Şimdi Ara

Fire Stone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar fire stone ne işe yarar hangi silahlara basılır random mudur nasıl basılır bunun cevaplarını bilen varsa cevap verebilir mi bir de life stone lvl 80 nerden düşer ben l2 dragonlance de oynuyorum ilginiz için simdiden teşekürler

• fire stone her silaha basılır özellik olarak atak yaptığın skille göre değişir.sps isen water bas sorcerer isen fire gibi..

ls 80 e gelince dino islandı ziyaret etmen gerek top grade lvl 80 ls için.

iyi oyunlar.
  • kardes iyi hos guzel anlatmisin teşekürler ama bi de nerden basıldıgını nasıl basıldıgını söylesen tam süper olacak bi de ls80 için dino demişin ya haritada yerini tam olarak gösteren bi resim koyabilirsen süper olur ilgin için çok teşekürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: musadellal

kardes iyi hos guzel anlatmisin teşekürler ama bi de nerden basıldıgını nasıl basıldıgını söylesen tam süper olacak bi de ls80 için dino demişin ya haritada yerini tam olarak gösteren bi resim koyabilirsen süper olur ilgin için çok teşekürler

Al kardesım bu lınkı ıyıce ıncele

http://forum.donanimhaber.com/m_24130516/mpage_1/key_Life%2CStone//tm.htm#24130516
  • herhalde ikinizde fire stone ile liife stone u karıştırdınız.
    fire stonelar Isle of Prayerdan düşer.Grade i yoktur.silaha eklendiğinde fire atacklarınızı
    5 artırır.armora eklendiğinde water resistancınızı 6 artırır.sanırım o ada hellboundla eklendi.
    ziyaret etmiştim daha önce.mobların hp skilli yok hepsi 1x. ama bazı moblar aynı t-rex gibi
    1x olmasına rağmen fazlaca hp ye sahipler.adanın yeri tam olarak alliagtor islandın doğusunda.
  • arkadaslar hala bu fire stone yi nerden bastıgımızı öğrenemedim kimse bilmiyor mu life stone basılıyor blacksimit de ama fire stone basılmıyor baska bi yer mi var bilmedigimiz :(
  • quote:

arkadaslar hala bu fire stone yi nerden bastıgımızı öğrenemedim kimse bilmiyor mu life stone basılıyor blacksimit de ama fire stone basılmıyor baska bi yer mi var bilmedigimiz :(

Cok kolay masanin ustundeki fareye sag tikla sora silaha sol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldenSpirit

herhalde ikinizde fire stone ile liife stone u karıştırdınız.
    fire stonelar Isle of Prayerdan düşer.Grade i yoktur.silaha eklendiğinde fire atacklarınızı
    5 artırır.armora eklendiğinde water resistancınızı 6 artırır.sanırım o ada hellboundla eklendi.
    ziyaret etmiştim daha önce.mobların hp skilli yok hepsi 1x. ama bazı moblar aynı t-rex gibi
    1x olmasına rağmen fazlaca hp ye sahipler.adanın yeri tam olarak alliagtor islandın doğusunda.

arkadaş hem ls hemde element stone ları sormuş.elementlerde grade yoktur evet ama top grade ls 80 ler dino island'dan düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x264 -- 13 Eylül 2008; 14:13:14 >
  • hani sag sol deniom olmuyor bu fire stone nasıl basılacak bu silaha ya deli olacam
    yok mu bi bilen bunu offf offffffffff
  • quote:

hani sag sol deniom olmuyor bu fire stone nasıl basılacak bu silaha ya deli olacam
    yok mu bi bilen bunu offf offffffffff

KArDesim Nasil + basiosan silahina ole basarsin tiklayinca calismiosa Tashlar calismidour serverda. basaka bi yolu yok
  • hıh saol gardas ya bunu kimse soylemedi ki taslar calısmıor demekki Allah razı olsun ya sinir küpü olduydum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.