Şimdi Ara

Fire Red VBA Link Battle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Fire Red (veya Emerald) ile birbirimizle VS atabilir yada Turnuva düzenleyebiliriz. Öncelikle bir fikirlerinizi almak istedim.
    Nasıl yapılcağı hakkında bilgim var, ama dediğim gibi önce fikrinizi alayım, ne düşünüyorsunuz ?

• Link emulatörden vs falan yapılıyor ama oyun asırı derecede yavaslıyor.
    Arkadaşla oynuyorduk bi ara vs atalım dedik yarım saatte bir saldırı yapabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 14 Mart 2012; 23:08:31 >
  • Evet ama o yavaşlama biraz PC e falanda bağlı olabiliyor. Çünkü sorunsuz gayet hızlı VS de attım. Süper yavaş VS de attım :D
  • ws nasıl atılıyor
  • Visual Boy Advence'in 1.8.0 (vbalink 1.8.0) sürümü ile atılabiliyor.. Fakat Hamachi'nin de yüklü olması lazım.
    Bende Fire Red (ve diğerleri) oyuncusu olduğumdan, belki aramızda turnuva düzenleriz yada ne bilim birebir VS ler atarız diye konu açayım demiştim.
  • Aslında fena fikir değilde çok kasar bilgisayarlar.Benim bilgisayarım gerçi kasmamıştı ama.
  • Evet.. Mesela bende iki farklı PC ile VS attığımda birisi feci şekilde donup, öbürü hiç donmadan su gibi oynuyordu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kötü bir fikir değil aslında eğer yeteri kadar kişi bulabilirsek neden olmasın.
  • Biz expulsoyla nerdeyse hergün yapıyoruz sizide bekleriz.
  • Heart gold soul silver diamond pearl gibi oyunlarda da oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Heart gold soul silver diamond pearl gibi oyunlarda da oluyor mu?

Black & White'de oluyor onları bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Heart gold soul silver diamond pearl gibi oyunlarda da oluyor mu?

Heart Gold, Soul Silver, Platinum,Diamond, Pearl da olmuyor.
    Friend Code diye bişey gerekli onu da orjinal oyunda bulabilirsin.
  • Evet arkadaşlar yapalımmı, ne yapalım ? Yani çok kişide olması gerekmiyor aslında, biz bize aramızda da düzenleyebiliriz..
    Başlarız, önce herkese 3 gün veririz mesela.., o 3 gün içersinde takımını ayarlar herkes. Ardından VS lere başlarız.
    Hatta daha da detaya da götürebilriiz; mesela türler arası VS ler atarız. Yani o gün sadece su pokémonları arasında VS olur. Herkes 6 su pokémonu ayarlaşmış olur takımında falan...
    Ne bilim zevkli olur diye düşündüm.
    Yani bu FR/LG - R/S/E gibi oyunlar tam klasik. Evimizde hep oynuyoruz (kimimiz yıllarca). Arada böyle kendi aramızda Online a çıkmamız fena olmazdı yani

(DİPNOT: Yavaşlığı o kadar sorun etmeyin arkadaşlar. Hani tamam bazı yavaş bilgisayarlar ile bağlantı kurulduğunda dolayısıyla VS de yavaşlıyor, fakat o kadar kötü değil yani. Eminim ciddiye alınca, oyunun o heyecanıyla yavaşlığı sorun bile etmezsiniz )
    Mesela ben aynı mahallede bir arkadaşımla bağlanıp VS attığımızda, hiç sorunsuz normal oyun hızı ile VS atabilmiştik.
    Ama PHXS arkadaşımla VS attığımızda donma oluyodu biraz, fakat baya heyecanlı VS ler atmıştık

• quote:

Orijinalden alıntı: Expulso

Evet arkadaşlar yapalımmı, ne yapalım ? Yani çok kişide olması gerekmiyor aslında, biz bize aramızda da düzenleyebiliriz..
    Başlarız, önce herkese 3 gün veririz mesela.., o 3 gün içersinde takımını ayarlar herkes. Ardından VS lere başlarız.
    Hatta daha da detaya da götürebilriiz; mesela türler arası VS ler atarız. Yani o gün sadece su pokémonları arasında VS olur. Herkes 6 su pokémonu ayarlaşmış olur takımında falan...
    Ne bilim zevkli olur diye düşündüm.
    Yani bu FR/LG - R/S/E gibi oyunlar tam klasik. Evimizde hep oynuyoruz (kimimiz yıllarca). Arada böyle kendi aramızda Online a çıkmamız fena olmazdı yani

(DİPNOT: Yavaşlığı o kadar sorun etmeyin arkadaşlar. Hani tamam bazı yavaş bilgisayarlar ile bağlantı kurulduğunda dolayısıyla VS de yavaşlıyor, fakat o kadar kötü değil yani. Eminim ciddiye alınca, oyunun o heyecanıyla yavaşlığı sorun bile etmezsiniz )
    Mesela ben aynı mahallede bir arkadaşımla bağlanıp VS attığımızda, hiç sorunsuz normal oyun hızı ile VS atabilmiştik.
    Ama PHXS arkadaşımla VS attığımızda donma oluyodu biraz, fakat baya heyecanlı VS ler atmıştık
    Ben kabul ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

Ben kabul ediyorum.

Hamachi ağı var hocam expulso gelince yazar ad şifre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdayım :D Acayip uykum var ama yatıcam şimdi Doruk :D
    Önce tam olarak karar verin isterseniz, ben akşam size dönerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

Ben kabul ediyorum.

Hamachi ağı var hocam expulso gelince yazar ad şifre.

Firered'i silmişim hocam.O gelene kadar full saveyi indirip pokemon tutarım.
  • olur da ben bilmiyorum nasıl yapıldığını. bi anlatırsınız hocam
  • Çok kolay aslında anlatırız.
  • Arkadaşlar, fikir aklınıza yatıyorsa, katılmak istiyorsanız, bana PM atın. Bütün detayları anlatırım..
    Hatta sırf bu pokémon oyunları için açmış olduğum özel bir MSN im var.. Pm attığınızda onu da veririm, böylece daha rahat konuşabiliriz.

İsterseniz siz de burdaki Nick lerinizden oluşan harici bir MSN açabilirsiniz. Çünkü bağlantı kurarken falan akıcı konuşmalar olabiliyor. Burdan devamlı PM, PM hem zora sokar hem yavaşlatır bizi..
    Mesela biz PHXS arkadaşla, böyle PMleşe PMleşe bıkmıştık.. sonra 3 yıldır MSN kullanmadığım halde yeni bi MSN açıp eklemiştim onu Şuan mutluyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expulso -- 17 Mart 2012; 8:33:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.