benim sorunum firefoxta iki tane sayfa açıkken 2.sayfadan başka bir link(örn: milliyet ve eksisozluk acık. milliyetten bi haberi tıkladıgımda yeni sayfa acıldıgında) hiç bi internet sayfasının sesi cıkmıo. oyun oynarken herhangi bi siteden ses kesilio. tüm firefoxu kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum. acaba bu sorunu çözebilir imiyim?? tşk.
Enteresan bir sorun. Firefox'u en son sürüme güncellemetyi, komple silip yeniden yüklemeyi, flash player falan gibi eklentileri de yeniden yüklemeyi düşünebilirsin.
Firefox' un en son sürümü yüklü şuan. silip tekrar kurdum ama yine aynı. bişey değişmedi
Ses kartı sürücüleri ile alakalı bir sorun da olabilir. Flash Player ile de alakalı olabilir. Genelde bu tür sorunlara spesifik bir çare bulmak yerine, komple silip tekrar yüklemek önerilir. Hatta ben senin yerinde olsam, mümkünse eğer, format atardım sisteme. Tüm donanımın en son sürücülerini indir, bir de virüs programı edin, daha sonra temiz bir format at sisteme ve sürücüleri yükle. Büyük ihtimalle sorundan kurtulacaksın.
FİREFOX SUN YENI VERSIYONU NU INDIR DENE OLMASSA WINDOWS TADA SORUN OLABILIR YADA ARKADASIN DEDIGI GIBI SES DIRAYVIRLARINI INDIR
bu arada aynı sorun explorer ve google chorome da da war. yani tarayıcıdan kaynaklanmıyor.sadece explorer kullanırken böyle bi sorun yoktu. acaba 2-3 tane tarayıcı olduğu için bi çakışma söz konusu mudur? diğerlerini kaldırsam bişey farkeder mi ki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme