Şimdi Ara

Firefox ve Operra Sürekli donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya eskiden donmuyordu normal internette gezine biliyordum artık pc çok kasıyor aslında kasmıyor olay şu firefox kullanıyordu aylardır format attıktan sonra takılmaya başladı operaya geçtim oda takılıyor eskiden firefox + msn + mzik çalışırken artık bırak müziği msn ye bile zor girer oldum takılma nedenleri şunlar olabilirmi ha pc nin özellikleri yazım önce 256 mgb ram 128 ekran kartı 3.1 işlemci çok dandikbişey ani oyun yüklü 5 oyun yüklü 80 gb lik bire hardisk alanım var ve 20 gb sini kullanıyorum kasma bundan olablirmi

2. google chrome kullanmaya başladım bu donmuyor ama inanılmaz kasıyor pc yi yani msn + chrome = ölüm ama oyunlar hiç kasmıyor eskisinden daha rahat oynuyorum tık tık napabiliriz nasıl önlcez şu kasmayı firefox kullanmak istiyorum

• bu arada msn live plus kullanıyorum
  • kardeş bence sistemini güzel bi anti virüsle tarat örnek=eset smart security 4.0424.0
  • Firefox program olarak belleği(ram) çok kullanır.Sizin de 256'lık kapasiteniz olunca bu kasma normal.Bunun için bir kaç firefox eklentisi var.Google ablaya sorarsanız o yardımcı olur.

Msne gelince sürümünüzü 7.5'e indirirseniz rahat edebilirsiniz.Olabildiğnce eklentileri kaldırın.7.5 kullanmak için de msxlabs forumlarında ayrıntılı bilgiler var.
  • @ dan-ger sistemimde herhnagi bir virüs yoktur çünkü yeniformar attım elimde sadece avast vardı onunla tarattım ve herhangi bir virüs çıkmadı

@nodex önceden hiç bir kasma yoktu 7.5 sewmiyorum plusu kaldırdım msn deki arkadaş çk oyun yüklü biraz sil dedi 30 dk fln oldu takılmıyor sorunum sanırım çözüldü iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.