Fire explasion da warrior master için 2 tane degişik item istiyo opal safir falan kalkmış arkadaşlar yeni master olacak arkadaşlar için de yardım ederseniz nerden temin edebilecegimiz konusunda yararlı bi topic olabilir ...
yazsaydın keşke neler istediğini bu aralar master açmadım da
quote:
Orjinalden alıntı: M3PH1ST0
Fire explasion da warrior master için 2 tane degişik item istiyo opal safir falan kalkmış arkadaşlar yeni master olacak arkadaşlar için de yardım ederseniz nerden temin edebilecegimiz konusunda yararlı bi topic olabilir ...
Galiba magic powder ... diye bi şey istiyor . Raiba da Arch Mage Drake var . Topladığın safir opal cristali ona veriyorsun. Sana magic powder... i veriyor
quote:
Orjinalden alıntı: :ReSpavVn:
quote:
Orjinalden alıntı: M3PH1ST0
Galiba magic powder ... diye bi şey istiyor . Raiba da Arch Mage Drake var . Topladığın safir opal cristali ona veriyorsun. Sana magic powder... i veriyor
eyw saol kardeş kaç safir opal onu söylermisin bi de 1 tane daha bişey var onu nerden bulcaz ? kaçar tane safir opal bide
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme