Şimdi Ara

Firefox tarayıcısı büyük bir tasarım güncellemesi aldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • katılıyorum. ayrıca, palemoon ibret olsun mozillaya.

• Güzel, Umarım yavaş çalışması sorununu da çözerler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kuasudba kullanıcısına yanıt
    Şakacı seni.
    Komik değil ama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED18FFC5C

Şakacı seni.
    Komik değil ama.
    ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rx7enes

Eklentilere sağdaki üç çizgi menüsünden hemen ulaşabiliyorsunuz. Daha kısa yol mu arıyorsunuz. Günlük çok sık kullanılan biryer olmadığı için daha kısa yola gerek olmadığını düşünüyorum. Bu sebeple de mevcut hali yeterli görülmüş olabilir. Çok ihtiyacınız varsa ctrl+shift+a gibi klavye kısayollarını kullanabilirsiniz. Ben Ctrl+Tab, ctrl+t, ctrl+f4, ctrl+r, ctrl+f5 gibi kısayolları zaman zaman çok sık kullanıyorum.
    Çoklu hesap desteği derken ? Kapsayıcı sekmeler uzun süredir bu işi yapıyor zaten. Aynı siteye farklı hesaplarla aynı anda girebiliyorsunuz. Yeni sekme + butonuna basılı tutarak açılıyor. Veya sekmeye sağ tıklayınca menüden seçilebiliyor.
    about:preferences#containers sayfasından düzenlenebiliyor.
    Sanırım eklentinin yüklü olması gerektiğini farkettim. Facebook Container ve/veya Multi Account Containers gibi eklentilerden birini kurmak gerekiyor. Bunlar Firefox'un kendi geliştirdiği eklentilerdir.
    https://addons.mozilla.org/tr/firefox/user/4757633/?utm_source=firefox-browser&utm_medium=firefox-browser&utm_content=addons-manager-user-profile-link

çoklu hesap desteğinden kastım mesela akşam evde kişisel kayıtlarımın, gündüz işte kurumsal kayıtlarımın senkron olduğu chrome un başlatıldığında hangi profil ile kullanacağımı sorduğu gibi bir yapı. kapsayıcı sekmeler aynı şey değil çünkü ben sadece tek ya da bir kaç siteye girişin ayrı tutulmasını değil saatlerce süren bir kullanımın tümden ayrı tutulmasını kastediyorum. kendim kişisel ve iş profilim için kısayollar oluşturup dolaylı yoldan çözdüm ama bunun çözümü bu olmamalı.

eklentiler konusunda da kastettiğim kurulu eklentileri gördüğüm menü değil. bastığımda eklentilerin işlevlerinine erişebildiğim bir şey. yakın bir zamanda chrome da bu şekilde uygulamaya başladı gayet de hol oluyor eklentilerin tümü arac cubugunda dağılmış olmasındansa.

chrome u da bu kadar kullanmıyordum çoklu profil desteğinden dolayı kullanır oldum arada.

cevabınız için tesekkurler, çıkış yapmışım dh den geç fark etmiş oldum yanıtınızı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.