Şimdi Ara

Firefox'da reklam sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir süredir firefoxtan internete girdiğimde google, twitter, facebook, youtube gibi sitelerde kenarlarda reklamlar çıkıyor. Reklamların kenarlarında "Ads not by this site" yazıyor. Chrome'da böyle bir sorun yok. Virüs taraması falan yaptırdım bir şey çıkmadı. Sorun ne olabilir? Şimdiden teşekkürler

• https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/extensions/privacy-security/

bu linkten reklam engelleyeci eklenti bulabilirsin genelde adblck kullanılıyo eklenti aktif olduğu sürece reklam çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qusty7 -- 3 Şubat 2013; 13:52:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: novaLV

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir firefoxtan internete girdiğimde google, twitter, facebook, youtube gibi sitelerde kenarlarda reklamlar çıkıyor. Reklamların kenarlarında "Ads not by this site" yazıyor. Chrome'da böyle bir sorun yok. Virüs taraması falan yaptırdım bir şey çıkmadı. Sorun ne olabilir? Şimdiden teşekkürler

tarayıcı ayarlarından eklentileri kaldır sonra denetim masasından program kaldıra gir SaveAs, SearchNew-Tab, Iminent Toolbar, Search Assistant WebSearch and Coupon Companion gibi kurulu program toolbar varsa kaldır sorun düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanclk

quote:

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir firefoxtan internete girdiğimde google, twitter, facebook, youtube gibi sitelerde kenarlarda reklamlar çıkıyor. Reklamların kenarlarında "Ads not by this site" yazıyor. Chrome'da böyle bir sorun yok. Virüs taraması falan yaptırdım bir şey çıkmadı. Sorun ne olabilir? Şimdiden teşekkürler

tarayıcı ayarlarından eklentileri kaldır sonra denetim masasından program kaldıra gir SaveAs, SearchNew-Tab, Iminent Toolbar, Search Assistant WebSearch and Coupon Companion gibi kurulu program toolbar varsa kaldır sorun düzelir

teşekkürler söylediklerinizi yaptım düzeldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkanclk

quote:

teşekkürler söylediklerinizi yaptım düzeldi

rica ederim :)

• aynı sorun bende de var. bende firefox kullanıyorum. ve toolbar eklentileri gibi kurulumlar yok. internetten araştırmaya devam ettim. not defteri ile düzenlemeler yaptım. şu an revo uninstaller ve spyhunter kurdum. biri vürüs biri kaldırma programı bildiğiniz gibi... bir sonuç alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leftinsidealone

aynı sorun bende de var. bende firefox kullanıyorum. ve toolbar eklentileri gibi kurulumlar yok. internetten araştırmaya devam ettim. not defteri ile düzenlemeler yaptım. şu an revo uninstaller ve spyhunter kurdum. biri vürüs biri kaldırma programı bildiğiniz gibi... bir sonuç alamadım.

Tam olarak sorunun nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome'da Çıkan Reklamlar?!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamamdır.
    sorunu dün akşam itibari ile çözdüm. ama onunla beraber arama motorunda (ara/arama motorlarını yönet kısmında) navegaki eklentisi var. neyse en güncel problem giderildi ya sağolun
    teşekkürler
  • Sanırım bu tarz sorunu yaşayan daha çok kişi bu linke bakacaktır. Konuyu detaylı olarak aşağıdaki linkten inceleyip bilgi sahibi olabilirsiniz.
    selamlar

http://uzmanim.net/soru/offers-by-context-kaldirma/8578
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.