Şimdi Ara

Firewall Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. Yaklaşık 1 saat önce ranked'da birden bire reconnect hatası çıktı, internette bir sorun olmadığı halde. Arkasından oyunu kapayıp tekrar açayım dedim fakat bu sefer de firewall ile ilgili bir hata verdi ve siyah ekranda kaldı. Firewall kapadım da denedim fakat hala aynı sorun var. Bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim.

• Pek bi bilgim yok ama modeme reset atmayi dene.Olmadi dns'yi degistir.Bunlari yapinca da olmazsa proxyswitcher gibi bisey diyorlardi ona bir bak.(mobilden giriyorum yazi icin kusura bakma)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni modem satın al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeen

Pek bi bilgim yok ama modeme reset atmayi dene.Olmadi dns'yi degistir.Bunlari yapinca da olmazsa proxyswitcher gibi bisey diyorlardi ona bir bak.(mobilden giriyorum yazi icin kusura bakma)

Söyeldiklerinizi bir deneyeceğim teşekkürler, umarım işe yarar

quote:

Orijinalden alıntı: Em Mathers

yeni modem satın al.

Modemi değiştirdim olmadı, şimdi de eski modeme reset atıcam. Silip tekrar yüklesem düzelir mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rumpos -- 10 Mart 2013; 13:49:55 >
  • Windows güvenlik duvarından izin ver düzelebilir

• Acaba Hero seçtikten sonra mı hata veriyor? Çünkü eğer öyleyse aynı hata bende de var ve çözüm bulamadım. Bana da yardımcı olursanız sevinirim

• heroyu seçiyorum, herkes lockluyor yükleme ekranı gelmeden siyah erkanda Bağlantı hatası alıyorum güvenlik duvarını kapatın diyor, anitivirüs yok güvenlik duvarıda kapalı.aynı hata hep
  • Yakın zamanda çıkan modemlerden al düzelir
  • Arkadaşlar widows güvenlik duvarından girip izin verince hemen düzeliyor çok basit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.