İnternet Explorerin en yakın takipçisi olan Firefox Gines Rekorlar Kitabına girmek için kollarını sıvadı. Mozilla firması yazılımın yeni versiyonu çıktığı zaman 24 saat içinde en çok indirilen yazılım olarak rekorlar kitabına adını yazdırmak istiyor.
Şuana kadar rekorlar kitabında böyle bir kategorinin olmaması Mozilla yetkililerinin isteği üzerine en kısa zamanda böyle bir kategori açılmasını ve rekorunu Gines Rekorlar Kitabına yazdırmayı düşünüyorlar.
Mozilla bu konuda nekadar ciddi olduğunu ve kendisine güvendiğini göstermek için özel olarak bir site de yapılmış. spreadfirefox.com adresinden ulaşabileceğiniz siteye üye olarak ' İndirme Gününe' (Download Day) siz de katılabilirsiniz. Üyelere bu gün E-mail ile bildirilcek ve bu da Mozilla Firtefox 3.0 versiyonu için olacak.
Büyük indirme gününü bir hafta geçtikten sonra Gines jurisi bu alanda ilk dünya rekorunu açıklayacaklar.
Bonus olarak Mozilla oylamanın sonunda herkese katılımlarından dolayı sertifikat vereceğini söyledi.
AB bu konuda Microsoft firmasını uyarmıştı.Ama görüldüğü gibi Windows gibi bir etkene sahipken bile FireFox yendi.
seviyorum bu firefoxu nedense. o yüzden 4ever FF
Firefox rekorklara kosuyor :) kisa zamanda nerelere geldi. daha da buyucek bu hizla
quote:
Orjinalden alıntı: Atesmu
AB bu konuda Microsoft firmasını uyarmıştı.Ama görüldüğü gibi Windows gibi bir etkene sahipken bile FireFox yendi.
Rakamlar daha yendigini gostermese de hergecen gun biraz daha populer oluyor.Gun gelcek herkes Firefox kullancak.Artik gines rekorlarina da girerse tanimayan kalmicak.Tescillenmis olcak:)
firefox koş ananı..
şu firefoxa bir ısınamadım gitti. nedense opera daha kullanışlı geliyor bana.
firefox alışkanlığından mıdır nedir başka tarayıcı kullanamıyorum
Firefox çıktığından beri İE kullanmaz oldum benim için İE dönemi bitmiştir teşekkürler Mozilla
Firefox kullandığımdan beri başka tarayıcı ile işim olmuyor. İe yalan oldu benim için Firefox kullanmaya başladığımdan beri :)
firefox çok kullanıyor ama (bende dahil) ie den daha fazla hatası var... özellikle görüntüleme sorunları çok....
Firefox internet explorerden daha hızlı
ff
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme