|
Google, Chrome'un en büyük reklam engelleyicilerinden birini kaldırıyor
-
-
Chromiumdaki tekelleşmeyi şirket çıkarları için kötüye kullanmak, firefoxa buyrun boşverin bunu. -
Firefox mu opera mi? -
Lite versiyonu çalışıyor olması lazım. Ayrıca eklentisiz şekilde de engellemek için nextdns kullanabilirsiniz.
Ayrıca masaüstü ve mobil için uygulama üzerinden çalışan adguard var. -
Google tarafından insanları dinleyerek gösterilen reklamları kapatın bence :) TeknoDestekyoutubeChrome Gelişmiş Reklam Gizliliği Ayarları Nasıl Yapılır? TELEFONUMUZ DİNLENEREK Mİ REKLAM GELİYORhttps://www.youtube.com/watch?v=hjLZ9QgSuFc
-
Başka tarayıcı mı yok? Kaç yıldır Chrome kullanıyordum ama hemen değiştiririm. -
Brave kullanıyorum, memnunum, tavsiye ediyorum. -
Şu an Yandex kullanmaya başladım.tekmeyi en başta ben sana çakarım . siftah benden olsun. -
Şu Chrome a oldum olası ısınamadım ne mobilde ne pc de. Firefox kullanıyorum gayette işimi görüyor eksikleri var tabi ki ama yetiyor. Opera ile iyi bir ikili oluyorlar ama illa eksik olursa Edge zaten sistemde var yani kısacası Chrome a gerek yok. -
Manifest V3 sebebiyle Chromium tabanlı tüm tarayıcılarda reklam engelleyiciler etkisini yitirecek. Reklamsız internet istiyorsanız artık tek alternatif Firefox gibi gözüküyor. -
chrom, mail adresime girdiğimde kullanıyorum başka da bir işe yaramıyor... fire fox da reklam engelleyici şuanda youtube da çalışmakta
-
Brave, Yandex gibi tarayıcılar da Chromium tabanlı haberiniz olsun 😄
DNS üzerinden reklam engelleme uBlock kadar etkin olmuyor. Sadece reklamın olduğu öğe boş gözüküyor. -
Mobilde opera kullanıyorum, masaüstünde de 2. tarayıcım. Emin olun ublock operada ayar yapmadan daha verimli çalışıyor.
Firefox mobilde eklenti kullanılabilmesi de avantaj. Chrome bu gidişle kendi ayağına sıkar.
-
Uzun süredir bunu nasıl görmezden geldiklerini sorguluyordum, kapitalizm yine gerekeni yapmış. Alternatiflere yönelelim.
-
Onlar gerekeni yapıyorsa biz neden gerekeni yapmayalım değil mi?
-
İlk başlarda Firefox kullanıyordum, sonraki yıllarda android telefonlarla filan senkron kolay olsun problem çıkmasın diye Chrome'a geçmiştim. Şimdi ise Firefox'a geri döneceğim gibi gözüküyor.
İnternette reklam engelleme benim için çok önemli, sitelerdeki reklamlar aşırı can sıkıcı ve dikkat dağıtıcı bir hale geldi. Reklam konusunda Chrome baskı yaparsa bu şekilde, direk düşünmeden değiştiririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The DayDreamer -- 12 Ağustos 2024; 19:31:47 > -
brave de chromium tabanlı yüksek ihtimalle firefox tarayıcıya geçmezsen ublock kullanamayacaksın. -
Tabiki Firefox -
Firefox kullanın chromium tarayıcıları bırakın rahat edin. -
Google'ın kullandığım bir tek gmail servisi kaldı. Canıma tak etse de iCloud mail'e geçsem diye bekliyorum...
Chromiumdaki tekelleşmeyi şirket çıkarları için kötüye kullanmak, firefoxa buyrun boşverin bunu.
|
Şu Chrome a oldum olası ısınamadım ne mobilde ne pc de. Firefox kullanıyorum gayette işimi görüyor eksikleri var tabi ki ama yetiyor. Opera ile iyi bir ikili oluyorlar ama illa eksik olursa Edge zaten sistemde var yani kısacası Chrome a gerek yok.
|
Uzun süredir bunu nasıl görmezden geldiklerini sorguluyordum, kapitalizm yine gerekeni yapmış. Alternatiflere yönelelim. |
Mobilde opera kullanıyorum, masaüstünde de 2. tarayıcım. Emin olun ublock operada ayar yapmadan daha verimli çalışıyor. Firefox mobilde eklenti kullanılabilmesi de avantaj. Chrome bu gidişle kendi ayağına sıkar. |
Onlar gerekeni yapıyorsa biz neden gerekeni yapmayalım değil mi? |
Opera zaten Chromium tabanlı. Verilerinizi Google'ın aldığı yetmezmiş gibi bir de üstüne çinliler de alıyor. |
Yıllardır Firefox kullanırım, alışkanlıktan Chrome aşırı popülerleştiğinde de geçmemiştim. İyi ki geçmemişim, Google web piyasasını tekeline bağlayıp istediği gibi boru öttürme peşinde. Firefox'un Chromium altyapısını kullanmaması, açık kaynaklı olması ve Mozilla'nın bağımsız bir kuruluş olması sebebiyle şu an en mantıklı seçimlerden. |
Brave, Yandex gibi tarayıcılar da Chromium tabanlı haberiniz olsun 😄
DNS üzerinden reklam engelleme uBlock kadar etkin olmuyor. Sadece reklamın olduğu öğe boş gözüküyor. |
Firefox, Chromium tabanlı bir tarayıcı değil. Editörlerin yazıyı hazırlarken daha dikkatli olması gerekir.
|
Benzer içerikler
- instagram hesabıma giriş yapamıyorum
- numara sorgulama
- repost nasıl yapılır
- whatsapp sohbet aktarma
- mobil imza nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X