Şimdi Ara

Fire Red VBA Link Battle (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Up up up. Oyuna başladım sırf bu yüzden. :D.
    Neyse ben oyuna döneyim. Bu arada biri konuşma grubu açsa iyi olur. :)
  • Başladım sayenizde bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 18 Mart 2012; 19:17:50 >
  • Benim ismimde yer alsın konuda.Müsait olursam horoz dövüştürürüz beraber
  • Evet arkadaşlar, olay hala geçerli... daha rahat konuşabilmemiz için özel bu oyun için açmış olduğum MSN i vereyim. Oynayacaklar eklerse (sohbet penceresinden) toplu rahatça konuşabiliriz.
    expulso888@hotmail.com
    (Arkadaşlar Bazen birisi ekledikten sonra msn listemde görünmesi için benimde eklemem gerekiyor. Onun için ekledikten sonra her ihtimale karşı, "ekledim" diye burdan pm atıp, msn inizi de yazarsanız iyi olur )
  • Expluso ile vs attık ama asıl kadrolarla değil girişde takılıyor ama maçta canavar gibi.
  • VS atılır burdan pm atın bana uygun olduğum zaman dönerim.
    Beni kolay kolay yenemezsiniz
  • Arkadaşlar feci şekilde baş dönmem var, bugün doktora gidicem. Bir, iki gün olmayabilirim ama siz takımınızı kurmaya devam edin. Geldiğimde başlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expulso

Arkadaşlar feci şekilde baş dönmem var, bugün doktora gidicem. Bir, iki gün olmayabilirim ama siz takımınızı kurmaya devam edin. Geldiğimde başlarız.

Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expulso

Arkadaşlar feci şekilde baş dönmem var, bugün doktora gidicem. Bir, iki gün olmayabilirim ama siz takımınızı kurmaya devam edin. Geldiğimde başlarız.

Geçmiş olsun.
    Bu arada benim yaşımı sır tutarsanız sevinirim...
  • Çok iyi olur.
  • Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar, şimdi biraz daha iyiyim. 2 gün önce işte doktora gitmiştik, serum falan verip, kan tahlili yaptılar. Baş dönmesine sebep olabilecek her şeye baktırdık nerdeyse (Tiroit, Kulak, Göz vb..) hepsi temiz çıktı. Fakat bir daha olursa mutlaka nörolojiye baş vurun dedi doktor.
    Arkadaşlar yani geçirdiğim (umarım geçmiştir) şey, çok kötü bir histi. Asla başınıza gelmesini istemezsini, dünyam değişti resmen. Yani o kadar dua ettimki geçmesi için, dayanmak mümkün değildi. İnsan böyle bir şey yaşayınca dünyadaki en önemli şeyin (her şeyden önce) sağlık olduğunu anlıyor. Aman gözünüzü seveyim, kendinize çok iyi bakın!

Ana konuya dönünce, şuandan itibaren (iyi hissettiğim sürece) buralardayım. Takımlarını falan hazırlamış olanlarla önce Test VS leri atabiliriz isterseniz (herkes hazır olana kadar).
    MSN eklememiş olan arkadaşlar için tekrar veriyorum (expulso888@hotmail.com).

• Expulso MSN'ni ekledim. Bu arada Epilepsi gibi bir hastalık falan değildir inşallah. Ben de epilepsi hastasıydım ve gerçekten ne kadar kötü bir hastalık olduğunu sadece yaşayarak anlaşılır türden kötü.
  • Hamachi ağı ve şifresi ne geliyim de bi vs atalım.
  • PM ile attım, bakarsan...
  • Hadi arkadaşlar canlanalım.

Breeding ne güzel şeymiş yahu :D Şuan 6 kişilik takımım için Breeding yapıyorum.Hadi konu canlansın herkes birbirini eklesin sohbet edelim.
  • Noldu yahu nereye gitti herkes ?
  • Az önce save dosyamı sildim ama böyle bir turnuva olursa bir kaç güne 0 dan bir takım dizerim.
  • Herkesin heves kaçtı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.