Arkadaşlarhttp://www.haberpress.net/ bu site tüm internet tarayıcılarımın açılış sayfasına kilitlenmiş durumda malware programlarına taratmak firefox ve chrome u tamamen silip tekrar yüklemek sorunu çözemedi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
bu sorunla ilgili başka bir konuda daha yazmıştım onu copy-paste yapıyorum umarım işinize yarar
firefox'da bir sekme açıyoruz. adres çubuğuna "about:config" yazıp giriş yapıyoruz. tarayıcı sizden bir hata yapmamanıza karşı söz
istiyor. o isteği onayladığınızda karşınıza bi dizi komutlar çıkıyor. üst çubukta "homepage" diye arattığınızda zaten anasayfada çıkan
site gözünüze çarpacaktır. o komutu çift tıklayıp siteyi değiştirdiğinizde kaydedip çıkıyorsunuz. işlem tamam
yardımın için teşekkür ederim fakat bahsettiğin dizin kilitli durumda hiçbir şekilde açamadım
bende dün benzer bir sorun oldu, açılış sayfası değişiyor ve google aramaları farklı bir dilde çıkıyordu. firefox'u resetledim. şimdi her şey normal. virüs/malware taramaları da temiz çıkıyor. oldukça korkmuştum başta :)
internet tarayıcılarını tamamen kaldırıp tekrar kurmayı denemiştim işe yaramadı önerdiğiniz adwcleaner programınıda denedim ama hala kaldıramadım nereye nasıl yerleşti bilemiyorum
Bir de avast browser cleanup indirip tarama yapar mısınız ?