|
Firefox tarayıcısı büyük bir tasarım güncellemesi aldı
-
-
Yer imleri vs. menülerin aralarını o kadar açmışlar ki biraz daha açsalar 24" ekrana sığmayacakmış.
Kullanıp bu Proton saçmalığını görmek istemeyenler için alttaki linkte sayfa yorumlarında alttaki satırı aratın:
"Disable ‘Proton’ settings"
https://www.ghacks.net/2021/06/01/firefox-89-ships-with-interface-changes/
-
Firefox'ın eşitleme özelliği her zaman beni yarı yolda bıraktı maalesef, telefonda aradığım şeyi bilgisayarda göremedim 10 dakika sonra. Yaşadığım bu zorluk nedeniyle çok sevsem de silmiştim. Buna ilişkin çözüm bilen var mı acaba?
-
40 yıldır kullandığım tarayıcı olmasa çok büyük bir yenilik geldiğine inanırdım belki ama yemezler hocam, şimdi bana koydurmayın şu kadının capsını.
-
Lockwise olmasa kullanmam sanırım.
Hepsi bir arada olması lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben beğendim, güzel olmuş.
-
Windows 21H2 in arayuzunden ilham almislar ;) . Haber eski . Dun yayinlanmisti ...
-
Sekmeler dışında çok güzel olmuş. Ancak sekmeler aşırı büyük. Dikey alanı verimli kullanmak çok önemli, bu yüzden bayağı eleştiri alacaktır.
-
Eyy gidi Firefox ey, terkedilmiş eski sevgili gibisin. Mozilla hoş dokunuşlar yapmış. Chrome ve Firefox arasında kalsaydım tercih edebilirdim. Ama Win.'da Edge varken başka bir tarayıcı yüklemeye gerek duymuyorum.
-
Beğendim gayet iyi zaten yıllar dır tek kullandığım tarayıcı gerisi hikaye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni nesil minimalist tasarım anlayışı çok güzel. Her uygulama, program ve işletim sistemi bu tasarım diline geçmeli.
-
Öyle bir sorun hüç görmedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
az önce güncelledim. bir mozilla kullanıcısı olarak beğendiğimi söylemeliyim.
-
2 pc 1 telefonda sadece firefox kullanan biri olarak böyle bir sorun ben de yaşamadım. telefon ayarlarınızda mobil veri ile bağlı iken senkronizasyon kapalı konumdadır belki.
-
daha derli toplu, harika olmuş. hem pc hem mobil kullanıcısı olarak beklentimi karşılayamadığı iki konuda üzüyor sadece.
biri halen araç çubuğunda kullanmakta olduğum eklentilerin menüsüne erişim için bir eklentiler menüsü yok. eklentileri tek tek menüye ekleyince tüm o tasarım gidiyor işte...
diğeri de çoklu hesap desteği halen yok maalesef...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 3 Haziran 2021; 21:31:40 >
-
Kontrol edeceğim, teşekkür ederim.
-
mobilde daha iyi olmuş ama windows versiyonunu beğenmedim. 88 sürümüne geri döndüm
-
Gayet güzel olmuş. önceki arayüz çorba gibiydi. userChrome.CSS ile ufak defek özelleştirdim tertemiz oldu şuan.
-
Opera GX in picture in picture ve yan barı gelmediği sürece firefox gx in her zaman gerisinde kalacak.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben beğendim, güzel olmuş.
|
Yeni nesil minimalist tasarım anlayışı çok güzel. Her uygulama, program ve işletim sistemi bu tasarım diline geçmeli.
|
Windows 21H2 in arayuzunden ilham almislar ;) . Haber eski . Dun yayinlanmisti ...
|
Benzer içerikler
- aynı hanede ikamet eden kişi silme
- netflix üyelik
- çizim programları
- netflix oyunları ücretli mi
- iphone alarm çalmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X