Şimdi Ara

Firefox Harici Tarayıcı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: he-manin abisi çetin

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Chrome'da şu açılış sayfasında en çok ziyaret edilenler değilde benim kendi istediğim siteleri koymanın bir yolur var mı?Ben bulamadım herhalde.

kardeş yeni sekmeyi aç ince bi çubuk var sağ tıkla şöyle bi yazı var yer imlerini her zaman göster diye ona tıkla

Eyvallah çok teşekkürler.
  • Dünyadaki bilinen tek tarayıcı Firefox'muş gibi bir konu olmuş. Çıkıp etrafına baksan onlarca tarayıcı var.
  • Internet Explorer 9
    IE10 Platform Preview 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 2 Ağustos 2011; 9:35:14 >
  • İnternet explorer 7
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir_sahin_38

evet ff bu aralar sapıttı ama ne kadarda sapıtsa başka tarayıcı kullanamıyorum

özet: bir firefox kullanıcısını vazgeçirmek çok zor

+1
  • Firefox niye böyle ya, bildiğin 2-3 dakkada bir takılıp kalıyor..Betik metik bir şey diyor..Sildim Operadayım
  • Chrome
  • Opera şundan bundan iyidir deyip tartışma çıkarmayacağım ama ben Opera kullanıyorum yaklaşık 1 senedir memnunum,2-3 ayda bir kere çöker,bu da beni rahatsız etmedi.Tasarımı güzel özellikleri güzel vs.
  • Ben Firefox kullanıyorum ama bu son sürüm canımı çok sıkıyor. Çok kasılmaya basladı. Operaya geçmeyi planlıyorum...
  • opera
  • firefox 6 betayı kullanın arkadaşlar 5e göre en az 10 kat hızlı ve sorunsuz, flashta artık sorun yaratmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

firefox 6 betayı kullanın arkadaşlar 5e göre en az 10 kat hızlı ve sorunsuz, flashta artık sorun yaratmıyor.

Hımm hemen bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterious67

quote:

Orijinalden alıntı: bekir_sahin_38

evet ff bu aralar sapıttı ama ne kadarda sapıtsa başka tarayıcı kullanamıyorum

özet: bir firefox kullanıcısını vazgeçirmek çok zor

+1

ben eski bir ff kullanıcısıyım ve çok iyiydi ama flock kullandım firefox ve chrome karışımı bir tarayıcı 2 sinin iyi yanlarını almış kullanın pişman olmazsınız.
  •  Firefox Harici Tarayıcı?

•  Firefox Harici Tarayıcı?
  • tabiiki opera
  • Yıllardır Mozilla kullanan biri olarak Mozilla 4'ten sonra Google Chrome'a geçtim. İyi ki de geçmişim. Daha sade daha hızlı. [Pek çok karşılaştırma var bunun için örnek olarak verebilirim]

Yalnız Uygulama olarak Mozilla'nın büyük bir artısı var unutmamak lazım. Chrome henüz o seviyede değil.
  • 1,5 Senedir Firefox kullanıyordum. Şu son sürümlerden sonra flash yüklü sitelerde kasma yapmaya başladı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.