Şimdi Ara

Firewall nasıl aşılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çalıştığım işyerinde firewall koydular.Daha evvel p2p programlarıyla download yapabiliyorken,şimdi p2p ler bağlanmıyor.Muhtemelen kısıtlamışlar.Strong dc ve Limewire için bu sorunu nasıl halledebileceğimi bilen varsa,yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

• Firewall programının ayalarına girerek o programlara izin vermelisin.

Ama büyük ihtimal firewall şifrelidir.Sanırım yapabilecek birşey yok.Yinede bir dene.

• Yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım eMule firewall olsa bile indirme yapıyordu Gittiğim bir internet kafede önce LimeWire sonrasında ise BearShare denedim fakat bir türlü indirme yapmadı, hep üstte bir kilit işareti vardı, 1-2 gün sonra tekrar denemek istedim, fakat eMule kullandım ve indirmeye başladı fakat cafe sahibi gördüğü için iptal ettim Yani işe yarıyormu bilmiyorum ama eMule'yi bir dene istersen
  • Bende emule kullanıyorum modemim zoom x4, portları tarattım 3 tanesi gizli diğerleride kapalı ama emule bağlanıyor.
  • en iyi çözüm ULTRASURF

İndirin, kurun, çalıştırın. Bir kez daha deneyin bakalım internette surf için engeller ne durumda?

• Ayrıca dosya indirmek için UTORRENT programını tavsiye edebilirim. Genellikle firewall uygulamalarında download için limit koyulduğundan ve utorrent bu limitleri önemsemediğinden dolayı verimli kullanabilirsiniz.

Kolay gelsin
  • firewall'dan ozgurlesmenin tek kesin yolu disardaki bir bilgisayari (mesela evinizdeki) araci halinde kullanmanizdir. SSH, http tunneling ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1- bir port tarayıcı ile açık portları bul.
    2- açık portları kullanan en uygun programı kapat
    3- kullanıcağın indirme aracının portunu bu porta çevir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.