Şimdi Ara

Firefox Görüntü Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir takım uygulamalara geçen ve tasarımları değiştiren sitelerde Firefox 3.0'da görüntü problemi başladı. Hem vista, hem XP'de aynı durum söz konusu. Firefox'un yeni versiyonu 3.5'e de geçmek istemiyorum, çünkü bir çok eklentiyi henüz desteklemiyor. Versiyonla alakası olsa daha önceden de bu durumu yaşardım diye düşünüyorum.

Bu konu ile ilgili yabancı sitelerde de araştırma yaptım ancak sonuca ulaşamadım.

Problem resimdeki gibi:
     Firefox Görüntü Problemi

Bir çok banka, forum, sosyal ağ, dosya paylaşım sitesinde aynı durum söz konusu.

Bu durumla karşılaşan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

İlginizden dolayı teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerfriend -- 19 Mayıs 2010; 15:43:04 >

• Firefox'la Operanın belkide en büyük zaafı font rendering konusunda IE yi bir türlü yakalayamamaları. Eğer firefox 2.* kullanıyorsanız Cleartype diye patch var mozillanın sitesinde onu deneyebilirsiniz, ayrıca vista veya win 7 kullanıyorsanız, denetim masası görünüm kısmından ClearType'i etkinleştirin (xp kullanıyorsanzı ClearType power toy'u microsoftun sitesinden indirebilirsiniz), ardından mozilla ayarlarının görünüm kısmından "Sayfalara benim seçtiklerim dışında kendi yazı tiplerini kullanmalarına izin ver" i iptal edip görüntüleme fontunu "Segoe IU" ve ya "Tahoma" seçerseniz bir nevze olsa da IE gibi görüntüleme elde edebilirsiniz.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Firefox'la Operanın belkide en büyük zaafı font rendering konusunda IE yi bir türlü yakalayamamaları. Eğer firefox 2.* kullanıyorsanız Cleartype diye patch var mozillanın sitesinde onu deneyebilirsiniz, ayrıca vista veya win 7 kullanıyorsanız, denetim masası görünüm kısmından ClearType'i etkinleştirin (xp kullanıyorsanzı ClearType power toy'u microsoftun sitesinden indirebilirsiniz), ardından mozilla ayarlarının görünüm kısmından "Sayfalara benim seçtiklerim dışında kendi yazı tiplerini kullanmalarına izin ver" i iptal edip görüntüleme fontunu "Segoe IU" ve ya "Tahoma" seçerseniz bir nevze olsa da IE gibi görüntüleme elde edebilirsiniz.

Saygılar...

Maalesef problemi çözemedim.

Saygı ve sevgi bizden...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.