabilirim. fallenler eldiven shell ve bless verior güzel bir secenek tskler
Server ısılıon(yanlıs yazmıs olabilirim isimini) bunlardanda güzel droplar düşüyor
quote:
Orjinalden alıntı: DiyV~
Server ısılıon(yanlıs yazmıs olabilirim isimini) bunlardanda güzel droplar düşüyor
servant of isiloon 20de 1 drop verir.high class itemler ve dragon marble(felankor anahtarı diyebiliriz) düşer.onada baya pot gider
boss tipi degilde high class drop alacagım turden soruyorum ben eski czde dm tadında, czde troll shaman diyorlar drop alabilirmiyim shamandan ?
quote:
Orjinalden alıntı: xulan
boss tipi degilde high class drop alacagım turden soruyorum ben eski czde dm tadında, czde troll shaman diyorlar drop alabilirmiyim shamandan ?
SHELL DÜŞÜYOR AMA BN KESMEDİM HİÇ
quote:
Orjinalden alıntı: xulan
Exc item için Ewil Wizard, Balrog kesebilirsin. Galiba troll shamandan da düşüyordu.
yanlışım varsa düzeltin ama ronark fd den sonra gelen bi server deil mi öleyse nası oluo
quote:
Orjinalden alıntı: snookey
yanlışım varsa düzeltin ama ronark fd den sonra gelen bi server deil mi öleyse nası oluo
quote:
Arkadaslar fd oncesi beramusta 64 lvl warriorum vardı hasbelkader cz de dm keserdim, guzel drop alır tezgahta +1leri satardım. Sonra oyunu bıraktım fire drake gelmis ronarkta basladım derken 65 olmak üzereyim ama cz de dm yok, eslanttada drop yok :)
ah bide dikkatli okusan fd öncesi beramusta diyorum ronark demiyorum
tavsiyeler lütfen
özür diliorm beramusu görmemişim sadece ronark ı gördüm k.b
up arkadaslar yokmu tavsiye
Eslantta Dark Mare kesebılırsın.
beraber keselim seninle ronark ta bende warriorumla gelirim :) oyun içi ulaşırım sana biliyorum nickini
cok gaddarım ben bölüşmem
ewiL Wizard ve Standart Dm
şuan piyasa çok düşük bişiler cıkarsanda çok para etmicek ancak pod parasını kurtarır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme