Yaklaşık bir ay önce enermax 620 w liberty psu patladı, patlarken anakartada (asus p5 w dh deluxe) zarar verdi, garantileri geçmesine rağmen bu iki firma benden hiç bir ücret talep etmeden hatta çizgi elektronik kargo ücretinide karşılayarak ürünlerimi tamir ederek bana yolladılar. Burdan iki firmayada çok teşekkür ediyorum demek bunlarda , sadece ürünü satmak değil müşteri memnuniyeti daha önemli
Reklam falan olduğunu sanmayın gerektiğinde yerden yere vurulan firmalar yanında hizmet kalitesi iyi olan firmalarda bence ön plana çıkarılmalı
sevdim onları
firebal dan bende alıveriş yapmıştım bir sorunla karşılaşmadım daha çok bilinmeyen ama kaliteli malzeme satıyorlar
Çizgi Elektronik piyasada taktir edilecek firmalar arasında ilk 3'e girecek kalitede bir firmadır, bundan 5-6 yıl evvel mecidiyeköyde 2 arkadaş gezerken tesadüfen Çizgi Elektronikle tanışma fırsatımız olmuştu, zamanından beri Asus anakart kullandığımız için merak edip daldık içeriye, bizi bir müşteri gibi değil sanki 40 yıllık dost gibi karşıladılar bazı departmanlarını gezdik, ürünler hakkında bilgiler aldık, ayrılırken bize promosyon hediyeler bile verdiler, çalışanları güleryüzlü cana yakın insanlar. Buradan Çizgi Elektronik çalışanlarına selamlarımı iletiyorum..
Her iki firmadan da bugüne kadar en ufak şikayet duymadım.. İşlerini ciddiye alan, "müşteri odaklı" birkaç firma içerisindeler..