Şimdi Ara

Firewatch Türkçe Yama Çalışması (Askıda) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
5
Favori
11.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UMARIM daha fazla gecikmeden anlaşmaya varılıp yama için çalışmaya başlanır.Oyun 30 lira gibi şahane fiyatla çıkış yaptı şuan alamayanlar ilerleyen zamanlarda indirim gördüğünde çok ucuza oyunu alabilecekler.%50 indirim görse 15 lira.15 lira nedir para değil.8K inceleme ve çoğunlukla olumlu yorum var steamde oyun iyi sattı gerçektende hakediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 16 Şubat 2016; 12:39:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Eğer hala devam etme niyetindeyseniz PMi sıksık kontrol edemiyorum mail atarsınız haberleşiriz. cosmosin3@gmail.com
  • hocM yardımcı olabilirim
  • Ekibi toplayıp projeyi başlatmışsınız çok güzel haber tebrik ederim

• Kolay gelsin arkadaşlar.
  • Yama çalışmasına başladık.Tehditvari sözlerde bulunanlar yok şikayetçi olurum yapımcı firmaya bildiririm diyenler.Gelip yama konusunu kirletmeyin birşey demek istiyorsanız özelden söyleyin bana.Yok eğer illaki birşey yapmak istiyorsanız gidip yapımcı firmaya böyle bir yama yapıldığını bildirebilirsiniz.Kendinizi bu oyun üzerinde herhangi bir hak sahibi olarak görüyor iseniz kendinizde dava açabilirsiniz.Gereksiz yere yorum atıp yok resmi yapıcaz yok şunu yaparız bunu yaparız.İllegal olur lütfen kardeşim kirletmeyin konuyu.Gidin yapın resmi yamanızı bulaşmayın bize.
  • Kolay gelsin

• Kolay gelsin arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyoruz. :))
  • Çok dert etmeden sakince yamanızı hazırlamanızı öneririm. Aceleye gerek yok, kolay gelsin. Umarım başka projelerde olur.
  • Kolay gelsin arkadaşlar. Ben de oyunu merak etmeme rağmen oynamıyordum türkçe yaması çıkar diye.
  • Umarım oyundaki diyaloglarda verilmek isteneni vermeyi başarabilirsiniz.çünkü oyun diyalog üzerine kurulu.Yamada emeği geçen herkese teşekkürler.

• Merhaba öncelikle kolay gelsin arkadaşlar aslında bende başlyacaktım ama oyunun dil dosyasını bulamadım, istiyorsanız yardımcı olabilirim biraz bölüm verir siniz bana çeviririm inglizcem iyi dir KOLAY GELSİN.
  • Oyuna şuan başladım ancak konuyu ne kadar anlasam da arada anlayamadığım cümleler çıkyıor bu da oyun zevkini bitiriyor.Sanırım yamayı beklemek daha mantıklı, oyunu yarım yamalak anlayarak oynamaktansa. Umarım çok beklemeyiz
  • Hayırlısıyla bu projeyide tamamlayacağımızı düşünüyorum. ancak, anlamadığım şey neden burada bizim karalandığımız ? biz burada türk oyuncu halkına bir oyunu türkçe olarak oynamasını sağlamaya çalışıyoruz ve 23 Studios, Technogame, gibi bir herhangi bir ücret talep etmiyoruz yok neyin tehditidir bu bazı kişiler oyuncu dediğimiz grubuna bile giremiyor sırf bu saçma sapan yorumları yüzünden biz burada bir oyunun türkçe olması için çalışıyoruz. Bir teşekkür yerine yazılan tek şey tehdit. Şimdi anlıyorum ki, eski çeviri gruplarının neden resmi olduğunu. (Emeğe yapılan saygısızlıklardan dolayı bazı kişilerin utanması gerekiyor )
  • Kolay gelsin tez zamanda biter inşallah
  • Ben yama ile ilgili bir şey sorayım da olumsuz hava dağılsın.Yaptığınız yama Orijinal oyunu destekleyecek mi?
  • Müslümdenenhıyar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz :)
  • Skyhan91 kullanıcısına yanıt
    Beklentinizi karşılayabilirz inşallah.Teşekkür ediyorum
  • fa1yan0s kullanıcısına yanıt
    Dil dosyasını açmak için oyunun korsanını indirmiştim.Orjinal oyunu olan bir arkadaş arıyorum ondaki dil dosyasına bakacağım eğer aynı ise destekleyecektir değil ise orjinale uyarlıyacağım
  • MitiSen M kullanıcısına yanıt
    Benim oyunum orijinal, yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.