Şimdi Ara

firewall delirdi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi hafta önce eski pc m le emule freeangel , overnet vs de portlarım da açık yolumda şeklinde download yaparken yeni xp sp2 li ve yeni bilg la. firewall u ve portları vs yi ayarlamama rağmen hem emule da hem overnet te firewall dan kurtulamıyorum.. ne olabilir bu?
    win firewall da izinler verili tcp udp portlar açık vs vs.. alla allaa

ya yoksa bu win update in son numaralarından biri mi diye düşünüyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_enemy -- 30 Aralık 2004, 23:17:32 >

• beyler bayanlar kaydıraktan kayanlar ben download yapamıycam mı artık yok mu bi fikri olan ? windows firewall u kapattım norton systemworks ünkünü açtım onda da gerekli programlara izin verdim yine olmuyo.. ne iştir ?
  • modemden port actıgın IP nosu ile su anki bilg. IP nosu farklı olabilir bi bak derim.
  • quote:

modemden port actıgın IP nosu ile su anki bilg. IP nosu farklı olabilir bi bak derim.

o ne demek ya?.. eskiden nası açıyoduysam aynı şekilde açıyorum.. bilg ın ağdan aldıgı ip ile benim modemin sabit ip si arasında ne gibi bi alaka var ki ? yok.. ben portu modem e portu modem in ip si üzerinden açıyorum.. ben de bu 10.0.0.3 ..eskiden de böle açıyodum çalışıyodu.. anlamadım
  • abilerim ablalarım download hayatım bitti mi benim şimdi ? ne boh yiyceğimi şaşırdım ..systemworks vardı uninstall ettim yetmedi windows firewall u kapattım o da yetmedi adm tolls/services den windows firewall/internet connection sharing (ICS) yi durdurdum . overnet i açıyorum yine firewalled diyo yine firewalled diyo..
    emule freenagel da iplifter a girmiş zaten telekom un verdiği ipler o yüzden lowid hadi onu anladım peki overnete noluyo.. sistem de firewall yok bana gelmiş firewalled diyo ya
  • Eksik soruya en makul cevap verilmiş.

Kastedilen senin sabit IP in değil. LAN üzerindeki ( DHCP table daki ) makina IP si

DHCP table ayarından asıl ona bak Portları açtın ama sadece eski makinanın IP sine ( DHCP deki )
  • Kardes makinana sen kendin elinle 10.0.0.3 IP sini alması için ayar yap. Yani bilgisayarın otomatik IP almasın.

Modemdende hangi portu acmak istiyorsan o port numarasını yaz ve o portu 10.0.03 IP numarası için ac.

Sorun duzelecektir.
  • firewallu nasıl kapatabilirim ?
  • quote:

Eksik soruya en makul cevap verilmiş.

Kastedilen senin sabit IP in değil. LAN üzerindeki ( DHCP table daki ) makina IP si

DHCP table ayarından asıl ona bak Portları açtın ama sadece eski makinanın IP sine ( DHCP deki )

haklısın dostum DHCP deki ip değişmiş açtıgım portlara ip yazarken bu değişikliği atlamışım.. Seviyorum bu forumu ya
    şimdi düzelttim oldu tekrar teşekkür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.