Arkadaşlar merhaba 2 gün önce İtalya'da black Friday indiriminden fire stick lite aldım. Dün cihazı televizyonunda denedim tüm güncelleme ve kurulum aşamalarını yaptım ancak uygulama yüklenmiyor cihaza . Netflix, Spotify,YouTube arıyorum çıkmıyor. Sadece YouTube sayfası çıkıyor ama indir diyemiyorum not avaible diyor .yardımcı olacak kimse var mı? |
Fire stick lite uygulama yüklenmiyor (Netflix🙂
-
-
-
Türkiye IP'si ile mi bağlanıyorsunuz? Fire TV Stick veya Roku'yu VPN olmadan Xiaomi Mi Box S, Nvidia Shield TV, Apple TV, vs. gibi kullanamazsınız. Resmi olarak destekleri yok çünkü, uygulamalar o sebepten çıkmıyordur. Siz yine de bu konu'ya da yazın.
-
Amazon hesabınızdaki adresi Amerika da herhangi bir adres ile değiştirin sorun çözülür. Yani Amerika adresi lazım.
Şuradan fake adres bulabilirsiniz..www.fakeaddressgenerator.comUS Address Generator - Fake Address, Random Address Generatorhttps://www.fakeaddressgenerator.com/usa_address_generator
8. Dakikada anlatılmış
Şurada detaylı kurulum anlatılmış
https://www.youtube.com/watch?v=grxxjX06wEc&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 28 Kasım 2021; 19:17:35 >
-
hocam aynı sorun bende de mevcut bende fransadan aldım geldi eve netflix youtube unavailable diyor ne yapmam gerekiyor internette video fln izledim bulamadım yardımlarınızı bekliyorum yoksa cihazı satacam son care olarak teşekkürler simdiden..
-
Merhaba, bende de benzer sorun oldu, fire stick de netflix yüklü değildi ve yüklenmiyordu app storedan. Amazon.com amerikadan hesap açtım, adrese amerikadan Bi posta kodu ve adres ekledim. Sonra cihazın ve modemin fişini çekip 30sn sonra tekrar taktım, app storedan netflixi yüklemeye izin verdi, bende sorun bu şekilde çözüldü. Umarım başka sorun yaşayanlara yardımcı olur.
-
Amazon'da Amerikan, Alman, İngiliz, Japon diye ayrı ayrı ülke bazlı hesap olmaz. Herhangi Amazon hesabıyla com, com.tr, de, co.uk, es vs. hepsine girebilirsiniz.
Standart olarak hangi hesabınızı kullanıyorsanız Amerika (ya da app mağazası olan herhangi bir ülke) adresi ekleyip varsayılan yapmanız yeterli.
Hem yeni üyelikle uğraşmamış olursunuz, hem de prime üyeliğiniz varsa kullanmış olursunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X