Bildirim
Firefox Harici Tarayıcı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet mozilla taraftarıydım bende ama sapıttı harbiden chrome takıl cok iyi ama baya bi sure sonra oda çokuyor safari ve opera da yükle
ama bence en iyisi flock tavsiye ederim hiç bi sorun yaşamadım -
Chhromeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
Opera güzelmiş bi kaç gün deneyeyim chrome'a bakarım -
internet explorer 6 -
Videolarda cok kasiyor bu firefox :( acayip ram kullaniyor -
RAMHUNTER Fşrefox hiç gerek yok chrome varken -
firefox 5.sürümü ile sapıttı sanırım.Flash kilitleniyor bazen.Yada atinin sürücülerinden kaynaklanıyor.Gerçi güncelledim ama yine aynı.Gerçi yinede firefox kullanıyorum alışkanlık işte... :) -
eger firefox a alıstıysan ve chrome kalitesi arıyorsan flock dene pişman olmazsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.
firefox 5.sürümü ile sapıttı sanırım.Flash kilitleniyor bazen.Yada atinin sürücülerinden kaynaklanıyor.Gerçi güncelledim ama yine aynı.Gerçi yinede firefox kullanıyorum alışkanlık işte... :)
Katılıyorum bıktım video izlerken kitlenmesinden opera çok rahat şu an teşekkürler beyler tavsiyeler için -
-
Şuanda Chromo kullanıyorum,arada sırada İe ve Firefox kullanmayı da ihmal etmiyorum.Opera'yı da yüklemek istiyorum ama hayırlısı... -
SRware Iron 1 kere çöktüğünü kilitlendiğini geç açıldığını görmedim -
evet ff bu aralar sapıttı ama ne kadarda sapıtsa başka tarayıcı kullanamıyorum
özet: bir firefox kullanıcısını vazgeçirmek çok zor -
quote:
Orijinalden alıntı: bekir_sahin_38
evet ff bu aralar sapıttı ama ne kadarda sapıtsa başka tarayıcı kullanamıyorum
özet: bir firefox kullanıcısını vazgeçirmek çok zor
çok haklısın hocam alışmak çok zor geliyo şimdi bunlara -
Chromeplus da iyidir. Chromium tabanlı ama Google Chrome'dan daha güzel yönleri var. Kullandıkça keşfediyor insan -
Firefox her 10 saniyede bir sayfadaki herhangi flash uygulamasını çökertiyor kendi kendine,son sürümlerinde.
Chrome hiç denemedim bilmiyorum da,Opera'dan pişman olmazsın sanırım. -
Chrome'da şu açılış sayfasında en çok ziyaret edilenler değilde benim kendi istediğim siteleri koymanın bir yolur var mı?Ben bulamadım herhalde. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lenz
Chrome'da şu açılış sayfasında en çok ziyaret edilenler değilde benim kendi istediğim siteleri koymanın bir yolur var mı?Ben bulamadım herhalde.
kardeş yeni sekmeyi aç ince bi çubuk var sağ tıkla şöyle bi yazı var yer imlerini her zaman göster diye ona tıkla -
FireFox RAM sömürgesi . Chrome a gecmistim bilgisayar çökmeden önce
Benzer içerikler
- ağızda kolonya tadı neden olur
- hastaneden çıkış yapmadan çıkmak
- polis yakını kartı avantajları
- darbe sonucu göze kan oturması nasıl geçer
- davidoff sigara türkiye"de var mı
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X